papryka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nelcia pozdrawia:) poznajemy się powoli:) i przyzwyczajamy do kołnierza;) i integrujemy z innymi psiakami:) Quote
Florentyna Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Super. Widzę, że nie ma problemu, żeby dogadać się z Aresem. Fajny psiak z niej będzie, niech tylko jej te ciąża odpuści. PS. Kejciu nie mogę wysłać maila z tym filmem. Nie wiem, czemu. Jutro spróbuję jeszcze raz. A w międzyczasie zdjęcia "mojego" pięknego pręguska. Ma jak pączek w maśle :) Quote
Nutusia Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 E tam, pączek w maśle - ma jak pies w domu, w dodatku w łóżku! :D A Nelcia rzeczywiście niewielka - wielkości Aresa, tyle że trochę jakby lepiej zbudowana ;) W takim doborowym towarzystwie, przy tylu atrakcjach, urojenie z pewnością szybciej przejdzie :) Quote
Marysia R. Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 No proszę, czyli nie taka Nelcia straszna jak ją malują :) Miejmy nadzieję, że z dnia na dzień będzie się czuła coraz lepiej :) Quote
Florentyna Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 No oby. Im mniej straszna tym większa szansa na domek :) 1 Quote
Florentyna Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Nelcia zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i zaczipowana. Szwy zdjęte, ale jedno miejsce jakoś akrobatka rozlizała, więc nadal chodzi w fartuszku. Kąpiel dopiero jak rana się całkowicie zagoi. Jeszcze dobre zdjęcia i biorę się za ogłaszanie. Quote
Nutusia Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Powodzenia! :D Wtedy Ci załatwię kolejnego tymczasa ;) :D Quote
Florentyna Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Tylko się wstrzymaj z tym załatwianiem do czasu, aż będę mogła tymczasować u siebie w domu. Wtedy naprawdę bardzo chętnie się zrewanżuję. Nawet dwa razy :) Quote
Florentyna Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Nela nam pięknieje. Wygląda na szczęśliwą :) Quote
Kejciu Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jeszcze dziewczynka w sukieneczce ? w te mrozy zawsze to cieplej :D Quote
Florentyna Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Jeszcze w sukience, bo w kołnierzu jakimś cudem akrobatka rozlizała sobie w jednym miejscu ranę po sterylce. Szwy już zdjęte. Jak ładnie się już wygoi, to poprosiłam Pawła o zabranie ją do psiego SPA. Przyda jej się, po pięciu latach w schronie. Quote
Florentyna Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Kochana to prawda, ale gdzieś w tyle głowy mam obawę, czy znajdzie się ktoś, kto ją pokocha. Mało adopcyjny pies - mówią..... No cóż, poczekamy ile będzie trzeba i znajdziemy najlepszą kanapę Quote
Kejciu Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Kochana to prawda, ale gdzieś w tyle głowy mam obawę, czy znajdzie się ktoś, kto ją pokocha. Mało adopcyjny pies - mówią..... No cóż, poczekamy ile będzie trzeba i znajdziemy najlepszą kanapę Ci co tak mówią to lepiej niech się zamkną! nie ma mało adopcyjnych psów oraz brzydkich - chociaż o swojej Wierce tak właśnie kiedyś usłyszałam... lepiej spojrzeć na siebie czy jest się atrakcyjną osobą :D i ewentualnie adopcyjną:D więc tym bym się nie przejmowała :-) napewno znajdzie się kanapa! Quote
Nutusia Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Dobrze Kejciu prawi! Pokochać trzeba nie za coś (np. za urodę), ale pomimo wszystko ;) Nelcia jest śliczna, taka... pastelowa, rozświetlona :) Quote
Florentyna Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Nutusiu na tymczasik Ci podrzucić ;) Quote
Marysia R. Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nelka bardzo wyładniała od czasu opuszczenia schroniska :) Po przyjeździe widać było, że jest mocno zaniedbana i wyniszczona schroniskiem. A teraz to zupełnie inny pies :) Quote
Nutusia Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nutusiu na tymczasik Ci podrzucić ;) Jeszcze się chwilę wstrzymaj - mam 3 na wydaniu ;) Quote
Florentyna Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Smutno nam trochę, nikt tu nie zagląda. Papryczko jakieś wieści o Nelci? Quote
konfirm31 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Jestem :) Podczytuję, kibicuję Neli po cichutku :). Nie tylko jej - innym mniej lub bardziej znajomym psiakom również :). Tyle, że mało piszę. Quote
papryka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nelcia ma się dobrze:). Jest grzeczna, awantur nie wszczyna, ranka do końca ładnie się zagoiła:) Ładnie na smyczy chodzi, biega również i luzem i jest w miarę posłuszna;) Lubi ganiać się z naszą Lilu i Pako (jak widać na zdjęciach):) Zauważyliśmy, że Nelcia ma miejscami sierść fioletowo - różową (od skóry), jutro umówimy SPA. Pozdrawiamy 1 Quote
Florentyna Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Dzięki papryczko za dobre wieści. Ze słabszych wieści to finanse Nelci trochę słabo. Brakuje nam co najmniej połowy na hotelowanie na październik. No ale trzeba dać radę - bo kto jak nie my :) Quote
Recommended Posts