Jess Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 PositiveThought napisał(a):hihi, może niech Elwira opowie :evil_lol: Jaa ? Agnieszka nic ciekawego do opowiadania. Zabrali nas mili panowie, słuchali rapu ... jeden miał ... ee ... gazy i nie wytrzymał na Żeromskiego i ... ee ... "troszkę" niezbyt ładnie pachniało. A później była taka pani w mini ubrana i na nią klaksonem trąbili. :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Suuuuper fotki. :loveu: Tylko strasznie "zaborderowane". ;) Ale skoro były aż 3 borderasy. :lol: W takim razie czekam teraz na filmo-relację. :cool3: Quote
BooBC Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Czyli co ... ciąg dalszy? Z filmo-relacją nie za ciekawie jest ... bo aparat zapisywał filmy w MOV a ja muszę mieć w MPEG. :-( Quote
BobowitaMW Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Palma --> http://media-convert.com/pl/ na tej sronie można zmieniać rozszerzenie fimików. ;) Zdjęcia suuuuuuuuuper!:loveu: Quote
sonia123 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Karo(niepotrzebnie) dwa razy wstawiłaś te same zdjęcia vigora ;) Quote
sonia123 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [SIZE=5]Słuchajcie! w trakcie tego spotkania gdzieś na tej polanie albo w busach(niewiadomo) zginęła mi bardzo ważna opaska na rękę! była na rzep (czerwony) a na środku miała taką srebrną wstawkę na której pisało "ex" i był namalowany taki prawie trójkąt. Jest ona niezwykle ważna ponieważ pod spodem ma taki magnes, który wytwarza pole magnetyczne i leczy różne schorzenia.Mama mnie zabije jak sie nie znajdzie, bo możn aja kupić TYLKO u takiego kolegi mojej mamy, ale kosztuje prawie 300 zł, więc wątpię,żeby mama ot tak kupiła drugą :oops::oops: :shake: jeżeli ktoś coś widział, (może dziewczyny które ze mną wracały busem) czy ktokolwiek to proszę o kontakt!!! (może ktoś pamięta czy zdjejmowałam ją gdzieć albo coś...) pisać w razie czego na pw, albo maila:[email protected] Z góry dzięki! Quote
Dynamique Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 O widzisz Karolina :razz: To czekamy na filmiki ;) I mogłabyś osobno wsadzić przebiegi Luckiego,bbo zależy mi na osobnych,bo musze komuś pokazać :razz: Sonia ja niestety nic sobie takiego nie przypominam :shake::shake::shake: Quote
rwpb Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Palma, i jak? Przekonwerterowałaś (ale słowo!) już te filmiki? Jak nie, to mogę podjechać pod koniec tygodnia i przekonwerterować "w locie" na laptopie. Quote
Agnieszka & Figo Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To kiedy następny raz?? Mi by pasował 15.06 (nidziela). W sobotę nie mogę, a poza tym 15 moja mama jest w domu i by mogła nam podwieźć przeszkody. Piszcie kiedy wam pasuje, to coś ustalimy. Quote
BooBC Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 rwpb napisał(a):Palma, i jak? Przekonwerterowałaś (ale słowo!) już te filmiki? Jak nie, to mogę podjechać pod koniec tygodnia i przekonwerterować "w locie" na laptopie. Już dałam radę (dzięki Gosi :loveu: ) Film zrobiony, ale movie maker świruje i nie chce zapisać :-o Mam zapisany projekt, ale cieńko to widzę ... myślę, że jak wrócę z Wrocławia to się tym zajmę ... ;) Aga ... ja ok ... ale nie wiem jak inni ... to jest przed czy po wystawie ? Quote
BobowitaMW Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 palma niestety na Movie Maker patentu nie znam. ;) Mam nadzieję, że szybko się "odfoha". ;) Hmm... Teoretycznie niby 15 mi pasuje, ale nie będę miała transportu. Idę z koleżanką i moim tatą na konwent mangi. ;) Bardziej jestem skłonna po wystawie. ;) Quote
sonia123 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tzn. tak: mi napewno nie pasuje 15, bo to dopiero jeden dzien po przyjeżdzie z Zu do nowego domu, a byla mowa aby zrobic nastepne spotkanie po wystawie, po zawodach DCDC, i z Zu oczywiście, a 5-6 w szczecinie Diana organizuje seminarium frisbee, więc można zrobic tydzień po wystawie czyli 28 lub 29 czerwca ;) kto się z tym zgadza niech napisze!!! ;) I jeszcze jedno bardzo ważne!, następne spotkanie ma być obowiązkowo z Małgosia i Kiką a im pasuje po wystawie, więc tak chyba bedzie najlepiej;) Quote
BobowitaMW Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Myślę, że po wystawie możemy spokojnie - w końcu to już wakacje. :multi: :cool3: Tylko jedna mała uwaga - 2.07 wyjeżdżamy na Need4Speed :razz: , więc raczej musimy się spotkać wcześniej. Wiem, że obóz jest od 3'go, ale czasowo nie wyrobilibyśmy jadąc 3'go (przenocujemy u wujka w stolicy :razz: ). Ale ogólnie rok szkolny kończy się 20.06, więc możemy się spotkać w jakikolwiek dzień po wystawie, niekoniecznie weekend. ;) Chyba, że to koliduje z innymi terminami. No, jakoś się zgramy. :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Mi pasuje 28 lub 29. Moja mama wtedy jest więc mogła by nas podwieźć :] Quote
BooBC Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Ok, przyjęłam do wiadomości. Kto jest za 28 i 29 ?? Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 28 - myślę, że spox. :p Z 29 może być gorzej - to tuż przed obozem. ;) Quote
ewelinabuck Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ja dotre jak bede w stanie napewno na pozniejsza godzinke niz 11 ..bo jak co weekend baluje sobie:diabloti: Quote
sonia123 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja i Zuzu jesteśmy za 28, 29 obojetnie! malgosia, ale przeciez do obozu masz jeszcze az 2 dni do odjazdu wiec mysle ze spokojnie zdazysz, nawet 29.... Quote
rwpb Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja jestem za, a nawet przeciw. Nie zapomnijcie mnie zawiadomić, może się uda dłużej pobyć. Może dam radę wziąść kamerę. Quote
BooBC Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Czyli 28 czerwca ... agilitowe spotkanie III . ;) Quote
Recommended Posts