jolkablaszczyk Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 tym razem trochę sąsiedniego lasu... Quote
dwbem Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Pięknie tam macie, tylko pozazdrościć ale życzliwie. Quote
Tyśka) Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Trochę krajobraz kojarzy mi się z RPN ;) :D Pięknie! Quote
jolkablaszczyk Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Ja na jakis czas znikam z sieci bo sie wreszcie przeprowadzam do samodzielnego domu, tylko dla nas. internet zamowiony ale troche potrwa zanim router dojdzie i włączą mi sygnał, zatem relacje zdjeciowo filmikowe będą za ok dwa tygodnie :) dzis będzie pierwsza nocka w nowym domu :) jak dobrze pójdzie to może będę miec choc materac do spania a jak nie to na sofie bede kimać :) generalnie dom byl pusty i kompletowanie mebli jest w toku, oczywiscie wszystko zbieram po znajomych i znajomych znajomych i za darmoszke z dowozem :D chatka jest nad jeziorem i w lesie wiec w sumie dla psow miejscowka super. Dom jest duży i wreszcie miejsca nam nie bedzie brakować. :) do pracy mam 3,5 km wiec tak mysle ze jak na tyle plusow to musiało być przeznaczenie :) Do następnego zatem! :) Quote
Tyśka) Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Wow, wspaniale jest mieć własne mieszkanie! Udanej przeprowadzki! Quote
Alicja Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Cudownie . Spokojnej przeprowadzki i fajnego zamieszkiwania :) Quote
jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 witajcie, wreszcie mam internet :) dzis albo jutro wstawie troche zdjec z nowego domu i naszej okolicy. :) mieszka sie cudownie :) Quote
jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 no to lecim dom wreszcie słusznych rozmiarów... cztery pokoje na gorze i łazienka, salon i kuchnia na dole, przestronne pokoje dlugie korytarze, jasne schody i w każdym pokoju po dwa okna :) zaraz przy domu zaczyna sie las sąsiada, do ktorego chodzimy na te szybkie spacery, z drugiej strony lasu, czyli jakies 50 metrow dalej jest jezioro... Quote
jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 psy oczywiscie sie zaaklimatyozwały bardzo szybko i bezproblemowo. Zmiana z kojca na dom nie zrobiła na nich większego wrażenia, ładnie przesypiają, nie ma żadnych wpadek ani zniszczeń. Quote
jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Jak sie wspiąć na zboacze po drugiej stronie drogi to mozna z gory popodziwiać jezioro, tzn jego fragmenty, bo samo jezioro jest długie na kilka kilometrow wiec nie sposob go objąć kadrem w całości, ale przeswity miedzy drzewami pozwalając zobaczyć conieco Hiro kocha tarzanie w mokrym leśnym mchu :) Quote
jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 tam o góry jest wiewiórka :) Quote
Recommended Posts