Ania z Bytomia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 zwalona klawiaturateraz njakie bede nic pisałąboniemamjak:placz: :angryy: Quote
Ania z Bytomia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 bede czyściła klawiature:cry: :comp26: Quote
Patsi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ania kazała przekazać, że niestety ma nieczynną klawiaturę. Będzie pisała jak tylko się z nią upora. Quote
Ania z Bytomia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ulaa napisał(a):A czy ta siostra psychola odda suczkę? niestety siostra psychicznego także jest psychiczna, ma schizofremie:roll: mam 2 informacje 1 dobrą 1 złą :p zaczne od złej a więc siostra psychicznego nie podda sie bez walki, nie ch ce już oddać Majeczki:shake: jutro psychiczny pan wychodzi ze szpitala :angryy: ale dowiedziałam sie też że tak czy inaczej muszą mi oddać sunie lub komu innemu. P Leszek został podany do sądu przez MOPR o umieszczenie w zakładzie dla osób starszych :multi: tylko że rozprawa bedzie dopiero 18 września:-( siostra p. Leszka nie weźmie suni do siebie bo też ma u siebie w domu Perełke (dość spora jest mimo imienia:p ) i suńki sie nie zgadzają ze sobą :multi: oby szybko udało mi sie ją z tamtąd wyciągnąć :roll: wiec na już kciuki są potrzebne! ;) a ja mam dziś bardzo pechowy dzień :-( mój znaleziony prosiaczek odszedł wnocy za TM :placz: a jeszcze o 3:30 jak szłam spać (bo czyściłam cholerną klawiaturedo połowy nocy) domagał sie o marchewke i mizianko na dobranoc, wszystko było ok... DLACZEGO!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Patsi, Dziękuje ze przekazałaś informacje na forum:loveu: Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Anuś, a dlaczego nie chce??? Co się stało??? To co z Majeczką zrobi??? I co się stało z Prosiaczkiem...:placz: :placz: :placz: Quote
Ania z Bytomia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Hakita napisał(a):Anuś, a dlaczego nie chce??? Co się stało??? To co z Majeczką zrobi??? I co się stało z Prosiaczkiem...:placz: :placz: :placz: prosiek odszedł chyba z przyczyn naturalnych:-( , bo jedzonko napewno mu nie zaszkodziło...:shake: podawałam mu tylko warzywa, owoce i zielonke z działki (nie posikaną przez psy i nie zmodyfikowany pokarm genetycznie) do tego suszony chlebek do ścierania ząbków - żywiłam go jak reszte świnek hodowanych w dzieciństwie tj. 18 sztuk :cool3: same sie rozpleniły bo jako dziecko nie uświadamiano mnie skąd sie biorą kolejne prośki jak dnia poprzedniego było ich mniej :p dziś siostra psychicznego powiedziała że nie da go umieścić w tym ośrodku, a psa także nie odda bo p.Gienek (pomyliłam imie w poprzednich postach) ją chce :angryy: cóż za egoizm :placz: stwierdziła że zmieniła zdanie co do suni :mad: ale bede walczyła zawzięcie, jak sie tym zmęczy napewno odda ją "dla świętego spokoju" Gienek jeszcze nie wyjdzie jutro ze szpitala, chcą go przetrzymać dłużej - nie wiadomo jak długo i jak długo Majeczka będzie musiała nadal siedzieć w głodzie, smrodzie i brudzie, bez szczepień, odrobaczenia, odpchlenia i sterylki :-( jutro kolejny dzień walki o życie Majuchny... :shake: Quote
Witokret Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Trzymamy kciuki! Od 15go powinnysmy byc na Slasku (Swietochlowice) i jak bedzie potrzebny transport lub kasa na leczenie psiaka, to prosimy o priva. Quote
Hakita Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Anuś kochana, masz jakieś wiadomości??? Jak dzisiaj??? :cool3: Quote
Ania z Bytomia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Hakita napisał(a):Anuś kochana, masz jakieś wiadomości??? Jak dzisiaj??? :cool3: jest bez zmian :shake: babsztyl powiedział że pogadamy jutro... :diabloti: może coś sie ruszy, bo okłamałam ją dla dobra Majki że suńka ma już wszystko załatwione (szczepienia opłaci fundacja, ma już załatwiony nowy domek i tylko na nią czekają...) musiałam coś nakłamać aby sie cokolwiek ruszyło w jej sprawie :roll: :oops: Quote
