Dynamique Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Bursztynka13']Ja się nie martwię, bo wiem że pies się uczy:) Narazie buduję swój własny tor, abym mogła z nim ćwiczyć:) Aktualnie mam 2 hopki:evil_lol: A Bursztyn biegał już po torze "profesjonalnym" na psim ranczu-nie był na szkoleniu ale przechodziłam w okolicy i akurat pani sprzątała po zajęciach i pozwoliła mi przebiec tor puki ona sprząta:):)[/quote] Hmmm czy to ja ciebie pare miesięcy temu nie widziałam ? ;) Ja byłam z takim czarno-biały,m kundlem... znaczy sie border collie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sonia123 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dominika nie ma czego zazrdościc bo- [B]chciałabym wam uswiadomić, iz w sobote w Goleniowie bedzie [COLOR=Red]padać!!!!![COLOR=Black] ale ładna pogoda bedzie w poniedziałek do środy.:roll: [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]Przykro mi bardzo, ale jak to ma być rzeczywista prawda, to ja dziekuje :p dwa spotkania w deszczu to too much :-o :roll:[/COLOR][/COLOR] Quote
Dynamique Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 heh ;p Ja mam jutro trening na Psim ranczu i już powinnam spać :diabloti: Ale trudno ^^ Sonia wyślij mi swój numer GG na PW,bo już go nie mam :C Quote
sonia123 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 kurde, ale co do slalomu, to przeciez mozna zrobic "zerowki" i "nie zerowki, czyli tak jakby A1" :cool3:no juz nie przesadzajmy, bo wyjdzie na to ze kompletnie sie "bawimy"...to jest takjakby trening- wiec na treningu sie trenuje, slalom takze! proste jak budowa cepa ;) w zerowkach, nie bedzie slalomu, a w tych "A1" bedzie i juz! :diabloti: A z resztą robcie jak chcecie!!! i tak wszystko sie okaze na miejscu, i polowy planu pewnie nie bedzie takze niczego nie panujmy :p :cool1: ( z głebszych planow) Quote
Dynamique Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Dynamique']Hmmm czy to ja ciebie pare miesięcy temu nie widziałam ? ;) Ja byłam z takim czarno-biały,m kundlem... znaczy sie border collie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Pees.Chodzi o ten tor w lasku ;-) Quote
Dynamique Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No odebrałam,ale nie mam pomysłu co odpisać :eviltong::eviltong::eviltong: Sama muszę iść spać XDD Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Ale mi czytania narobiłyście :lol: :-o :lol: . [B]Bursztynka13[/B] ... wyśpij się i bądź około 12 (np. 11.45 czy coś koło tego ) :) Slalom będzie ustawiony do poćwiczenia, bo slalom nie jest na tyle stabilny aby stał w torach ... ktoś kto biega po Boogie ( Vigo :diabloti: ), miałby strasznego pecha, bo ziemia w tym miejscu była by zryta na amen ... po za tym wiecie, że slalom wymienia się na hopki i odwrotnie :) . No ja bym chciała żeby Bono się zjawił, trzymam kciuki :D :D :D [B] Sonia [/B]w pogodzie zawsze bredzą !!! Wczoraj była ostra burza ( Boo to strasznie przeżyła, ale trudno :-( ), a dziś mamy piękną słoneczną sobotę i oczekujemy na równie fantastyczną niedzielę !!! Myślę, że będzie to w formie zabawy ... nie możemy dzielić tego na A0, A2 ... bo nie mamy strefówek, po za tym nie ma aż tylu psów aby rozdzielać :) . Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 No i mam ten wstrętny '' $%@^#^@!#$ '' PŁOMYCZEK :angryy: :angryy: :angryy: . Ja chcę moje łapki :placz: :-( :placz: . Quote
Bursztynka13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [QUOTE] [quote name='Dynamique']Hmmm czy to ja ciebie pare miesięcy temu nie widziałam ? ;) Ja byłam z takim czarno-biały,m kundlem... znaczy sie border collie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [/QUOTE] Możlwe;) Jeżeli sznaucer miał uszy jjak batman to napewno (czytaj: przypuszczam:diabloti:) ja;) Quote
