Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

Posted

Marianno- czyzbyś chciała, zobaczyc jak rewelacyjnie kasuje Cie Twoja przyszła konkurencja :mad: :razz: bo dla mnie to bylby powalajacy widok:roll: :eviltong: :diabloti: :cool1::mad: Lub moze znow chcesz miec satyswakcje, iz Lucky bexize miał detkę ( oby nie) :mad: :diabloti: ;) :lol:

Mam taki, zamiar tym razem przegonić Cię o 2 sekundy, a nie o 1 :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT][I]Ja nic nie szczekam, ale mam w planach nie zwalić ani nie pomylić żadnej przeszkody, a wtedy z czasem to pestka ... pfff ...
Boogie.

[/I]Ah ta Boo :lol: :evil_lol: :diabloti: .
[/LEFT]

Posted

[I]Jezeli chodzi, o czas to wystarczy sie w nim zmieści, co nie jest dla mnie wyzwaniem, a w agility, liczy sie DOKLADNOSC- slyszalem to od mistrzow, wiec nie mam z nia problemow :p i nie zamierzam, pokazać "chały" na prostych torach... an to nie liczcie... :p :eviltong:
Vigo vel dokładny Jełop ;)

[/I]Czy ja kiedy kolwik narzekałam na mojego "miszcza" :roll: :p :razz: Po prosu, Vigo, kiedy tzreba to sie naprawde stara, ale kiedy wie ze nic o wysokiej randze sie nie szykuje- olewa ;):roll: gdybym byla psem- robila bym to samo :lol:Stwierdzam iz Vigo, niema zadnych watpliwosci, co do biegania, wolnego, i dokładnego... dla niego, to wszystko jest na luzie... easy, easy... :cool3: gorzej i lepiej byc nie moze, wiec nie ma co sie pekac...( chyba):roll:

Posted

[quote name='sonia123']Marianno- czyzbyś chciała, zobaczyc jak rewelacyjnie kasuje Cie Twoja przyszła konkurencja :mad: :razz: bo dla mnie to bylby powalajacy widok:roll: :eviltong: :diabloti: :cool1::mad: Lub moze znow chcesz miec satyswakcje, iz Lucky bexize miał detkę ( oby nie) :mad: :diabloti: ;) :lol:

Mam taki, zamiar tym razem przegonić Cię o 2 sekundy, a nie o 1 :evil_lol:[/quote]

Sonyo chciałam zobaczyć przyszłego mistrza polski na torze agility raz jeszcze:lol:
A ty mnie tu nie strasz jakimiś sekundami my sie ciebie nie boimy i cała nocke ćwiczymy:PP:eviltong::eviltong::eviltong::cool3::errrr::vamp:

Posted

to ja wezme poduszke, bo potem Marianno bedziesz spała i snila o torach :evil_lol:
mnie itak pewnie nie bedzie, takze jakby, co to niech ktos inny wezmie adidasy, i ders na wage oraz parasolki itp.

Posted

[quote name='sonia123']mnie itak pewnie nie bedzie, takze jakby, co to niech ktos inny wezmie adidasy, i ders na wage oraz parasolki itp.[/quote]
Coo? O co chodzi? Jutro [B]musisz[/B] przecież być... :mad:
A Pysiaczek teraz ładnie skacze bo dostała dżoffsa . :cool3:

Posted

No chodzi, o to ze rano mama pewnie powie mi, ze nie da mi kasy, na paliwo dla Diany, i plany sie rozjechały.... poza tym jak nie biore kasy od taty, ktorego niema obecniew Szczecinie, to ona zawsze mowi ze nic jej nie mowiłam, i nie moge jechać.

Posted

To co może znaleść się miejsce dla 11 miesięcznego cocker spaniela angielskiego Rockiego? Pytałam się już mamy właścicielki: zgoda:multi:, mojego taty, który nas zawiezie: zgoda. To co mgę przyjechać z Marleną, jeśli tak to będzie na 100%

[B]Sonia123 [/B]musisz być, masz mi dać dużo cennych porad!:):)

Posted

Witam ... będą młodsze pieski i myślę, że z 11 miesięcznym psem to odpowiedni czas na small :) .

Sonya jak Cię nie będzie to powieszę Cię na smyczy Zu !!! :mad: :lol: :eviltong:

Posted

Sonya masz być !!! Myślę, że Diana zgodzi się abyś rozliczyła się z nią później :) . ALE MASZ BYĆ ... jak ktoś nie wie jak dojechać to niech napisze to podam na pv numer kom. aby w razie problemów zadzwonić !!! :)

Posted

Mapa:

Czerwone - jak dojechać do miejsca spotkania (parking na Szczecińskiej 22 godzina 12.00)
Zielone - jak będziemy jechać na stadninę (nie widać kawałka polnej drogi, więc nie radzę jechać samemu !!!)

[URL]http://img265.imageshack.us/img265/3558/mapavh4.png[/URL]

Posted

Łuhu przeszłam przez wszystkie ok. 10 str. :evil_lol:

W roli ścisłości: nigdy nie mówiłam, że od razu po obozie będziemy mogły jechać na spotkanie, a wręcz przeciwnie. ;)

Nieźle pokręcone było to kto z kim i kiedy dojedzie. :lol:

Mam nadzieję, że jakieś foteczki będą. :cool3:

Posted

[quote name='palma']Widocznie źle zrozumiałam :) .

A jak obóz ? :)[/quote]

Nie no spoko. ;)

Obóz super! Kika się rozbiegała i nakręca się na mój głos + "szczypanie" . :lol: Kto był na obozie, może poświadczyć, że widział "szalonego spaniela". :evil_lol: