jolkablaszczyk Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 No plecaki były dużo lżejsze dziś jak szliśmy w dół do samochodów :) wczoraj nie dość, że pod górę to jeszcze obładowani.... ale bylo super! Quote
Ania :) Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Przepięknie. Ale ja z moim lekkim lękiem wysokości bałabym się na tych krawędziach stać :p Quote
jolkablaszczyk Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Ja na Preikestolen zwane też Pulpit Rock jestem drugi raz... a mieszkam niedaleko tego miejsca od blisko 4 lat, więc średnia wcale nie jest dobra. Kolega sobie odwiedza to miejsce kilkaaście razy w roku :) dzisiejsze pieseły w wersji przydomowo-ogródkowej :) Quote
dwbem Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Zdjęcia i piesy super. A co do rodowodu psa - wspólni przodkowie to jeszcze nie inbred. Ja mam bardzo zimbredowaną sukę i tak pięknej i tak zdrowej dawno nie miałam. Imbred nie jest zły jeżeli hodowcy wiedzą co robią i na jakie egzemplarze imbredują. A Hiro też jest piękny i mam nadzieję, że zdrowy. Quote
jolkablaszczyk Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 1 godzinę temu, dwbem napisał: Zdjęcia i piesy super. A co do rodowodu psa - wspólni przodkowie to jeszcze nie inbred. Ja mam bardzo zimbredowaną sukę i tak pięknej i tak zdrowej dawno nie miałam. Imbred nie jest zły jeżeli hodowcy wiedzą co robią i na jakie egzemplarze imbredują. A Hiro też jest piękny i mam nadzieję, że zdrowy. w tej hodowli niestety duzo szczeniąt wychodzi z dysplazją... Hiro też nie omineło. Quote
atulek Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 23 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: link do galerii z wycieczki na Preikestolen. Preilestolen 2016 Dwa lata temu byłam też w tych stronach ,ale na górę nie weszłam. Wszedł tylko nasz znajomy także zdjęć parę mam. 1 Quote
jolkablaszczyk Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Ja ze względu na to, że nie jestem mobilna to nie mam zbyt wiele mozliwości by gdzieś dalej coś pozwiedzać, więc od wielkiego dzwonu ze zajomymi sie gdzies zabiorę bo przeważnie wszyscy maj auta gazeciarskie czyli dwu-osobowe... tym razem sie udało :) kolejne kilka zdjęć dzisiejszych ogródkowych psiątek moich :) Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 czarne podniebienie=pies morderca :) W waszych stronach tez takowe zabobony były? Quote
Chesti Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: czarne podniebienie=pies morderca :) W waszych stronach tez takowe zabobony były? Hahah mój dziadek nadal tak twierdzi :P Maszka morderca :> Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Nie u mnie raczej się nie spotkałam z takim zabobonem :) Nikt Maszce w pysk nie zaglądał, żeby to sprawdzać i się uprzedzać :) Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 dziś znów bylismy się zdjęciować w ogrodzie... Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 No i teraz trochę Maszy, żeby nie było żem wyrodna matka :) Quote
Recommended Posts