Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam wczoraj do Pani Asi w/s bezdomiaków i domnych inaczej psów z Makowa i zapytałam przy okazji o Lolo.

Asia wybiera się do Warszawy, na konsultację u specjalisty ortopedy w/s rodzaju operacji  zwichniętego stawu biodrowego. Potrzebne dalsze wpłaty, bo i sama operacja droga i późniejsza rehabilitacja - również. Pies w boksie u Pani Dr. w Przasnyszu - nie wiadomo, czy będzie mógł tam zostać po ew, operacji.

https://www.facebook.com/events/1843519249206627/

• 5 weeks later...
Posted

Operacji nie było, bo okazało się (jak już uśpiony leżał na stole operacyjnym), że ma wygryzioną łapę :( i jest infekcja. Dlatego teraz ma kołnierz, żeby mogło się spokojnie zagoić. Operacja została przełożona. To wyczytałam o nim na fb.

Posted

Operacji nie było, bo okazało się (jak już uśpiony leżał na stole operacyjnym), że ma wygryzioną łapę :( i jest infekcja. Dlatego teraz ma kołnierz, żeby mogło się spokojnie zagoić. Operacja została przełożona. To wyczytałam o nim na fb.

Szkoda, że to tak się przedłuża.

Posted

Wygryziona łapa...I nikt wczesniej nie zauważył...Ech...Skoro Lolo je marketową karmę, to nic dziwnego,że wygryzł łapę...Ponoć psy dość często mają na nią alergię...

Posted

Przeczytałam na Fb, że i dzisiejsza operacja odwołana, bo w nocy zdjął kołnierz i wygryzł kolejna ranę. Chirurg nie chciał ryzykować  - i słusznie. Może to alergia? APZS? jak tak sie stale wygryza? Jak się tego teraz nie wyleczy - strach operować, bo i po operacji może się wygryzać - a to już brzmi niebezpiecznie. Biedny Lolo :(