Poker Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 Dużo miłości od człowieków i łakoci z okazji Dnia Psa. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 11 Posted March 11 Zaglądam do Was i pozdrawiam zaglądaczy :) Jestem doskonałą producentką sierści... 2 Quote
Dusia-Duszka Posted March 11 Posted March 11 Zaczęło się wiosenne pilnowanie w czasie prac ogrodowych... 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 11 Posted March 11 Pani Kiciula jest bardzo chora. Smutne to strasznie... Quote
Dusia-Duszka Posted March 11 Posted March 11 Nadal razem pilnujemy wspólnej zwierzo-ludzkiej budy i nacieszamy się każdą chwilą... 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 24 Posted March 24 Dnia 23.03.2025 o 23:22, Poker napisał: A co kiciuli się stało? Nowotwór - różnicowanie histopat. między ziarniniakiem olbrzymiokomórkowym a kostniakomięsakiem. Jest źle, bo mamy 19 lat i też guzek w płucach i nie będzie amputacji łapy niestety. Quote
Poker Posted April 1 Posted April 1 Ojej, to faktycznie poważna sprawa. Oby tylko nie cierpiała. Ja drżę nad moja Kuleczką, która ma 15,5 lat. 1 Quote
Recommended Posts