BooBC Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 A więc wstępnie jest tak: 27 - jeśli Gosia będzie mogła i inni nie będą mieli nic przeciwko, a jeśli Gosia nie będzie mogła nawet 27to wtedy robimy w niedzielę 29 ;) . Zdrówko. Karolina & Boo. Quote
Dynamique Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ja jestem jak najbardziej za :diabloti: Aż poszłam się upewnić czy to nie czwartek,ani sobota :eviltong: (ten kurs w psim ranczu ;)). Odrazu przestrzegam przed Luckim,który w ostatnim czasie zrobił się trochę zadziorny do innych psów (mozliwe,ze przechodzi ten wiek :shake:). W każdym razie przywiążemy go gdziwś pod drzewkiem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BobowitaMW Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dobrze jest. Mama się zgodziła. :cool3: Myślę, że tata też się zgodzi --> perspektywa pływania na wind surfingu jest kusząca. :razz: Dynamique - chodzicie na kurs dla początkujących na PR? My też! Między innymi dla tego odpada 26 i 28. ;) Będziecie w ten czwartek? :razz: Quote
BooBC Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 No to powiem tak ... ostateczny termin to piątek 27.06 ... szczerze mówiąc też mi lepiej pasuje ;) . Powiem tak ... nikt się nie zgłosił do mnie o zmianę terminu, więc ta jest ostateczna !!! Quote
BobowitaMW Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No to super truper. :cool3: Dzisiaj przy śniadaniu spytałam się taty i jak zwykle perspektywa windsurfingu zwyciężyła. :multi: Zapowiadam, że biorę swoje koło, tunel i hopkę, którą tata w końcu zrobi. :razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Czyli będzą dwa koła, dwa tunele... Tulnele można połączyć :p Super. Quote
Jess Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Chyba jeszcze skok w dal będzie.? ;) A będą Edyta z Walusiem i Olynda z Tashą .... już by było Nas więcej. :D Quote
Agnieszka & Figo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Edyta raczej będzie, ale muszę z nią pogadać dzisiaj. Quote
sonia123 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No supcio mi pasuje- tylko, ze nie wiem czy mam wziac vigo czy Zuzu bo Zu może sobie tylko przez tunel i hopki całkowicie obnizone posmigać, a Vigo moze biegac baaaardzo trudne tory więc...:cool1: ( i szczerze mowiąc to nienawidze prościutkich ustawień ;)) a dwoch psow mi nie wezma :eggface: z jednej strony chciałabym zacząc z Zu, ale szkoda mi Vigora :hmmmm: nie wiem co zrobic :???: Quote
BooBC Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nie wiem jaką zasadę uznajesz ... ale np. Magda z seminarium uważa że border powinien mieć dzieciństwo ... ja uznaje taką samą zasadę ... najpierw socjalizacja itd. Ale ja bym wzięła Vigora, a Zu w torbę ... :eviltong: Albo umówiła się z Gosią samochodem ... ;) Co do torów ... będą proste układy ... a później tor z niespodzianką jaką przygotowuje z Dominiką od Lucky'ego :cool3: :cool3: :cool3: . Termin Ci Sonia pasuje, wiesz że uległ zmianie ? :) Coś jeszcze ? :D Quote
BobowitaMW Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kika już nie będzie takim laikiem, więc myślę, że będzie jej się lepiej śmigało. :cool3: Proste torki, to będzie wyzwanie, ale teraz to Kika naprawdę sobie lepiej radzi. :cool3: Sonia - jeśli nie masz transportu, mogę spytać rodziców czy nie moglibyśmy Cię z psem/ami zabrać z nami. :razz: Mam nadzieję, że zbierze się sporo osób. :razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No, fajnie by było, gdyby było dużo osób. Edyta z Walusiem będzie, już z nią rozmawiałam, ale wiadomo coś o Marysi, Ewelinie, Pauli i Olyndzie...? Beata też coś się nie odzywa... Quote
