b-b Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 czy mowa o naszym Hugo ? :) Tylko o co ja mam prosić ? My nie zwyczajne prosić o cokolwiek :( Znalazła to CUDO ! To CUDO to Hugo! :D A nie macie prosić dla siebie tylko dla niego :P Te ząbki kogoś mi przypominają :D 2 Quote
marga3 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 b-b, Bgra - dzięki... Coraz częściej dobre dusze znajdują bezdomne płaskonose błąkające się po ulicach, w lasach, rowach i przy drogach. Ale dobre serce do pomocy niestety nie wystarczy- oprócz chęci potrzebne są jeszcze pieniądze, a ich, niestety, najczęściej brakuje. Zgromadzone na koncie NOWEJ SKARPETY PLASKATYCH środki będą przeznaczane na awaryjne działania, doraźną pomoc w transporcie do DT lub stałego, diagnozowaniu i leczeniu, na zakup karmy, kastrację, sterylizację, szczepienia, na pomoc w opłaceniu hoteliku lub pobytu w DT. czy mowa o naszym Hugo ? :)Tylko o co ja mam prosić ? My nie zwyczajne prosić o cokolwiek :( Ale cudo kochane.Dziewczyny nie zastanawiajcie się - bierzcie na najpilniejsze potrzeby. 2 Quote
marmosia Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Tak też i sądzę, cudny nie??? :) Zuch chłopak :) Quote
marga3 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Tak też i sądzę, cudny nie??? :) Zuch chłopak :) Piękny - a te "dząbki"...Bajeczka po prostu! :) Quote
marmosia Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Lubię takie, bardzo lubię, nie powiem kto mnie zaraził, bo to taka jedna nawiedzona z Lublina :P 1 Quote
Ziutka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 jestem i ja u " mojego " psa :) Zamawiałaś już puszki dla Hugo ? Może poprosimy o pomoc w zakupie puszek ? Bo z suchym troszkę Hugoniasty na bakier :/ Quote
marga3 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Lubię takie, bardzo lubię, nie powiem kto mnie zaraził, bo to taka jedna nawiedzona z Lublina :PTaaaa....No i całe szczęście że Cię na dobrą drogę pchnęło... :PMasz już sporo "plaskaczy" na koncie :)Ziutka, Kejciu po wszelkie info piszcie PW do marmosi. Quote
b-b Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Zamawiałaś już puszki dla Hugo ? Może poprosimy o pomoc w zakupie puszek ? Bo z suchym troszkę Hugoniasty na bakier :/ Macie rachunki na suchą i puszki? To dawajcie ;) Szefowa otworzy sejf dla Maluszka :D Quote
Kejciu Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Zamówię puszeczki w takim razie i jeśli będziemy mogły prosić o wsparcie na mokre jedzonko to będziemy bardzo wdzięczne - resztę spróbujemy udźwignąć same :)czy wystarczy Wam przesłana elektronicznie mailem faktura za jedzonko ? na jakie dane ma ona być i gdzie papierową wersję mamy słać ? Quote
marmosia Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Zamówię puszeczki w takim razie i jeśli będziemy mogły prosić o wsparcie na mokre jedzonko to będziemy bardzo wdzięczne - resztę spróbujemy udźwignąć same :)czy wystarczy Wam przesłana elektronicznie mailem faktura za jedzonko ? na jakie dane ma ona być i gdzie papierową wersję mamy słać ? Wy, ciotki- klotki, nie próbujcie nic dźwigać same, w kupie siła, a pieniążki przeleżały już wystarczająco długo na koncie ;) Proszę mi podesłać fakturę na maila [email protected], wkleję potem w rozliczenie :) Skarbonka dla Hugonka otwarta, tylko mi proszę dbać o chłopaczka :) Quote
Ziutka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 tylko mi proszę dbać o chłopaczka :) No proste :) jutro poprosze o nowe fotki :P Quote
Bgra Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 No proste :) jutro poprosze o nowe fotki :P prosto i szybko to dewiza naszej skarpetki :) oj lubimy zdjęcia plaskatych,Ziutka trzymamy za słowo :) http://hostmat.eu/images/42583775600643751773.jpg w istocie podobny do pewnej dziewczyneczki też "Zębuszki " :) 1 Quote
haliza Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 No i po wakacjach, witamy się pięknie :loveu: :) Quote
Anula Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 A Hugo ma wątek? Dobrze gdyby miał,ponieważ o ile wiem,kierując się starymi zasadami Dogo aby przekazać pieniążki musiał być założony wątek psiaka i tam umieszczone wszystkie wydatki i rozliczenie. Quote
b-b Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 A Hugo ma wątek? Dobrze gdyby miał,ponieważ o ile wiem,kierując się starymi zasadami Dogo aby przekazać pieniążki musiał być założony wątek psiaka i tam umieszczone wszystkie wydatki i rozliczenie. Ma Aniu swój wątek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148407-ma%C5%82y-staruszek-hugo/ Quote
Anula Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Ma Aniu swój wątek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148407-ma%C5%82y-staruszek-hugo/ Nawet nie wiedziałam,że ma wątek.Biegnę wpisać się koniecznie. 1 Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Marmosiu - wysłałam CI maila z fakturką za puszki dla naszego Gremlinka :) dostałaś ? jak puszeczki dojdą oczywiście wstawimy foto z Gremliniastym :-) aby mu posmakowały tylko :) jeszcze raz pięknie dziękujemy za pomoc i wsparcie Quote
marmosia Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Kochani, uprzejmnie /błąd celowy, żeby mnie ktoś nie posądził o brak znajomości zasad językowych ;)/, że maila otrzymałam, czekam jeszcze na skan paragonu za przegląd Hugo- Frugo i wtedy całą kwotę przeleję na konto jego Matki- Zbawicielki :) Quote
Kejciu Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kochani, uprzejmnie /błąd celowy, żeby mnie ktoś nie posądził o brak znajomości zasad językowych ;)/, że maila otrzymałam, czekam jeszcze na skan paragonu za przegląd Hugo- Frugo i wtedy całą kwotę przeleję na konto jego Matki- Zbawicielki :) Paragonik podeślę dzisiaj wieczorkiem bo mam w mms na telefonie chyba że podasz mi numer tel na PW to zrobię to natentychmiast :D Quote
marmosia Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Pieniązki na Hugo w wysokości 300 zł przelane :) Niech służą, a cioteczkom baaaardzo dziękujemy za opiekę na Frugo ;) Quote
Bgra Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pieniązki na Hugo w wysokości 300 zł przelane :) Niech służą, a cioteczkom baaaardzo dziękujemy za opiekę na Frugo ;) Dobra szefowa to szczęście :) wery,wery :) 1 Quote
marmosia Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 A w pracy na mnie narzekają :P Quote
Bgra Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 A w pracy na mnie narzekają :P dawaj namiary ;) kochana jesteś :) Quote
Recommended Posts