asiuniab Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 super darczyńca:) a Selmunia skradła widać komuś serduszko:) 1 Quote
ewu Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Oby komuś skradła na zawsze. Martwię się bo stan łapinki bardzo przedłuży możliwość ogłaszania suni. Quote
Bogusik Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Oby komuś skradła na zawsze. Martwię się bo stan łapinki bardzo przedłuży możliwość ogłaszania suni. Tak,to prawda,ale Selmusia jest pod dobra opieką i w domowych warunkach,a nie w schroniskowych.Jakoś musimy dać radę z finansami,a jak już przyjdzie czas na ogłaszanie,to ruszymy pełną parą!Jest cudowna sunieczką i wierzę,że znajdzie dobry domek :) Quote
Anula Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Co słychać u naszej Selmusi,jak rana,goi się? Quote
szafirka Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Rana goi się, ale to jednak była dziura, więc jeszcze chwilę to potrwa i nie mogę jej zdjąć kołnierza :( Selmusia jest cudownym psiakiem, szybko kogoś zauroczy. Quote
Bogusik Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Kochani z mojego bazarku dla Blekiego i Selmy uzbierało się 571,40zł Z tego 50% w kwocie 285,70zł przypada dla Selmy :) Po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku. http://www.dogomania...5#entry16196489 Quote
Anula Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Kochani z mojego bazarku dla Blekiego i Selmy uzbierało się 571,40zł Z tego 50% w kwocie 285,70zł przypada dla Selmy :) Po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku. http://www.dogomania...5#entry16196489 Ja zaokrągliłam kwotę i Selmusia dostała równo 286,00zł. Drugi post uzupełniłam. Bogusik,dziękuję za bazarek a tym samym pomoc dla Selmusi. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Dziękuję :):):) Do spływają kolejne wpłaty z bazarku cancer z FB. Jak wszystkie wpłyną to podam całą kwotę. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Mam trochę problemów i dlatego trudno mi być dużo na dogo, poza tym ostatnie trzy dni były poświęcone Bruno, którego miałam w awaryjnym dt. Bruno już w ds:) Quote
szafirka Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Byłam dzisiaj z Selmą u weterynarza, ponieważ po zakończeniu antybiotyku zaczęła się otwierać rana. Weterynarz wyczyścił wszystko, odkaził, zalecił leki. Pod koniec przyszłego tygodnia mam przyjść z Selmą na zdjęcie i jeżeli wg chirurga kość będzie prawidłowo jak na tą sytuację, to trzeba będzie umówić się na wyjęcie gwoździa. Quote
ewu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Byłam dzisiaj z Selmą u weterynarza, ponieważ po zakończeniu antybiotyku zaczęła się otwierać rana. Weterynarz wyczyścił wszystko, odkaził, zalecił leki. Pod koniec przyszłego tygodnia mam przyjść z Selmą na zdjęcie i jeżeli wg chirurga kość będzie prawidłowo jak na tą sytuację, to trzeba będzie umówić się na wyjęcie gwoździa. Okropne to ,źe nadal bidunia ma ranę. Obawiam się ,że zabieg nie był dobrze przeprowadzony:( Quote
ewu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Szafirko podaj mi proszę konto na maila [email protected] Wpłacę za następny miesiąc. Quote
ewu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Bidulka, wciąż coś nie tak :( To wspaniały psiak a tyle cierpienia:( Quote
Bogusik Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Mnie się też serce kraja,jak przeczytałam,że znowu rana się otworzyła :( Nie wiem czy to źle przeprowadzona operacja ale wiem,że z tymi wstawianymi drutami i innym żelastwem,to tak bywa.... Z mojego drugiego bazarku,jak tylko jeszcze wpłyną dwie wpłaty,będzie dla Selmuni ok. 420,00zł.Może choć trochę podreperuje jej budżet Quote
Bogusik Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Dzięki Bogusik:) To piękna kwota dla Selmy:) Jadę do Polski pod koniec przyszłego tygodnia,więc zabiorę ze sobą sporo fajnych fantów na kolejny bazarek.Na pewno jeżeli nie w całości,to w jakiejś części będzie i dla Selmy :) A najbardziej cieszę się z tego,że razem z Anulą wybieramy się do hoteliku i poznam Hanię i w realu zobaczę Selmę,Maksia i Blekiego.A co najważniejsze mam nadzieję,że piesie nie będą stawiać oporów i przyjmą całą masę od nas głasków :) Szykujemy się na duuuuużą sesję zdjęciową,która przyda się do ogłoszeń 1 Quote
ania75 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Jadę do Polski pod koniec przyszłego tygodnia,więc zabiorę ze sobą sporo fajnych fantów na kolejny bazarek.Na pewno jeżeli nie w całości,to w jakiejś części będzie i dla Selmy :) A najbardziej cieszę się z tego,że razem z Anulą wybieramy się do hoteliku i poznam Hanię i w realu zobaczę Selmę,Maksia i Blekiego.A co najważniejsze mam nadzieję,że piesie nie będą stawiać oporów i przyjmą całą masę od nas głasków :) Szykujemy się na duuuuużą sesję zdjęciową,która przyda się do ogłoszeń to pomiziaj całe towarzystwo od nas również ;) Quote
Bogusik Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 to pomiziaj całe towarzystwo od nas również ;) Z przyjemnością to zrobię :) Quote
szafirka Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Miejmy nadzieję, że na zdjęciu będzie wszystko dobrze i będzie można wyjąć to dziadostwo. Wtedy ta rana zostanie zaszyta i skończą się męczarnie Selmy. Nie daje sobie czyścić tej rany, nie chce jeść tabletek, ale mam na nią kilka sposobów, bo na tyle już ją znam :) Załączam paragon za ostatnią wizytę. Quote
Anula Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Szafirko,to ja zaraz przeleję 56,00zł za weta.Selma ma na swoim koncie 506,00zł a więc nie ma problemu jak na razie. Quote
Anula Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Dzisiaj nadeszły pieniążki od snow-white - 20,00zł - V;VI. Ślicznie dziękujemy. Quote
Bogusik Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 KOCHANI,Z MOJEGO DRUGIEGO BAZARKU UZBIERAŁO SIĘ DLA SELMUSI 439,95zł :) Anulko,jak zrobisz przelew,to proszę o potwierdzenie na obu wątkach :) 1 Quote
Recommended Posts