Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania a ja tak myślę, mozeby jednak założyc nw temat - segregator? Wsztsko uporządkować, wprowadzić dogomaniaków w ideę kojca, moze wtedy bedzie wiekszy odzew i więcej pomocy? :) Zresztą słońce znasz moje zdanie na ten temat - nad watkiem trzebaby chwilke usiąść, ale ja Ci pomoge!

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, usiąść.. tylko powiedz mi kiedy... nie pracuje ale ciągle coś robie, a to do weta biegać z psami wychodzić, wyczesać je, wygłaskać,to znów dzieci, przebierać, kąpać, co chwile karmić, przewijać, Krzyśka pilnować bo jak sama wiesz jest go wszędzie pełno i co chwilke rozrabia, plus jeszcze codzienne obowiązki typu gotowanie, pranie, prasowanie ale tego chyba już mówić nie musze
o Majuszce pisałam tutaj bo poniekąd ta sprawa dotyczy tego samego gościa którego poprzednia sunia walczyła na tym wątku o swoje życie i niestety przegrała :placz: sądziłam ze tutaj ktoś mi pomoże znaleść fundacje na którą byłaby zniżka na zabieg w lecznicy a to spora pomoc dla tego człowieka przy rencie 600 zł z czego połowa to czynsz, oczywiście należność ściągnełabym od niego na tyle na ile by go było stać a reszte pokombinowałabym jakoś, z wetką także szło sie ugadać na płatności w ratach... no ale cóż ja teraz moge zrobić...

Posted

No napisałam przecież 'że ci pomoge' - czytaj ze zrozumieniem xD Czekam na opinie ;)

PS. Zapominasz, że po tym roku mogłabym nawet wydac książke ' Ania w pigułce', wiem co się dzieje i działo, więc problemu bym nie miała z usystmatyzowaniem tematu xD

Posted

jeśli chcesz to napisz wstęp tzn. treść pierwszego postu ja wprowadze poprawki i założe wątek, ja niestety puki mała jest taka malutka nie mam czasu na nic wirtualnego na dłuższą mete bo siadam przed kompem jak na szpilkach (czyt. dosłownie na moment)

Posted

"po ptokach' - majka wraca do waścicieli, a nikt nie zzaoferował pomocy... dogomania...

Powstaje już watek zbiorczy - Ania powinna dzisiaj wystawić...