sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Marianno- czyzbyś chciała, zobaczyc jak rewelacyjnie kasuje Cie Twoja przyszła konkurencja :mad: :razz: bo dla mnie to bylby powalajacy widok:roll: :eviltong: :diabloti: :cool1::mad: Lub moze znow chcesz miec satyswakcje, iz Lucky bexize miał detkę ( oby nie) :mad: :diabloti: ;) :lol: Mam taki, zamiar tym razem przegonić Cię o 2 sekundy, a nie o 1 :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Maryśka ... czyli będziesz o 12 ? Skoro jedziesz z Dianą ... muszę wiedzieć o której wstać :eviltong: . Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 O nie Marianna, mnie zabije w aucie!!!!!!!!!!!! :diabloti: namowie Diane, zeby biegla za samochodem :evil_lol::razz: :diabloti: :eviltong: Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [LEFT][I]Ja nic nie szczekam, ale mam w planach nie zwalić ani nie pomylić żadnej przeszkody, a wtedy z czasem to pestka ... pfff ... Boogie. [/I]Ah ta Boo :lol: :evil_lol: :diabloti: . [/LEFT] Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [I]Jezeli chodzi, o czas to wystarczy sie w nim zmieści, co nie jest dla mnie wyzwaniem, a w agility, liczy sie DOKLADNOSC- slyszalem to od mistrzow, wiec nie mam z nia problemow :p i nie zamierzam, pokazać "chały" na prostych torach... an to nie liczcie... :p :eviltong: Vigo vel dokładny Jełop ;) [/I]Czy ja kiedy kolwik narzekałam na mojego "miszcza" :roll: :p :razz: Po prosu, Vigo, kiedy tzreba to sie naprawde stara, ale kiedy wie ze nic o wysokiej randze sie nie szykuje- olewa ;):roll: gdybym byla psem- robila bym to samo :lol:Stwierdzam iz Vigo, niema zadnych watpliwosci, co do biegania, wolnego, i dokładnego... dla niego, to wszystko jest na luzie... easy, easy... :cool3: gorzej i lepiej byc nie moze, wiec nie ma co sie pekac...( chyba):roll: Quote
Marysia&Pysia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='sonia123']Marianno- czyzbyś chciała, zobaczyc jak rewelacyjnie kasuje Cie Twoja przyszła konkurencja :mad: :razz: bo dla mnie to bylby powalajacy widok:roll: :eviltong: :diabloti: :cool1::mad: Lub moze znow chcesz miec satyswakcje, iz Lucky bexize miał detkę ( oby nie) :mad: :diabloti: ;) :lol: Mam taki, zamiar tym razem przegonić Cię o 2 sekundy, a nie o 1 :evil_lol:[/quote] Sonyo chciałam zobaczyć przyszłego mistrza polski na torze agility raz jeszcze:lol: A ty mnie tu nie strasz jakimiś sekundami my sie ciebie nie boimy i cała nocke ćwiczymy:PP:eviltong::eviltong::eviltong::cool3::errrr::vamp: Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 ALE I TAK TOTO LOTEK RLZZZZZZZZ !!! :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: . Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 to ja wezme poduszke, bo potem Marianno bedziesz spała i snila o torach :evil_lol: mnie itak pewnie nie bedzie, takze jakby, co to niech ktos inny wezmie adidasy, i ders na wage oraz parasolki itp. Quote
Jess Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='sonia123']mnie itak pewnie nie bedzie, takze jakby, co to niech ktos inny wezmie adidasy, i ders na wage oraz parasolki itp.[/quote] Coo? O co chodzi? Jutro [B]musisz[/B] przecież być... :mad: A Pysiaczek teraz ładnie skacze bo dostała dżoffsa . :cool3: Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No chodzi, o to ze rano mama pewnie powie mi, ze nie da mi kasy, na paliwo dla Diany, i plany sie rozjechały.... poza tym jak nie biore kasy od taty, ktorego niema obecniew Szczecinie, to ona zawsze mowi ze nic jej nie mowiłam, i nie moge jechać. Quote
Bursztynka13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To co może znaleść się miejsce dla 11 miesięcznego cocker spaniela angielskiego Rockiego? Pytałam się już mamy właścicielki: zgoda:multi:, mojego taty, który nas zawiezie: zgoda. To co mgę przyjechać z Marleną, jeśli tak to będzie na 100% [B]Sonia123 [/B]musisz być, masz mi dać dużo cennych porad!:):) Quote
Marysia&Pysia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Własnie sonyo masz być bo nie będzie zuzu czyli nie będzie kogo miętosić :loveu: Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 qrde! bardzo bym chciała, specjalnie dla Marianny=nie wyzytego dziecka, ktore nigdy psa nie widziało :evil_lol: Quote
MystkandRocky Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pati ale moj pies ma 11 miesiecy...;p;p No i wogole jedziemy jedziemy..^^:eviltong::eviltong: Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Witam ... będą młodsze pieski i myślę, że z 11 miesięcznym psem to odpowiedni czas na small :) . Sonya jak Cię nie będzie to powieszę Cię na smyczy Zu !!! :mad: :lol: :eviltong: Quote
Bursztynka13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Chętnie bym kogoś podwiozła, ale już jadą dwa psy:evil_lol: A tata kręci na to nosem, na trzy psy by się raczej nie zgodził:evil_lol: Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Sonya masz być !!! Myślę, że Diana zgodzi się abyś rozliczyła się z nią później :) . ALE MASZ BYĆ ... jak ktoś nie wie jak dojechać to niech napisze to podam na pv numer kom. aby w razie problemów zadzwonić !!! :) Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Mapa: Czerwone - jak dojechać do miejsca spotkania (parking na Szczecińskiej 22 godzina 12.00) Zielone - jak będziemy jechać na stadninę (nie widać kawałka polnej drogi, więc nie radzę jechać samemu !!!) [URL]http://img265.imageshack.us/img265/3558/mapavh4.png[/URL] Quote
Agnieszka & Figo Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Było superowo, jak zwykle zresztą :loveu: [SIZE="1"]Sonia, ja Ci te filmiki mam wstawiać pojedyńczo na youtube, czy chcesz je na maila?? [/SIZE] Quote
BooBC Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Ja postaram się wmiare szybko zlepić film i wstawić foty :) . Quote
BobowitaMW Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Łuhu przeszłam przez wszystkie ok. 10 str. :evil_lol: W roli ścisłości: nigdy nie mówiłam, że od razu po obozie będziemy mogły jechać na spotkanie, a wręcz przeciwnie. ;) Nieźle pokręcone było to kto z kim i kiedy dojedzie. :lol: Mam nadzieję, że jakieś foteczki będą. :cool3: Quote
BooBC Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Widocznie źle zrozumiałam :) . A jak obóz ? :) Quote
BobowitaMW Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='palma']Widocznie źle zrozumiałam :) . A jak obóz ? :)[/quote] Nie no spoko. ;) Obóz super! Kika się rozbiegała i nakręca się na mój głos + "szczypanie" . :lol: Kto był na obozie, może poświadczyć, że widział "szalonego spaniela". :evil_lol: Quote
Recommended Posts