Mattilu Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 szkoda :( Czy w tej sytuacji przydałaby się Odiemu moja stała deklaracja w wysokości 20 zł miesięcznie? i jeśli tak to gdzie ją wysłać? Quote
DoPi Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Spoko, luz Odi jest taki sliczny, że domek zaraz się znajdzie, zwłaszcza jak wyremontujemy paszczę :) Quote
Poker Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Napisz dlaczego nie ten domek, bo my się uczymy przy okazji jak oceniać domki. Quote
jola_li Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 szkoda :( Czy w tej sytuacji przydałaby się Odiemu moja stała deklaracja w wysokości 20 zł miesięcznie? i jeśli tak to gdzie ją wysłać? Mattilu, bardzo Ci dziękuję, ale mnie jest bardzo trudno prosić o pomoc jak wiem, że wszyscy mają jakieś psie zobowiązania i tyle jest potrzebujących :(... Pierwszy miesiąc hotelikowania opłaci Odiemu moja córka. A potem - może ktoś go pokocha?... Napisz dlaczego nie ten domek, bo my się uczymy przy okazji jak oceniać domki. Pokerku, napiszę Ci pw. Quote
Poker Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Dzięki za PW. Jestem tego samego zdania.. Odi doczeka się właściwego domku. Quote
Marysia R. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 A ja poproszę numer konta Odisia. Mam "bezpańskie" kilka groszy z bazarku (miało być na nutusiową Sonię ale ona już na swoim :)) pomyślałam, że Odiemu się przyda :) Quote
jola_li Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Marysiu, bardzo serdecznie Ci dziękuję! Zaraz wyślę pw. Chciałabym, by udało się choć trochę "zaoszczędzić" na Odim i przekazać na innego pieska, ale na razie telefon milczy... Quote
papryka Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 ODI POZDRAWIA:) JUTRO WYNIKI MORFOLOGII ODIEGO. W TYGODNIU CHCIELIŚMY JE ODEBRAĆ ALE WET ZAMKNIĘTY. ODI W SUPER FORMIE, BIEGA, BAWI SIĘ Z PSIAKAMI, APETYT DOPISUJE:) Quote
Nutusia Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Jaka trawka u Was zieloniutka i drzewko kwieciem obsypane - piękna sceneria :) A Odiś widzę się nawet z Dżejem zaprzyjaźnił - super! Jolu, Odi w takiej samej potrzebie jak inne potrzebujące bezdomniaki. Nie ma co oszczędzać - powiedział się A, to trzeba dobrnąć do Z ;) Maryś - dzięki! :) Quote
jola_li Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Marysiu, bardzo dziękuję za pomoc :)!!! Odi wzbogacił się o 59,12 zł :). Nutusiu, jak to zrobić? Ty będziesz wpisywać w 2 poście?... Na razie sytuacja jest taka: szczepienie wirusówek 67 zł bazarek Marysi 59,12 wpłata od mojej córki na pierwszy miesiąc hotelikowania 350 zł Cieszę się bardzo, że Odi w dobrej formie i takimże samym humorze. Gdyby miał swój dom na pewno byłby w jeszcze lepszym :). Quote
Mattilu Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Mattilu, bardzo Ci dziękuję, ale mnie jest bardzo trudno prosić o pomoc jak wiem, że wszyscy mają jakieś psie zobowiązania i tyle jest potrzebujących :(... Pierwszy miesiąc hotelikowania opłaci Odiemu moja córka. A potem - może ktoś go pokocha?... Pokerku, napiszę Ci pw. Jolu, o nic nie prosisz, sama sie pcham. Czy mam przeslac pieniadze na to samo konto co dla Filonka? Quote
Nutusia Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Uzupełniłam post rozliczeniowy - przepraszam, zapomniałam, że się odgórnie mianowałam księgową, tworząc post rozliczeniowy ;) Jolu, czy płaciłaś już za hotelik i wpisać to w wydatkach, czy na razie tylko wpisać wpłatę Twojej Córki na ten cel?... Quote
jola_li Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Jolu, o nic nie prosisz, sama sie pcham. Czy mam przeslac pieniadze na to samo konto co dla Filonka? Dziękuję Ci bardzo, Mattilu... Tak, to samo konto. Uzupełniłam post rozliczeniowy - przepraszam, zapomniałam, że się odgórnie mianowałam księgową, tworząc post rozliczeniowy ;) Jolu, czy płaciłaś już za hotelik i wpisać to w wydatkach, czy na razie tylko wpisać wpłatę Twojej Córki na ten cel?... Może poprosimy moderatora o przepisanie tego postu na mnie? Byłoby wygodniej :). Nie, za hotelik jeszcze nie płaciłam - zapłacę pod koniec miesiąca. Do tego jeszcze dojdzie badanie krwi - 20 zł. Quote
Nutusia Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Ok - to jak już faktycznie wydatki zostaną poniesione, wpiszę. Na moderatorów to zdaje się już od dawna nie można liczyć na dogo. Istnieje nawet podejrzenie, że już ich wcale nie ma ;) Będę oczywiście prowadzić post rozliczeniowy, tylko trzeba mnie 2x bardziej pilnować niż zwykle :) Quote
jola_li Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Dzięki wielkie, Nutusiu :)! Będę Ci przypominać ;). Quote
Florentyna Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Odwiedziny w hotelik zaliczone. Odi jest mięciutki jak pluszowy miś. Chodzi i zawadiacko powarkuje czym co średnio się podoba przynajmniej męskiej części towarzystwa. Quote
jola_li Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Odwiedziny w hotelik zaliczone. Odi jest mięciutki jak pluszowy miś. Chodzi i zawadiacko powarkuje czym co średnio się podoba przynajmniej męskiej części towarzystwa. Ajajaj, czy to jakoś groźnie wygląda? Oby się tylko źle nie skończyło :(... Śliczne zdjęcia, piękny Odiś, tylko ten dom jakoś nie chce się objawić :(. Dziś odnowię mu ogłoszenia, a jutro wyjeżdżam na 2 tygodnie. Jak zawieje, to może będę miała zasięg ;). Quote
Florentyna Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Nie, Paweł w pełni kontroluje sytuację. Ale jest z niego niezła zaczepka ;) Quote
jola_li Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Nie, Paweł w pełni kontroluje sytuację. Ale jest z niego niezła zaczepka ;) A tego to nie wiedziałam! W Warszawie podchodził, owszem, do wszystkich psów, ale przyjacielsko i na cicho, bez żadnych pomruków. Może poczuł się "u siebie"? Quote
Florentyna Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Pomrukuje sobie, ale chyba bardziej z takiej ekscytacji. Dziś psiaki były podekscytowane naszą wizytą. To też nie jest tak, że atakuje, czy coś, raczej sobie tak mamrocze pod nosem :) Quote
jola_li Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Może lubi sobie rozmawiać z mądrym pieskiem ;). Quote
Nutusia Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 No, powiem Wam, że gdybym miała TAKI harem, też bym sobie pomrukiwała z niezadowolenia na widok męskiej konkurencji ;) I tak nie jest źle - nasz Lesio względem swojego haremu nie przebiera w środkach :) Quote
papryka Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Spokojnie, sytuacja w pełni pod kontrolą:) Porządnej awantury nie było dotychczas, Odi reaguje na zdecydowany ton głosu - wówczas szybko powarkiwania się kończą. Quote
DoPi Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 ale taka faktycznie przytulanka z niego, dziwię się, że ludziska się o niego nie biją :) Quote
Recommended Posts