Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PositiveThought napisał(a):
hihi, może niech Elwira opowie :evil_lol:

Jaa ? Agnieszka nic ciekawego do opowiadania. Zabrali nas mili panowie, słuchali rapu ... jeden miał ... ee ... gazy i nie wytrzymał na Żeromskiego i ... ee ... "troszkę" niezbyt ładnie pachniało. A później była taka pani w mini ubrana i na nią klaksonem trąbili. :eviltong:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5]Słuchajcie!
w trakcie tego spotkania gdzieś na tej polanie albo w busach(niewiadomo) zginęła mi bardzo ważna opaska na rękę! była na rzep (czerwony) a na środku miała taką srebrną wstawkę na której pisało "ex" i był namalowany taki prawie trójkąt. Jest ona niezwykle ważna ponieważ pod spodem ma taki magnes, który wytwarza pole magnetyczne i leczy różne schorzenia.Mama mnie zabije jak sie nie znajdzie, bo możn aja kupić TYLKO u takiego kolegi mojej mamy, ale kosztuje prawie 300 zł, więc wątpię,żeby mama ot tak kupiła drugą :oops::oops: :shake: jeżeli ktoś coś widział, (może dziewczyny które ze mną wracały busem) czy ktokolwiek to proszę o kontakt!!! (może ktoś pamięta czy zdjejmowałam ją gdzieć albo coś...) pisać w razie czego na pw, albo maila:[email protected]

Z góry dzięki!

Posted

O widzisz Karolina :razz: To czekamy na filmiki ;) I mogłabyś osobno wsadzić przebiegi Luckiego,bbo zależy mi na osobnych,bo musze komuś pokazać :razz:
Sonia ja niestety nic sobie takiego nie przypominam :shake::shake::shake:

Posted

Palma, i jak? Przekonwerterowałaś (ale słowo!) już te filmiki? Jak nie, to mogę podjechać pod koniec tygodnia i przekonwerterować "w locie" na laptopie.

Posted

rwpb napisał(a):
Palma, i jak? Przekonwerterowałaś (ale słowo!) już te filmiki? Jak nie, to mogę podjechać pod koniec tygodnia i przekonwerterować "w locie" na laptopie.

Już dałam radę (dzięki Gosi :loveu: ) Film zrobiony, ale movie maker świruje i nie chce zapisać :-o Mam zapisany projekt, ale cieńko to widzę ... myślę, że jak wrócę z Wrocławia to się tym zajmę ... ;)

Aga ... ja ok ... ale nie wiem jak inni ... to jest przed czy po wystawie ?

Posted

palma niestety na Movie Maker patentu nie znam. ;) Mam nadzieję, że szybko się "odfoha". ;)

Hmm... Teoretycznie niby 15 mi pasuje, ale nie będę miała transportu. Idę z koleżanką i moim tatą na konwent mangi. ;)

Bardziej jestem skłonna po wystawie. ;)

Posted

Tzn. tak: mi napewno nie pasuje 15, bo to dopiero jeden dzien po przyjeżdzie z Zu do nowego domu, a byla mowa aby zrobic nastepne spotkanie po wystawie, po zawodach DCDC, i z Zu oczywiście, a 5-6 w szczecinie Diana organizuje seminarium frisbee, więc można zrobic tydzień po wystawie czyli 28 lub 29 czerwca ;) kto się z tym zgadza niech napisze!!! ;) I jeszcze jedno bardzo ważne!, następne spotkanie ma być obowiązkowo z Małgosia i Kiką a im pasuje po wystawie, więc tak chyba bedzie najlepiej;)

Posted

Myślę, że po wystawie możemy spokojnie - w końcu to już wakacje. :multi: :cool3:

Tylko jedna mała uwaga - 2.07 wyjeżdżamy na Need4Speed :razz: , więc raczej musimy się spotkać wcześniej. Wiem, że obóz jest od 3'go, ale czasowo nie wyrobilibyśmy jadąc 3'go (przenocujemy u wujka w stolicy :razz: ).

Ale ogólnie rok szkolny kończy się 20.06, więc możemy się spotkać w jakikolwiek dzień po wystawie, niekoniecznie weekend. ;) Chyba, że to koliduje z innymi terminami. No, jakoś się zgramy. :loveu: