Jess Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 To maleństwo to pewnie Zuzu. :D Ja już zdjęcia obrobiłam ... :) Quote
BooBC Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Muzyka to jedna z piosenek Pink :) . A mi chyba usunięto serwer :placz: :placz: :placz: Z moimi wszystkimi fotami i stroną www :placz: :placz: :placz: . Quote
BooBC Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Ewa a działa Ci moje www ? www.palma.kgb.pl ... jak oni mi usunęli to ja nie wiem co zrobię ... nigdzie nie mam kopi www :placz: Quote
Dynamique Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Rzeczywiście mi się nie wyświetla :placz::placz::placz: Kurcze,ale klapa :placz::placz::placz: Może zalinkujesz na Tinypic ? :razz: Quote
BobowitaMW Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Filmik wyszedł super truper. :loveu: Nawet myśmy się załapały. :cool3: I było widać jak Lucky zagmatwał się w tunel. Super, że udało Wam się to uwiecznić! To na żywo mroziło krew w żyłach. Szkoda tylko, że jeszcze zdjęć nie ma. Ale rozumiem. Problemy techniczne i złośliwość rzeczy martwych to to, czego tygrysy nie lubią najbardziej. :shake: Mam nadzieję, że szybko coś się zaradzi. ;) Quote
Paula&Goofi Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Widze, że spotkanie się udało :) Żałuję, że się nie pojawiliśmy :( Może uda nam się na następne ;) Film super ! Pozdrawiamy! Quote
BooBC Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Ja mogę zalinkować je na imageshack, ale jestem przyzwyczajona, że mam wszystko na serwerze ... a pozatym zależy mi aby przywrócili mi ten serwer, bo miałam tam www ... i nie wyobrażam sobie żebym musiała robić ją od nowa :-( . Quote
BooBC Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Trudno ... nie będę kazała Wam czekać :-(. Quote
BooBC Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Nie doceniacie moich starań :mad: :lol: :mad: . Dam więcej dopiero jak ktoś wyrazi chęć oglądania :lol: :eviltong: :lol: . Quote
Dynamique Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nie pozwolili mi wczoraj wejśc na kompa :angryy::angryy::angryy: Jeju jakie boskie *__* Więcej,więcej ! :mad::mad::mad: Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Śliiiiiczne zdjęcia! :loveu::loveu: http://img58.imageshack.us/img58/8262/14uz5.jpg A tutaj Kika wyszła jakby pędziła na łeb na szyję. :evil_lol: :loveu: Suuuuuuuuuper! Wyrażam chęć oglądania. :cool3: :lol: Mogę przekleić? Oczywiście podpiszę autora ;) Ewa - maluch jest z Porządnej Rodziny. ;) Quote
ewka i haker Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 to taka hodowla??jest sliczny nie znam sie wiec pytam Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ewka i haker']to taka hodowla??jest sliczny nie znam sie wiec pytam Tak, taka hodowla. ;) http://www.bordery.az.pl/ Ja też sie zbytnio na borderasach nie znam. ;) W zasadzie to jest ślicznA. To sunia - Zu Zu. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Śliczne foty :loveu: Mi stronka działa bez problemów Quote
Recommended Posts