marmosia Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Melduję, że post WPŁYWY uzupełniono :) Ślicznie dziękujemy :) Przepraszam cioteczki za nieregularność, ale koniec roku szkolnego za pasem, świadectwa, rady i inne pierdolety ;) 1 Quote
Lili8522 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 wiesz,że Cię kocham ! Uff... na reszcie tu dotarłam po tych zawirowaniach na dogo ! A tu takie wyznania na mnie czekają :D 2 Quote
Bgra Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Przypominam o istnieniu skarpetki,bo jeszcze zaginie gdzieś w czeluściach dogo i jakaś plaskata bida zostanie bez dofinansowania :) Oso,wierzę,że gdziekolwiek jesteś czasami do nas zaglądasz :) ściskam mocno! bardzo nam Ciebie brakuje. Quote
marmosia Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Ciotki, ciotki, do wód wyruszamy, uzupełnię wpłaty jak wrócimy :) Quote
marmosia Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Przypominam o istnieniu skarpetki,bo jeszcze zaginie gdzieś w czeluściach dogo i jakaś plaskata bida zostanie bez dofinansowania :) Oso,wierzę,że gdziekolwiek jesteś czasami do nas zaglądasz :) ściskam mocno! bardzo nam Ciebie brakuje. Oj tak, Bożenko, w 100 % masz rację ... :) 1 Quote
Bgra Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 wczoraj wpłaciłam deklarowaną kwotę z uzupełnieniem musimy trochę poczekać,za jakieś 2 tyg wszystko zostanie ogarnięte ;) gdyby jednak pojawiła się jakaś plaskata bida to oczywiście nie musi tyle czekać. Quote
marmosia Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Pourlopowo mówimy dobry wieczór :) Jutro pouzupełniam wpłaty :) 1 Quote
Bgra Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Pourlopowo mówimy dobry wieczór :) Jutro pouzupełniam wpłaty :) Marmosiu to już ? po urlpie? no jak ten czas... spodziewałam się Ciebie za jakiś tydzien ;) Quote
marmosia Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Posty uzupełnione- buziaki dla wszystkich :) Quote
Bgra Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Szefowa wróciła z wakcji, bez wniosków,bez prośby,byle był potrzebowski plaskaty to wypłaci ;) Quote
Bgra Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Przypominamy o "Skarpetce Plaskaczy". marga3 dziękuję za podrzucanie :) sądząc po awatarku jesteś plaskato -zakręcona też ;) masz swojego plaskatego ? jakiś wątek tutaj na dogo? Quote
marga3 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Oj jestem plaskato zakręcona, jestem :) "Czarny trąbulec" w awatarze to taki niespodziewany dar losu. 1 Quote
Bgra Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Oj jestem plaskato zakręcona, jestem :) "Czarny trąbulec" w awatarze to taki niespodziewany dar losu. miło mi bardzo :) chcętnie zobaczyłabym zdjęcia Cuda :) Quote
b-b Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 miło mi bardzo :) chcętnie zobaczyłabym zdjęcia Cuda :) I ja witam i też z chęcią zobaczę to CUDO :D Quote
marmosia Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Przypominamy o "Skarpetce Plaskaczy". Bardzo dziękujemy za podrzucanie :) Quote
Heaven&Lily Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Witajcie,zapiszę sobie,bo niby nowa nie jestem,ale pod nową nazwą,wcześniej Ela&Puch :) Quote
Bgra Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Witajcie,zapiszę sobie,bo niby nowa nie jestem,ale pod nową nazwą,wcześniej Ela&Puch :) Już witałam się wcześniej z Heaven&Lily :) więc tylko powiem,że fajnie gdyby jeszcze inne ciotki ze starej ekipy ...marzenie? łatwo je spełnić! :) Oso kochana wracaj do nas :) Quote
marga3 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Pokazujemy "Skarpetkę" :) Ps. Bgra, b-b - Czarny trąbulec to labrador retriever lat dziewięć. Nie można mu już pomóc ale póki nie cierpi i dopóki działają leki cieszymy się każdą godziną. Quote
b-b Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Pokazujemy "Skarpetkę" :) Ps. Bgra, b-b - Czarny trąbulec to labrador retriever lat dziewięć. Nie można mu już pomóc ale póki nie cierpi i dopóki działają leki cieszymy się każdą godziną. Życzę aby tych wspólnych godzin było jeszcze dużo ...i bez cierpienia. 1 Quote
Bgra Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Życzę aby tych wspólnych godzin było jeszcze dużo ...i bez cierpienia. marga3 podłączę się do życzeń b-b . 1 Quote
Bgra Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 szefowa goście zjadą do skarpetki,trza kasę otwierać i na cudnego pekinka kasę wydać :) a śliczny jak z obrazka :) jak to plaskaty :) Quote
b-b Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 szefowa goście zjadą do skarpetki,trza kasę otwierać i na cudnego pekinka kasę wydać :) a śliczny jak z obrazka :) jak to plaskaty :) A gdzie to cudo? :) Quote
Ziutka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 szefowa goście zjadą do skarpetki,trza kasę otwierać i na cudnego pekinka kasę wydać :) a śliczny jak z obrazka :) jak to plaskaty :) czy mowa o naszym Hugo ? :) Tylko o co ja mam prosić ? My nie zwyczajne prosić o cokolwiek :( Quote
Recommended Posts