Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby komuś skradła na zawsze.

Martwię się bo stan łapinki bardzo przedłuży możliwość ogłaszania suni.

Tak,to prawda,ale Selmusia jest pod dobra opieką i w domowych warunkach,a nie w schroniskowych.Jakoś musimy dać radę z finansami,a jak już przyjdzie czas na ogłaszanie,to ruszymy pełną parą!Jest cudowna sunieczką i wierzę,że znajdzie dobry domek :)

Posted

Kochani z mojego bazarku dla Blekiego i Selmy uzbierało się 571,40zł Z tego 50% w kwocie 285,70zł przypada dla Selmy :)

Po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku.

http://www.dogomania...5#entry16196489

Ja zaokrągliłam kwotę i Selmusia dostała równo 286,00zł. Drugi post uzupełniłam.

Bogusik,dziękuję za bazarek a tym samym pomoc dla Selmusi.

Posted

Mam trochę problemów i dlatego trudno mi być dużo na dogo, poza tym ostatnie trzy dni były poświęcone Bruno, którego miałam w awaryjnym dt.

Bruno już w ds:)

Posted

Byłam dzisiaj z Selmą u weterynarza, ponieważ po zakończeniu antybiotyku zaczęła się otwierać rana. Weterynarz wyczyścił wszystko, odkaził, zalecił leki. Pod koniec przyszłego tygodnia mam przyjść z Selmą na zdjęcie i jeżeli wg chirurga kość będzie prawidłowo jak na tą sytuację, to trzeba będzie umówić się na wyjęcie gwoździa.

Posted

Byłam dzisiaj z Selmą u weterynarza, ponieważ po zakończeniu antybiotyku zaczęła się otwierać rana. Weterynarz wyczyścił wszystko, odkaził, zalecił leki. Pod koniec przyszłego tygodnia mam przyjść z Selmą na zdjęcie i jeżeli wg chirurga kość będzie prawidłowo jak na tą sytuację, to trzeba będzie umówić się na wyjęcie gwoździa.

Okropne to ,źe nadal bidunia ma ranę.

Obawiam się ,że zabieg nie był dobrze przeprowadzony:(

Posted

Mnie się też serce kraja,jak przeczytałam,że znowu rana się otworzyła :( Nie wiem czy to źle przeprowadzona operacja ale wiem,że z tymi wstawianymi drutami i innym żelastwem,to tak bywa....

Z mojego drugiego bazarku,jak tylko jeszcze wpłyną dwie wpłaty,będzie dla Selmuni ok. 420,00zł.Może choć trochę podreperuje jej budżet

Posted

Dzięki Bogusik:)

To piękna kwota dla Selmy:)

Jadę do Polski pod koniec przyszłego tygodnia,więc zabiorę ze sobą sporo fajnych fantów na kolejny bazarek.Na pewno jeżeli nie w całości,to w jakiejś części będzie i dla Selmy :)

A najbardziej cieszę się z tego,że razem z Anulą wybieramy się do hoteliku i  poznam Hanię i w realu zobaczę Selmę,Maksia i Blekiego.A co najważniejsze mam nadzieję,że piesie nie będą stawiać oporów i przyjmą całą masę od nas głasków  :)

Szykujemy się na duuuuużą sesję zdjęciową,która przyda się do ogłoszeń

• Upvote 1
Posted

Jadę do Polski pod koniec przyszłego tygodnia,więc zabiorę ze sobą sporo fajnych fantów na kolejny bazarek.Na pewno jeżeli nie w całości,to w jakiejś części będzie i dla Selmy :)

A najbardziej cieszę się z tego,że razem z Anulą wybieramy się do hoteliku i  poznam Hanię i w realu zobaczę Selmę,Maksia i Blekiego.A co najważniejsze mam nadzieję,że piesie nie będą stawiać oporów i przyjmą całą masę od nas głasków  :)

Szykujemy się na duuuuużą sesję zdjęciową,która przyda się do ogłoszeń

to pomiziaj całe towarzystwo od nas również ;)

Posted

Miejmy nadzieję, że na zdjęciu będzie wszystko dobrze i będzie można wyjąć to dziadostwo. Wtedy ta rana zostanie zaszyta i skończą się męczarnie Selmy. Nie daje sobie czyścić tej rany, nie chce jeść tabletek, ale mam na nią kilka sposobów, bo na tyle już ją znam :)
Załączam paragon za ostatnią wizytę.

Posted

KOCHANI,Z MOJEGO DRUGIEGO BAZARKU UZBIERAŁO SIĘ DLA SELMUSI  439,95zł :)

Anulko,jak zrobisz przelew,to proszę o potwierdzenie na obu wątkach :)

• Upvote 1