Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no Abażur ma niezły, a właściwie zły, bo na pewno go nie lubi;)

Jeżeli Selma ma chodzić w nim do pół roku to dla Selmy będzie to koszmarem.Widziałam zamiast kołnierza takie oponki zakładane psom,może to by jej ułatwiło przetrwanie.Kołnierz dla psa jest bardzo stresujący i problematyczny,przy jedzeniu,piciu,chodzeniu po schodach,coś o tym wiem bo mój rezydent kilka razy miał zakładany i to tylko na 10 dni,wszyscy się umęczyliśmy i czekaliśmy na chwilę aby można mu było ściągnąć już.

Posted

Selma będzie miała kołnierz do czasu, aż zagoi się ta rana. Mam nadzieję, że jeszcze tydzień - 10 dni max.

A to ja jestem gamoła,źle zrozumiałam.To Selma musi jakoś wytrzymać jeszcze troszeczkę.

Posted

Szafirko spytaj weta kiedy można zaszczepić  Selmę na wirusówki.

Dwa razy dostała tabletki na odrobaczenie , ma wściekliznę.

Selma nie jest wysterylizowana, to też trudny temat w sytuacji chorej łapy...

Nie można zbyt obciążać organizmu.

Posted

W kwestii opłaty za hotelik to ja przelałam pieniądze ale otrzymałam je (300 zł) od Anonimowego Darczyńcy i jeszcze raz bardzo dziękuję:)

Pisałam o tym ale przypominam:)

Posted

Selmę będzie można zaszczepić na wirusówki conajmniej 10 dni po zakończeniu antybiotykoterapii. Selma będie dostawać antybiotyk jeszcze kilka dni.

Dziękuję, to tak zrobimy:):):)

Posted

Selma dostała od anonimowego darczyńcy 300 zł -250 zł na hotelik i 50 zł na inne wydatki.

Bardzo dziękuję :)

Wow! :) pięknie dziękujemy darczyńcy, za tak wielką pomoc! :) Jakieś dobre Anioły,jednak nad nią czuwają....:)

Posted

Selma dostała od anonimowego darczyńcy 300 zł -250 zł na hotelik i 50 zł na inne wydatki.

Bardzo dziękuję :)

Ewu ja nie wpisuję tej kwoty do rozliczenia Selmy,ponieważ Ty masz te pieniążki na koncie.