Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

Posted

A zawody to co?! na zawodach prawie zawsze jest upał szczególnie z lato, i jakos biegaja :roll: poza tym nie trzeba cwiczyc caly dzien mozna tylko przez np. godzine. Jakoś jak jest naprawde ciepło to biegamy przez chwile i koniec.No ale jak chcecie czekac do zimy to prosze ale-nas nie bedzie, mnie mama napewno nie pusci nad wode z dopiero co przywiezionym szczeniakiem, poza tym hodowczyni tez mowi, ze to chory pomysł :roll:. I jeszcze jedno- Zu bedzie miała niecałe 3 miesiące, i naprawde mało bedzie umiała-najpierw dziecinstwo,potem- dopiero zaczniemy sie uczyć, więc nawet te gry i zabawy odpadają ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonia - szkoda, że się tak mijamy. :/ Ale, 12 możemy się spotkać na Psim Ranczu - zaczynamy trenować. :multi: No i może na wystawie się uda spotkać - również z innymi! :razz:

Tylko z góry ostrzegam - jeżeli będę musiała wybierać między treningiem, a spotkaniem - wybiorę trening. Wybaczcie, ale wiecie - przed obozem i w ogóle trzeba się podszkolić. Najwyżej dojadę później. ;)

Posted

Małgosia- no nie wiem bo my mamy treningi w czwartki o 19 a wcześniej sa szczeniaki, wiec nie wiem czy sie spotkamy. najwyzej poczekam lub cos ;) a 14 wyjezdzam(po Zuzu) takze nie wiem, czy dam rade ze szczęścia dojsc :razz: :diabloti: :cool3: :evil_lol:

Posted

Sonia ... ale zrozum, że tylko Boogie i Vigo startowali w zawodach. Na zawodach jest weterynarz. I trening a zawody to całkiem co innego. !!!
Jestem ciekawa co Kama by powiedziała na trening w taki upał ... myślę, że nie byłaby zadowolona.

Posted

ale czy ja mowie, o intensywnym treningu...? jak Wam jest za gorąco to uszanuje to, przeciez nie bede was przekonywac ze jak jest 30 stopni, to niby jest 20...;) można umowic sie jak bedzie juz chłodniej.Ale tak czy inaczej mama nie pozwala mi wziac Zu nad wode, przed 3 szczepieniem, i dodatkowo boi sie o mnie... :cool1: :-( więc ja odpadam-musze poczekac az Zu podrośnie.
Ale bawcie sie dobrze ;)

Posted

Nic nie jest jeszcze przesądzone ... przypomnijcie sobie wystawę w Szczecinie w ubiegłym roku (sobota) ... normalnie jesień :evil_lol: .

Posted

Podobno od dzisiaj ma przyjść ochłodzenie. :multi:
A jeżeli chodzi o trenowanie - jeżeli będzie chłodno, możemy skakać. Jeśli będzie gorąco, bez sensu na parę skoków targać przeszkody taki kawał drogi. ;)

A ilu chętnych jest na razie? Możliwe, że się nie zbierze dużo osób. W końcu to by było w zasadzie 3 spotkania pod rząd... Moja mama jest średnio przekonana (jednak trochę za blisko obozu). Gorzej, jeśli będziemy mieć z Kiką trening... Wtedy i ona i ja będziemy tak padnięte, że do końca dnia brzuchem do góry na kanapie. ;) Ale się zobaczy.

Sonia - jednak nie pójdziemy na trening w czwartek - jadę z klasą do Berlina. Wstępnie mieliśmy jechać w środę, a się okazało, że jedziemy w czwartek. Jeśli chodzi o sobotę - rozumiem. Podróż po psiaka jest mega ekscytująca. Pamiętam, że po Kikę mieliśmy jechać we wtorek, od piątku nie mogłam się doczekać. :eviltong: A w poniedziałek to w ogóle była masakra. :evil_lol:

Posted

[quote name='Dynamique']My mamy praiwe 2 metrowy tunel ^^[/quote]

My też. :cool3: W opisie na allegro miał podane 2m długości, ale nie mierzyłam. :eviltong: Kika go uwielbia. :evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']My też. :cool3: W opisie na allegro miał podane 2m długości, ale nie mierzyłam. :eviltong: Kika go uwielbia. :evil_lol:[/quote]
a mozna wiedziec na ktorej aukcji? bo ja sie przymierzam do kupienia;)

Posted

[quote name='PositiveThought']
postaram się przytargać drugiego psiaka, tylko obawiam się troszkę kłotni... ale generalnie moja sucz jest po sterylce i nic do innych psów nie ma.[/QUOTE]

To ty nie poznałaś jeszcze mojego psiska. Jeśli będzie Zu, to Figo nie idzie, bo nie chcę być potem osądzona o demoralizację psiej młodzieży :angryy:

Posted

A co z Figo jest nie tak????
Dynamique- a co ja zrobie... :cool1: Zuzu nie bedzie miała trzeciego szczepienia i nie moze przebywac a takich miejscach( no moze w drodze wyjatku, jak [U][B]NAPRAWDE[/B][/U]) wszystkie psy beda [B][U]całkiem zdrowe[/U][/B] zastanowie sie...
Ale bardzo bym chcieła, bo jak sie moze ochłodzi to pobiegała bym z Luckim :loveu: :diabloti:

Posted

Figo pluje się do psów i ludzi (:(), potrafi sobie dużo rzeczy ubzdurać. Ogólnie rzecz biorąc straszny z niego obrońca. Tylko, że on broni MOICH rzeczy, przede MNĄ. I przed innymi ludźmi i psami. Ogólnie do psów raczej nic nie ma (jest po kastracji), chociaż czasami (ale nie często) zdarzają się bójki.

Oto i nasz problem z którym od jakiegoś czasu walczymy.

Posted

Ale świetnie Wam idzie ta walka ... i widać postępy :) .

Musze przekazać Wam zadowalającą nowinę ... już od 2 dni mamy temperaturę tak zwaną ''do wytrzymania'' !!! :multi: Niech jeszcze troszeczkę spadnie i spotkamy się na agilitowym spotkaniu III !!!

Pozdrawiam
Karolina & Boo.

Posted

Tylko, aby nie spadło za bardzo - nie mam zamiaru przyłazić w kurtce. :eviltong:

Ale tak np. 20 stopni i lekki, wiosenny wiaterek + piękne "kalafiorkowe" obłoczki na niebie. :cool3:

Koło i tunel wezmę na wszelki wypadek, bo zajmują mało miesjca i szybko się je rozkłada. :razz:

Posted

Niech dminikia wezmie jeszcze swoj tunel+tunel małgosi+ tunel karoliny i mamy taki dłuuugi tunel... :megagrin: i dwa koła :evil_lol: jeszcze trzeba cos ze slalomem wymyślic, i mozemy tory jumingowe stawiać!

ja moze... bede :cool1: ale nie jestem pewna, najwyzej zostawie Zuzu w domu ( uwaga... bo mi sie uda... :evil_lol: :diabloti:, predzej woałabym z buta isc niz ja zostawić :roflt:) i wezme Vigosia :razz: :roll: