*Magda* Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 To ja nawet nie będę pisać ile musiałabym schudnąć, żeby było ok co do mojego wzrostu :P Ale ja tam kocham jeść, więc...:D Quote
Alicja Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 piękne te norweskie krajobrazy , o psiakach nie wspominam ;) bo jak zawsze foty śliczne Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Ehhhh ja też z tych lubiących jeść ;( właśnie zjadłam lody ze snikersem i bitą śmietaną zamiast poćwiczyć :P Quote
Oscar Patric Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 17 godzin temu, dOgLoV napisał: Ehhhh ja też z tych lubiących jeść ;( właśnie zjadłam lody ze snikersem i bitą śmietaną zamiast poćwiczyć :P też ostatnio wciągam słodycze i nie tylko jak opętana,za chwilę będę gruba jak beka ... Quote
Ania :) Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Ja też ostatnio mam smaka na słodkie :p i ogólnie same niezdrowe jedzenie xd Quote
dwbem Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Skąd ja to znam. Też mam za dużo kilogramów ale kocham słodycze i choć ograniczam to też trudno zrzucic więcej niż kilo. Ale w moim wieku to już normalne niestety. A piesy śliczne jak zawsze. Quote
jolkablaszczyk Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Ja staram sie motywować jednym blogiem... codzienniefit.pl lubie podejście blegerki tam piszącej. ma sporo planów treningowych, pisze z głową i zdrowym odzywianiu i jak dbać o zdrową sylwetkę itp.... jako nieliczna ma o tym pojecie i czesto obala krażące różne "fit" mity.... Kupilismy wczoraj Hiro zabawkę z ktorej wypadają smaki jak sie ją odpowiednio potrąci nosem bądź łapą, szybko zakumał o co chodzi i teraz ma sie czym zając jak my nie mamy na to czasu. Wykąpałam kilka dni temu Maszę, więc teraz nie posmiarduje i jest gotowa na zimowe obrastanie. jeszcze ją do końca zczesuje, żeby usunąć resztę martwego włosa. Quote
mar....ka Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 O 11.10.2016 o 17:44, dwbem napisał: Skąd ja to znam. Też mam za dużo kilogramów ale kocham słodycze i choć ograniczam to też trudno zrzucic więcej niż kilo. Ale w moim wieku to już normalne niestety. A piesy śliczne jak zawsze. Niestety ze zwolnieniem metabolizmu z wiekiem to prawda, kiedyś starczył tydzień i 4 kg mniej (wystarczyło trochę się ograniczyć). Teraz 4 kg to chyba w miesiąc chudnę.:P DWBEM w pewnym wieku odchudzanie nie służy, schudniesz 5 kg a na twarzy pięć lat więcej, więc nie martw się tymi kilogramami (twarz pulchniejsza jest gładsza :))) Quote
dwbem Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 No fakt, nikt nie wierzy, że mam tyle lat, wyglądam na co najmniej 6 lat mniej bo zmrszczek prawie nie mam. A tuszą się za bardzo nie martwię, nie jest aż tak duża, spotykam dziewczyny grubo przed 30-tką trzy razy grubsze ode mnie. Quote
mar....ka Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 21 minut temu, dwbem napisał: No fakt, nikt nie wierzy, że mam tyle lat, wyglądam na co najmniej 6 lat mniej bo zmrszczek prawie nie mam. A tuszą się za bardzo nie martwię, nie jest aż tak duża, spotykam dziewczyny grubo przed 30-tką trzy razy grubsze ode mnie. teraz to epidemia, młode matki po 20 w legginsach, krótkiej bluzce i wylewającym się tłuszczu Quote
kropi124 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 wiem o czym mowa :D Mam znajomą ze szkolnych lat podstawówki, dziecko, mąż i jak pamiętam ją jako prawie że anorektyczkę tak po dziecku (przepraszam za określenie) ale spasła się okropnie :/ Ja to bym tak chciała się pozbyć tylko oponki z brzucha bo tak to wszystko jest ok... Ale chyba motywacji brak :P Quote
jolkablaszczyk Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 O 13.10.2016 o 16:10, mar....ka napisał: Niestety ze zwolnieniem metabolizmu z wiekiem to prawda, kiedyś starczył tydzień i 4 kg mniej (wystarczyło trochę się ograniczyć). Teraz 4 kg to chyba w miesiąc chudnę.:P DWBEM w pewnym wieku odchudzanie nie służy, schudniesz 5 kg a na twarzy pięć lat więcej, więc nie martw się tymi kilogramami (twarz pulchniejsza jest gładsza :))) Ale właśnie ta Marta z bloga codzieniefit.pl sporo pisze o tym ,że metabolizm moza skutcznie podkręcic jesli zauważymy że zwolnił. w zasadzie to w skrócie można powiedziec że chodzi o to, żeby regularnie przyprawiać sie o ... zadyszkę... przyspieszony puls, tętno.... wiadomo sposobow jest wiele, bieganie, pływanie, ćwiczeia itp.... bo niestety człowiek z wiekiem robi wszystko żeby właśnie się nie zasapać... a w praktyce wychodzi na to, że zadyszka sprawia, że metabolizm jest szybszy...wiec to nie jest o tyle kwestiawieku co przyzwyczajeń, ustabilizowanego stylu życia.... Quote
Oscar Patric Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Fajny ten sposób Marty,ale obecnie ani czasu ani ochoty na nic nie mam,muszę się ogarnąć zacząć ćwiczyć,metabolizm nie jest mój zły,tylko że jem za dużo dlatego przytyłam,a po 30 jestem.A jak chudnę,to zawsze nie z tych miejsc co bym chciała. Quote
jolkablaszczyk Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 kilka zdjęć dzisiejszego Hiro. Spacer na łąkach. Hiro zgubił póki co 3 kg. teraz ma 55kg. 1 Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Sliczne <3 weź Hiro na rece to będziesz wiedziała jaka ciężka jestem :D Quote
jolkablaszczyk Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 Hiro teraz waży tyle co ja.. :P Hiro ważę u weta. Waga stoi zaraz przy drzwiach więc można wejść i sie po prostu zważyć :) Quote
*Magda* Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 55kg! I jak to podnieść, gdyby była taka potrzeba :/ Quote
jolkablaszczyk Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 Ja nie mam szans go podnieść, mój Bartek waży ok 122 kg wiec on daje radę ale też sie zasapie :) Quote
mar....ka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Shadowa waży Damian (jeszcze się wagowo w dwójkę mieszczą na wadze elektronicznej- Damian koło 80, Shadow 38,5) Quote
jolkablaszczyk Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 kurcze 30.10 Maszka kończy 11 lat o ile dobrze liczę (urodziła się 30.10.2005) a Hiro ma urodziny 17.11, skoczy dwa lata Jak ten czas popierdziela... Musze im jakieś torciki powymyślać na bazie mięska i przysmaków czy coś... :) Quote
Recommended Posts