Poker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 walcz dzielnie o nią,jak trzeba będzie kasy,to napisz na priva,coś dołoże. Quote
Helga&Ares Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dobrze zrobiłaś Ania, co za babsko głupie z tej "opiekunki" Maji Quote
Martinee Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 bardzo dobrze zrobiłaś a teraz jak się sprawy mają Quote
Ania z Bytomia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 hmm... sprawy sie mają kiepsko, tymczasowa opiekunka wyjechała sobie na wakacje na tydzień, Majeczką zajmuje sie jej córka:diabloti: co nie zmienia faktu że sunia nadal jest wyprowadzana raz na dzień i karmiona byle czym :angryy: w ubiegłym tygodniu okazało sie że jestem w ciąży :multi: i niestety musze troche przystopować z tymczasowiczami :shake: raczej nie bede mogła jej wziąść do siebie, bo miałabym pod opieką 4 psy, 3 koty, królika, 4 kaczki, kanarka i ryby... to troche za dużo jak dla mnie, a trzymać 2 koty i 3 psy pod jednym dachem w kawalerce to byłaby męczarnia dla zwierzaków :-( tymczas jaknajbardziej dla Majuni nadal potrzebny, po powrocie tymczasowej opiekunki będe próbowała nadal zdobyć sunie (mam już chwyt:p ) ale gdzie ja ją umieszcze? :placz: wiem że teraz jest zatrzęsienie "wakacyjnymi" psiakami, choć licze że jakiś mały kącik dla Majki także sie znajdzie... :roll: Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 gratulację Ania, będzie druga dzidzia:multi: A dla Maji trzeba pilnie czegoś poszukać Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ania z Bytomia napisał(a):w ubiegłym tygodniu okazało sie że jestem w ciąży :multi: Anuś...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gratuluję i zazdroszczę...:placz: ;) A jakie wieści, co u Majeczki??? Quote
fona Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 bedzie pierwsza bazarkowa wplata dla majki, gdzie ja dalej kierowac, na afn? Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 moze lepiej od razu na konto Ani, ona NA PEWNO nikogo nie oszuka. Na AFN - ie róznie bywa, jeszcze kasa zniknie lub coś, pewniej będzie do Ani Quote
Ania z Bytomia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 myśle że na moje konto będzie łatwiej i wygodniej... bo o ile wiem to najpierw do AFN trzeba przesłać fakture a potem posyłają kase, poza tym będe wam rachunki przedstawiała tutaj więc nie bójcie sie o jakiekolwiek oszustwo :oops: chyba że jednak zadecydujecie inaczej i bede musiała sie rozliczać z AFN a nie z wami mój nr konta (ING) 15 1050 1243 1000 0022 9470 1335 z dopiskiem "MAJA" Quote
fona Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 to ja poczekam, az splynie ta wplata i moze cos jeszcze wpadnie, wtedy wysle, pewnei juz to bedzie po moim urlopie, czyli pod koniec sierpnia Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A ja ręczę za Anusi dobre serduszko...:loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 niestety tymczasowa opiekunka wraca dopiero w sobote wieczorem :cool1: jak tylko wróci to od niedzieli zaczynam znowu działać :diabloti: tylko co z tego jak nie mam gdzie suni umieścić, a ona gania koty których jest u mnie 2 :p nie wiem jak jest w relacji bezpośredniej, na dworze jak widzi kota z daleka to głupieje jak nie wiem co :shake: tak samo nie wiem co z cieczką - czy miała już czy nie, to także jest bardzo ważne bo kasy na sterylke nie mam a jest u mnie psiak nie kastrowany z powodu arytmi. Także jak narazie jestem w labiryncie bez wyjścia :roll: Quote
Recommended Posts