Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z sentymentu do imienia zajrzałam, dzień dobry :)

Cieszę się ogromnie, że Ares nabiera "ogłady".

Ciekawa jestem, czy "pan" się opamięta, zrozumie,

bo o to, że będzie miał kolejnego psa jakoś dziwnie spokojna jestem :(

Powodzenia Aresiku

Posted

Zaglądam do Aresa wieczorkiem. Chcę zamówić dla psinki banerek żeby łatwiej było trafić na wątek, ale potrzebne mi 3 zdjęcia i tekst, niestety z wątku mogę pobrać tylko linki do zdjęć ale nie same obrazy :(

Posted

Gusiaczku, witaj - czemu masz sentyment do tego imienia?

Jak do tej pory, Pan zdecydowanie odżegnuje się od chęci posiadania kolejnego psa. Bez żadnego protestu, oddał użyczoną budę, mówiąc, że jak nie ma psa i mieć nie będzie, to po co mu buda? Myślę, ze zrozumiał, że pies, to jednak i odpowiedzialność i obowiązki i....możliwe kłopoty ;). W dodatku obecnie jest mi bardzo pomocny w sprawach Małej. O Aresa zawsze pyta, jak mu jest i czy już ma nowy dom. Bardzo mu zaimponowało, że Ares  ma kolegę owczarka niemieckiego(pokazałam Mu zdjęcie z hoteliku, przekopiowane do telefonu )

Dziękuję, Kasiu :). Czekam na nowe zdjęcia z hoteliku. Może któreś  z nich ?

Posted

Gusiaczku, witaj - czemu masz sentyment do tego imienia?

Jak do tej pory, Pan zdecydowanie odżegnuje się od chęci posiadania kolejnego psa. Bez żadnego protestu, oddał użyczoną budę, mówiąc, że jak nie ma psa i mieć nie będzie, to po co mu buda? Myślę, ze zrozumiał, że pies, to jednak i odpowiedzialność i obowiązki i....możliwe kłopoty ;). W dodatku obecnie jest mi bardzo pomocny w sprawach Małej. O Aresa zawsze pyta, jak mu jest i czy już ma nowy dom. Bardzo mu zaimponowało, że Ares  ma kolegę owczarka niemieckiego(pokazałam Mu zdjęcie z hoteliku, przekopiowane do telefonu )

Dziękuję, Kasiu :). Czekam na nowe zdjęcia z hoteliku. Może któreś  z nich ?

Mój ukochany jamnior szorpaty na chrzcie dostał Ares :)

bardzo często na spacerach powodował dysonans u wielu osób -

przywoływałam go (powsinoga z niego była okrutna) i komuś, kto obserwował scenkę,

zza krzaka miast przynajmniej onka objawiał się ... jamnik :D

i jeszcze jak szczeknął! głos miał zdecydowanie przynależny psom olbrzymom

Cieszę się, że pan zrozumiał i jest świadom ....

Posted

:) U mnie sentyment budzą imiona  Bryza i Buka - moich ukachanych owczarzyc.

Co do Pana od Aresa, to ja też zupełnie nie rozumiałam , po co mu był ten pies? Pan najczęściej nieobecny ciałem, często i duchem, mieszkający na poddaszu, niebiorący psa do domu, a pies na uwięzi pod ścianką w dodatku w miejscu, w którym mógł pilnować tylko śmieci i własnych odchodów......

W sumie, Pan psa kochał, bo chyba zrozumiał, jakie nieciekawe życie mu zgotował. Myślę, że tak jak wielu ludzi, kiedyś wziął do domu słodkiego szczeniaczka......od sąsiada :(

Posted

Dzięki za fotki :) Widać, że jest mu dobrze :). Teraz odrabia swoją izolację , uwiązanie i brak kontaktu z człowiekiem. Żyje pełnią psiego życia. Nareszcie :)

Papryczko, to ile mam przelać (szczepienie i rozliczenie maja)? Mam nadzieję, że umowa i antylkeszczowce dotarły do Psiej Chaty :)

Posted

Myślę, że trzeba mu dać czas przynajmniej do końca miesiąca. Niedawno miał babaeszjozę, niech się odbuduje zdrowotnie. Z tego co czytam, to niczego po nim nie widać, ale wewnętrznie, pewnie został poturbowany przez pasożyta i imizol.....

Posted

Odwiedzam Aresa nocną porą :) Czy mogę prosić o linka do ogłoszeń Aresa? To sobie pobiorę tekst i zdjęcia do pakietu ogłoszeń bo jeden czeka na psinkę. Może na KRK zrobić ogłoszenia? Albo jakieś inne woj.?

Posted

Dzięki Papryczko za zdjęcia i za informacje. Spytajcie może swojego weta, jak długo powinno się odczekać po tej babeszjozie z kastracją? No, bo potem, nadejdzie lato i upały.....bo kiedyś pewnie przyjdą.

I  poproszę o rachunek za hotelik za ten miesiąc + szczepienie na wściekłość - na mój adres mailowy, bo pewnie niedługo pojedziemy na działkę, a tam nie mam netu, więc wolę się rozliczyć już teraz

Xibalbo, ogłoszenie Aresa(na Skierniewice), jest tutaj

http://olx.pl/oferta/ares-szuka-domu-CID103-ID9Vdep.html#c93c9ec03e;promoted

ale może nie dawać go z tymi zdjęciami (ani z tekstem), na olx  bo wykasują to, które jest - nawet, jak się da na inne miasto :(. Ja zawsze zmieniam i zdjęcia i tekst. Popatrzę i wkleję tu kilka zdjęć :).

Ogłoszenia Froda wyróżniłam na kolejny miesiąc. Jak chcesz, żebym coś zmieniła, to napisz :)

• Upvote 1
Posted

Nutusiu to najzwyklejsza trawa, która była ok roku temu siana:) teraz trochę pobojowisko mamy bo jest wykopany rów pod fundament bo będziemy wydzielać drugi wybieg dla psiaków:)