Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy mowa o naszym Hugo ? :)

Tylko o co ja mam prosić ? My nie zwyczajne prosić o cokolwiek :(

Znalazła to CUDO !

To CUDO to Hugo! :D

A nie macie prosić dla siebie tylko dla niego :P

01918438303491741710.jpg

42583775600643751773.jpg

Te ząbki kogoś mi przypominają :D

• Upvote 2
Posted

b-b, Bgra - dzięki...

Coraz częściej dobre dusze znajdują bezdomne płaskonose błąkające się po ulicach, w lasach, rowach i przy drogach.

Ale dobre serce do pomocy niestety nie wystarczy- oprócz chęci potrzebne są jeszcze pieniądze, a ich, niestety, najczęściej brakuje.

Zgromadzone na koncie NOWEJ SKARPETY PLASKATYCH środki będą przeznaczane na awaryjne działania, doraźną pomoc
w transporcie do DT lub stałego, diagnozowaniu i leczeniu, na zakup karmy, kastrację, sterylizację, szczepienia, na pomoc w opłaceniu hoteliku lub pobytu w DT.

czy mowa o naszym Hugo ?  :)
Tylko o co ja mam prosić ? My nie zwyczajne prosić o cokolwiek  :(

Ale cudo kochane.
Dziewczyny nie zastanawiajcie się -  bierzcie na najpilniejsze potrzeby.
  • Upvote 2
Posted

jestem i ja u " mojego " psa :)

Zamawiałaś już puszki dla Hugo ?

Może poprosimy o pomoc w zakupie puszek ?

Bo z suchym troszkę Hugoniasty na bakier :/

Posted

Lubię takie, bardzo lubię, nie powiem kto mnie zaraził, bo to taka jedna nawiedzona z Lublina :P

Taaaa....No i całe szczęście że Cię na dobrą drogę pchnęło... :P
Masz już sporo "plaskaczy" na koncie :)

Ziutka, Kejciu po wszelkie info piszcie PW do marmosi.
Posted

Zamawiałaś już puszki dla Hugo ?

Może poprosimy o pomoc w zakupie puszek ?

Bo z suchym troszkę Hugoniasty na bakier :/

Macie rachunki na suchą i puszki?

To dawajcie ;) 

Szefowa otworzy sejf dla Maluszka :D

Posted

Zamówię puszeczki w takim razie i jeśli będziemy mogły prosić o wsparcie na mokre jedzonko to będziemy bardzo wdzięczne - resztę spróbujemy udźwignąć same  :)czy wystarczy Wam przesłana elektronicznie mailem faktura za jedzonko ?

na jakie dane ma ona być i gdzie papierową wersję mamy słać ?

Posted

Zamówię puszeczki w takim razie i jeśli będziemy mogły prosić o wsparcie na mokre jedzonko to będziemy bardzo wdzięczne - resztę spróbujemy udźwignąć same  :)czy wystarczy Wam przesłana elektronicznie mailem faktura za jedzonko ?

na jakie dane ma ona być i gdzie papierową wersję mamy słać ?

Wy, ciotki- klotki, nie próbujcie nic dźwigać same, w kupie siła, a pieniążki przeleżały już wystarczająco długo na koncie ;) Proszę mi podesłać fakturę na maila [email protected], wkleję potem w rozliczenie :) Skarbonka dla Hugonka otwarta, tylko mi proszę dbać o chłopaczka  :)

Posted

A Hugo ma wątek? Dobrze gdyby miał,ponieważ o ile wiem,kierując się starymi zasadami Dogo aby przekazać pieniążki musiał być założony wątek psiaka i tam umieszczone wszystkie wydatki i rozliczenie.

Posted

Marmosiu - wysłałam CI maila z fakturką za puszki dla naszego Gremlinka :)

dostałaś ?

jak puszeczki dojdą oczywiście wstawimy foto z Gremliniastym :-) aby mu posmakowały tylko :) jeszcze raz pięknie dziękujemy za pomoc i wsparcie

Posted

Kochani, uprzejmnie /błąd celowy, żeby mnie ktoś nie posądził o brak znajomości zasad językowych ;)/, że maila otrzymałam, czekam jeszcze na skan paragonu za przegląd Hugo- Frugo i wtedy całą kwotę przeleję na konto jego Matki- Zbawicielki :)

Posted

Kochani, uprzejmnie /błąd celowy, żeby mnie ktoś nie posądził o brak znajomości zasad językowych ;)/, że maila otrzymałam, czekam jeszcze na skan paragonu za przegląd Hugo- Frugo i wtedy całą kwotę przeleję na konto jego Matki- Zbawicielki :)

Paragonik podeślę dzisiaj wieczorkiem bo mam w mms na telefonie chyba że podasz mi numer tel na PW to zrobię to natentychmiast :D

Posted

Pieniązki na Hugo w wysokości 300 zł przelane :) Niech służą, a cioteczkom baaaardzo dziękujemy za opiekę na Frugo ;)

Dobra szefowa to szczęście :) wery,wery :)

• Upvote 1