Jess Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja Marysi na gadu-gadu pytałam ale nie chce mi się teraz uruchomić więc nie wiem czy odpisała (jakby co dałam jej linka do tematu). Sonia ja bym chciała poznać Zu, a Vigo już się naskakał ... w końcu macie tor pod nosem. A tu Zu by poznała borderki i inne pieski. Ona już była kiedyś na agility? ;) Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 rozmawialam wczoraj z ta od Walusia bo sie spotkalysmy i mowila ze moze bedzie:diabloti: no ja postaram sie byc:razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 "ta od Walusia" ma na imię Edyta i będzie na pewno Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no wlasnie ja jakos pamieci do imion nie mam:P:P;P:P:diabloti: Quote
BooBC Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Beata ... wakacje ? No, ale myślę, że następny termin będzie Wam już pasował :) . Nigdy nie uda dobrać się tak aby wszyscy mogli :( . Mi osobiście to rybka z terminem ... :lol: Jak mnie wogóle na w-f nie było przez cały rok, bo chodziłam na frisbee męczyć te rzuty z których i tak nic nie powychodziło :lol: . Albo z całego dnia do Eweliny na kapliczki :evil_lol: . Sonia ... halo halo ... weź dwa psy ... i postaraj zabrać się z Gosią (bo bus nie weźmie Cię z dwoma [jak z jednym mieli problem, busiarze ... buu :shake:] . Bo jak przyjedziesz z Zu ... to ja Wam pozwolę 'poskakać' ale tylko na tyczkach na ziemi, bo ona jeszcze bardzo maluteńka jest ... i też z umiarem :) . A pozatym przyjedziesz z psem i wrócisz bez, bo ja Ci ją porwę do domu :loveu: Figo_94 napisał(a):ale wiadomo coś o: Figo_94 napisał(a):Marysi Być może się pojawi, ale data jej nie pasuje, bo ma lekcje tańca. Figo_94 napisał(a):Ewelinie Ona musi być, a nie po knajpach się szlaja :diabloti: . Figo_94 napisał(a):Pauli Pisała w temacie, że nie będzie. Figo_94 napisał(a):Olyndzie Ma wyjazd do Włocławka (tam też sobie poskacze ), ale nie wie jeszcze kiedy, więc może się pojawi (jest o tym wzmianka na liście) . Brakuje mi emotikonek ... 10 ogranicza okazanie moich emocji :lol: . Jakieś pytania ? Pozdrawiam. Quote
limoncia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 palma napisał(a): Ona musi być, a nie po knajpach się szlaja :diabloti: . buahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A ty nie lepsza !!! Będziesz? Spotkanie przeniesione na 27.06 ;) Quote
limoncia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 palma napisał(a):A ty nie lepsza !!! Będziesz? Spotkanie przeniesione na 27.06 ;) no moze nie lepsza...cóż...Życie :) :evil_lol: :evil_lol: to sie zobaczy czy bede...postaram sie :) ;) Quote
Dynamique Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A ja się już nie moge doczekać :loveu: Jestem ciekawa czy rodzice dadzą mi kase na busa,bo tyle już straciłam pieniędzy na dojazd na psie ranczo :shake: Chyba zaczne odliczac dni do spotkania :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A ja mam takie pytanie organizacyjne. Albo nie doczytałam, albo nie było sprecyzowane - spotykamy się na stadninie, czy na Szczecińskiej? Quote
sonia123 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No oczywiście, ze Zu powinna miec dziecistwo, ale posiedzenie, czy nawet przechodzenie przez 2 lub trzy hopki jej nie zaburzy tego dzieciństwa! to tyklo w ramach zabawy, oswajania itp. Ja wiem o co chodzi takze bez obaw ;) To ja się zaraz z Małgosia dogadam... :eviltong: ;) jeżeli sie nie uda( ale musi sie udać) to nie wiem... :shake: PS- jak dla mnie mozecie ustawiać przedziwne tory, bo Vigo ze swoja prędkoscia zrobi wiele wygibasów :oops:A Vigo itak swego dostojnego tempa nie zmieni ;) Quote
Recommended Posts