Jess Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [QUOTE]ja z racji przyszłego posiadania dresow na wage i adisasow( ktore elwira wielbi) zagadam z Elwira zeby postawiłą taki tor zeby NIKT nie wygrał! :diabloti:[/QUOTE] Jakoś na miejscu się zgadamy. :cool3: Ale Diana będzie też ustawiać tory, więc nie wiadomo... ;) Agnieszka jeżeli chodzi o tą czerwoną piłeczkę z mordką papugi to ona już nie piszczy, ale jak się naciska to ''wydmuchuje'' powietrze. .... :) Quote
Agnieszka & Figo Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To nic, że nie piszczy. Moja piszczała tylko okazyjnie, jak miała ochotę. :eviltong: Czyli o ktorej się spotykamy? 12? Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Acha... to szkoda, bo ostatnio na treningu Aneta pozwoliła mi ustawic tor i ledwo co sobie z nim poradzili :eviltong: Ale z racji, iz Ty Jess jestes sędzią to Ty ustawiasz :roll: :razz: takie są zasady ;) karolina- sorki- nie pomyslałam, o tym ze tyle osob az nie bedzie zeby to dzielić ;) A co do pogody, to wszystko moze sie zdarzyć...ale itak biore dwie parasolki ;P Quote
Jess Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote=sonia123;]A co do pogody, to wszystko moze sie zdarzyć...ale itak biore dwie parasolki ;P[/quote] Też są na wagę, bo jeśli tak to ta druga dla mnie? :cool3: :razz: Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Oczywiście :cool3: wszystko jest u mnie na wage :eviltong: :evil_lol: jeszcze wezme ze soba taka stara sprzed wojny, wage, zeby zobaczywc co ile wazy :evil_lol: :diabloti: Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 :lol: :lol: :lol: Tak ... spotykamy się o 12 u mnie przed blokiem ... jak zawsze, a na stadninie będziemy ... myślę, że do ok. 19 :) :) :) . Co do torów to Diana ustawi nam coś do przećwiczenia, i może jeden tor do zawodów ... ty Sonya znowu zrobisz takie przesadne :lol: . To muszę być tory z A0/A1 ... a nie A3 :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: . Quote
Dynamique Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Bursztynka 13- ty byłas z koleżanką chyba,która ci mierzyła czas czy jakoś tak :razz::razz::razz: Ja się zastanawiam dalej nad tym Goleniowiem :roll: Quote
sonia123 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 no chyba A3 na oczy nie widziałas! kobieto! :eviltong: :razz::cool1:to co ja wam ustawilam, to bylo maksimum A1:roll: :p Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Dominika przyjedź ! Jeśli chcesz z kimś się zabrać to musisz się skontaktować z właścicielem Tashy na własną rękę, bo ja nie mam kontaktu, myślę, że jak rano dojedziesz busem to powrót będzie (jeśli państwo od Tashy jadą swoim) i myślę, że oni chyba wyjadą wcześniej (z tego co w czwartek rozmawiałam z Pawłem). Quote
Jess Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Dynamique']Ja się zastanawiam dalej nad tym Goleniowiem :roll:[/quote] Co się zastanawiasz !!! Przyjedź... tylko namów jakoś rodziców. A czym Marysia jedzie.... bo jeżeli busem, to może razem pojedziecie. :) Quote
Bursztynka13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Dynamique']Bursztynka 13- ty byłas z koleżanką chyba,która ci mierzyła czas czy jakoś tak :razz::razz::razz: Tak, to napewno ja:evil_lol: Bo wątpię żeby to był ktoś inny;) Quote
BooBC Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Bursztynka chyba samochodem jedzie ... też możecie się gdzieś umówić, że Cię zgarnie po drodze czy coś :) . Quote
Marysia&Pysia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ja nie wiem czym jade jeszcze zapytam sie Diany:diabloti: juz wiem jade z Dianą :P Quote
Bursztynka13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jadę samochodem na 50% (mój tata jutro wraca ze dyżuru nocnego i nie jestem pewna czy będzie chciało mu się jechać po zarwanej nocy). Jak nie to jadę busem:angryy: Quote
Recommended Posts