Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czasami myslę,że nie potrafią tutaj ludzie trafić

A ja myślę, że by trafili :)

Sprawdzam co jakiś czas wątki i jakoś nie widzę żadnego plaskacza. To chyba dobrze?

Choć nie łudzę się, ze gdzieś tam w jakimś schronie takowy nie siedzi.Niestety :(

Posted

U Nutusi jest pekineczka Hela.Będzie miała sterylkę.Czy jest możliwośc pomocy finansowej Heli? Hela nie ma wątku,wiadomości o niej są umieszczane na innym wątku psiaka.

Posted

U Nutusi jest pekineczka Hela.Będzie miała sterylkę.Czy jest możliwośc pomocy finansowej Heli? Hela nie ma wątku,wiadomości o niej są umieszczane na innym wątku psiaka.

No już czekałam z niecierpliwością, czy się w sprawie Helki- Patelki pojawicie ;) Skarpeta otworem stoi :)

Posted

już jest w nowym domu :)

pięknie umaszczona :) Kasiu dzięki za info :)

szefowa zaraz nadleci :)

Posted

już jest w nowym domu :)

Wspaniale :)

Helcia ma już  "załatwiony" domek :)

Nutusia ostatnio od ręki znajduje im domki :)

Posted

marmosiu czy dziewczyny odezwały się w sprawie Arthroflex-su /lub innego preparatu/ dla Hugo?

Jakoś nie nadążam czy co, bo miały się odezwać i cisza... A on musi coś barć na stawy.

Posted

marmosiu czy dziewczyny odezwały się w sprawie Arthroflex-su /lub innego preparatu/ dla Hugo?

Jakoś nie nadążam czy co, bo miały się odezwać i cisza... A on musi coś barć na stawy.

Zamówiłam w weekend :-)

Posted

Już się odezwały :) Pieniążki komu przelewamy? My używamy Arthron Complex, bo nasza Kasia vet twierdzi, że ten lek ma genialną dawkę glukozaminy i chondroityny.