łamAga Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 O fuck , nie zazdroszę :/ chyba że lubisz taką pogodę ale z tego co widzę to raczej taki mokry niemiły ten śnie jest , brrrrr Quote
jolkablaszczyk Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 zima już sobie znika.. tzn śnieg jeszcze trochę gdzieniegdzie leży ale może dziś już zniknie. poki co piesy po śniadaniu siedzą jeszcze przez chwilę ze mna w domu ale zaraz idę je zaprowadzić do "pokoju dziennego" bo na 7 ide od pracy... jak wroce to pewnie pojdziemy na spacer, postaram się wziąć aparat :) Miłego dnia dla wszystkich :) Quote
jolkablaszczyk Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 dzisiejsze spacerowanie po pracy. spacer 26.4 Quote
dwbem Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Piesy są cudne jak zawsze, rottweiler to oczywiście moja miłość ale Masza teżfajna, ja osobiście bardziej lubię malamuty od modnych huskies. No i tereny piękne. Podziwiam cię, że lubisz północ, mnie by za żadne skarby nie wyciągnął jeszcze bardziej na północ, nie cierpię zimna i ciemności. Chyba bym wpadła w depresję. Quote
jolkablaszczyk Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 wiesz, jak bedzie mi tam bardzo źle to po prostu się przeniosę w tereny mniej północne. Przecież nikt mnie tam na siłę trzymać nie będzie :) i to jest ten moj komfort psychiczny, że sprobować tam zamieszkać mogę, ale nie musi to być na zawsze. Pewnie okaże się po pierwszej zimie.... :) chociaż w sumie.... człowiekowi też się mogą zmienić priorytety... może przypuśćmy 5 lat czy 10 będzie mi sie fajnie tam żyło i potem stwierdzę ze już wystarczy.... cieżko przewidzieć :) zawsze się śmieję, że jesli już raz się przeprowadziłam np do innego kraju/miasta/kontynentu to nigdy już nię będę mogła powiedzieć że to "ostatni raz".... zawsze może mnie pognac gdzieś dalej, gdzieś indziej... na takie decyzje ma zawsze wpływ wiele czynników. Tak jak pisałam wcześniej- grunt, że nikt mnie nie próbuje rozdzielać z psami, a jak z nimi to mogę wszędzie. Choć tu gdzie teraz jesteśmy jest na prawdę super, dla psow raj, więc ciężko będzie przebić tą miejscówkę. Quote
łamAga Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Widac radosc na psiach pyskach a to Najwazniejsze <3 Quote
jolkablaszczyk Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 majowkowe uskutecznianie szwędactwa we wiosennych okolicznosciach przyrody :) https://photos.google.com/share/AF1QipOglbPXv8nUuXyOoW8qgR4xzzle6jBuc_nRLjiqGIW_85ZYUk7dBUjcRp-wPcZsaw?key=NlJBWXFWNTc1MU5xY0VsSF9IWmY2eEZkeVdqQ1BB Quote
*Magda* Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 A jak z dziką zwierzyną na takim "odludziu"? Dużo widać? Czy w ogóle? Quote
jolkablaszczyk Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 7 godzin temu, *Magda* napisał: A jak z dziką zwierzyną na takim "odludziu"? Dużo widać? Czy w ogóle? Ostatnio naapotkaliśmy kilka tropów, to chyba jelenie, czasem ich bobki, czasem jeszcze bobki zajęcy, ale nikogo i niczego żywego nie widzielismy :) a chociaż, wczoraj Hirkowi spod nóg wyleciało coś w typie kuropatwy czy bażanta.... czasem nad głową przeleci orzeł, albo słychać w oddali ich krzyki. No i żurawie już krzyczą na polach niedaleko rzeki Quote
jolkablaszczyk Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 7 godzin temu, łamAga napisał: U Was to pogoda każdego dnia jest inna ;) No teraz mam nadzieję, że to się już unormuje. w prognozie widać spore ocieplenie i wręcz upały,... u nas 21 srtopni to już będzie parówa... bo w słońcu będzie ponad 30 ... muszę jakoś chociaż część kojca psom zacienić bo mi wykitują w tym skwarze... Quote
łamAga Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 A u Nas już dzisiaj było chwilami mega cieplutko <3 Quote
jolkablaszczyk Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 No u nas dzis też.... wręcz gorąco się robiło na pełnym słońcu :) https://photos.google.com/share/AF1QipN_wy89Axs1taFEod23Thc9pxTs_ZYVIK09VunmgkkQH46XnbPwfGL0LPwj0VI26w?key=VzN3ZzVGVTM5YkZEMzVkZC1HNVRuN3dBVURlZzFB Quote
jolkablaszczyk Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 moje psy i ich własny sposób na majowkowy relaks. Najpierw trzeba sobie ciśnienie podnieść by potem móc cieszyć się podwójnie :)... Quote
łamAga Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Ale Wy tam macie pięknie <3 Hiro chciał się utopić :D ale sobie chłopak poradził :D Na tym zdjęciu wygląda jak by miał patykiem przebity nos na wylot , tak się patyk zlał z kłem :D Quote
jolkablaszczyk Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 Oj tak powiem ci że samej mi się tu podoba i tereny tutaj są fantastyczne. Dla psow to idylla. wczoraj jeszcze szwędaliśmy sie po lesie bo pogoda nas rozpieszcza. także tego... ostatnie majowkowe zdjecia... tzn ostatnie z tego rzutu, bo maj dopiero sie zaczął :) https://photos.google.com/share/AF1QipMaXUGZBiCb9bPBqKyuFBHluGQp407gRnWQcju2Cq293rrl17DcJMzcq_gfI1U0yQ?key=RU5zc2VMeUNZYTdOWDB5cHBEV0xueURJcXVKTF9n Quote
łamAga Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Te psy mają raj z Tobą <3 Hirek w pościeli wymiata <3 Quote
Tyśka) Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Uwielbiam tutaj zaglądać - zawsze na zdjęciach jest sielanka :D Quote
jolkablaszczyk Posted May 17, 2017 Author Posted May 17, 2017 heh, dzieki dziewczyny. u nas ostatnio dużo deszczu wiec spacery ograniczone. coś tam pstrykaliśmy w ubiegły weekend. Hirek Quote
Tyśka) Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Moja kochana Maszeńka <3 :) Ale bym ją wytarmosiła po wsze czasy! Quote
jolkablaszczyk Posted May 17, 2017 Author Posted May 17, 2017 hehe, Maszka to taki prawdziwy pluszowy miś. jest sie do czego przytulić i wtulic. tymczasem... reszta zdec weekendowych. Hirek i garstka pleneru w najbliższej okolicy. Quote
Recommended Posts