Elisabeta Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Z mojej strony na razie nie, czekam na kontakt od Pani. Nie chcę za bardzo naciskać, więc się nie narzucam. Zadzwonię pewnie jakoś w weekend, wtedy pewnie maja więcej czasu, żeby na spokojnie porozmawiać. :) Bonsai, wiem, że gdybyś wiedziała coś konkretnego, to byłoby już na wątku. ;) Napisz tylko, czy rozmawiałaś z Panią, czy Ci się nie udało?... Przytulam Felusia. :) Quote
Elisabeta Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Czy ktoś jeszcze zagląda do Felusia?... :mellow: Quote
Mela Jakimiuk Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja zaglądam i sciskam Felusia/Filusia:) Quote
Poker Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 dziś myślałam o Felku licząc na pozytywne wieści ,a tu nic. Też wpłaciłam stałą. Quote
Sara2011 Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Ja też zaglądam. Jutro uaktualnię wpłaty. Quote
Ayame Nishijima Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Hej Dziewczyny, Żegnam się z forum. Żegnam sie z Wami... Życzę Wam powodzenia, życzę Felusiowi dobrego domu. Mam nadzieję, że szybko go znajdzie. Trzymajcie się! Quote
Elisabeta Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 :( Trzymaj się, Ayame. Wszystkiego dobrego. Quote
Sara2011 Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Hej Dziewczyny, Żegnam się z forum. Żegnam sie z Wami... Życzę Wam powodzenia, życzę Felusiowi dobrego domu. Mam nadzieję, że szybko go znajdzie. Trzymajcie się! Ayame, wszystkiego dobrego! Dziękujemy, że byłaś z nami na wątku Felusia. Quote
Poker Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Hej Dziewczyny, Żegnam się z forum. Żegnam sie z Wami... Życzę Wam powodzenia, życzę Felusiowi dobrego domu. Mam nadzieję, że szybko go znajdzie. Trzymajcie się! Ojej, jakoś przerażająco to dla mnie brzmi. Mam nadzieję ,że nic strasznego się nie stało. Quote
Mela Jakimiuk Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 No właśnie, mi też ciarki przeszły......... Quote
Guest TyŚka Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ayame pisała na wątku Daktylka, że ma dość atmosfery na dogo. Mimo wszystko szkoda :( Quote
Sara2011 Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Wpłynęły wpłaty od: -Marycha35zł-10zł -magenka1-10zł -Poker-20zł -Czarna Kafka-10zł Bardzo serdecznie dziękuję :). Jednocześnie poszła opłata za hotelik za pażdziernik 350zł. LILU-bardzo dziękujemy za obniżkę czynszu :-). Aktualny stan konta Felusia to -425zł . Quote
Ayame Nishijima Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ojej, jakoś przerażająco to dla mnie brzmi. Mam nadzieję ,że nic strasznego się nie stało. Przepraszam, nie miałam takiej intencji. Wszystko u mnie dobrze, a może będzie jeszcze lepiej. Tak jak pisała Tyśka: Mam dość nagonek, pomówień, chamstwa i obojętności. Pomagać psom nie przestaję, nic z tych rzeczy. Po prostu obiecałam sobie, że w czasie kiedy czytałabym czyjeś kolejne bluzgi lub pseudointeligentny wywód, zrobię coś pożyteczniejszego. Gdyby ktoś chciał banerek, czy czegokolwiek ode mnie potrzebował, poproszę o maila. Powodzenia! Quote
Elisabeta Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ayame, wiemy, gdzie Cię szukac. ;) Tego już pewnie nie przeczytasz... Feluś, nie martw się. Jesteśmy. :) Quote
Poker Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Mnie też szlag trafia , gdy czytam różne wypociny ,ale wychodzę z założenia ,ze jestem tu dla psów ,a kontakty i współpracę podtrzymuję z osobami wartymi tego. Odchodząc z Forum dałabym wygrać "kulturalnym inaczej". Mam ich w nosie, nie są w stanie mnie zdenerwować, bo nie nadają na moim poziomie. Quote
Marycha35 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Ayame ściski serdeczne:) A jak z tym domkiem stałym dla Feluchny? Coś wiadomo? Quote
Elisabeta Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Skoro ze strony Pani cisza i brak kontaktu z Lilu, Bonsai... To chyba... :( Szukamy dalej Domu dla naszego Felusia chyba... Quote
Poker Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Skoro ze strony Pani cisza i brak kontaktu z Lilu, Bonsai... To chyba... :( Szukamy dalej Domu dla naszego Felusia chyba... Też tak myślę. Quote
Poker Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Na razie do mnie nie dzwoniła pani. To nie ma co się łudzić. Quote
Sara2011 Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Trzeba wykupić Felusiowi kolejny pakiet ogłoszeń. Sprawdzę czy jest jakiś bazarek z ogłoszeniami. Quote
Nadziejka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Feluniu zagladam malenki z mnostwem pozdrowien i kciukiow wplacilam przed chwilka za pazdziernik i listopad Quote
Recommended Posts