Elisabeta Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Feluś, dostałeś piękny prezent od Ewy Gonzales. :) Dziękujemy, Ewuniu... :wub: Quote
Nadziejka Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Saro cegielki z bazarku te ktore sa na Felunia -ida prosto do Ciebie na konto Feluniu sciskam pozdrawiam Quote
Sara2011 Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 [font='comic sans ms']Saro [/font] cegielki z bazarku te ktore sa na Felunia -ida prosto do Ciebie na konto Feluniu sciskam pozdrawiam Dziękuję Ewo za informacje, będę odnotowywała wpływy tu na wątku w takim razie:-). Bardzo dziękuję za bazarek dla Felka :). Quote
Bonsai Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ja się witam po urlopie. ;) Ja jeśli dobrze pamiętam deklarowałam się na Felusia, a potem nabawiłam się tymczasa Logana, którego sama praktycznie finansowałam, więc finansowo nie dałam rady wspierać Felka. Potem mój ślub, ale teraz wracam już do obiegu i od października wznowię deklarację. :) Przepraszam, że tak zaniedbałam Felka, mam nadzieję, że wybaczycie! Quote
Elisabeta Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 My to pewnie wybaczymy... Ale Feluś... No nie wiem, nie wiem... ;) Przegapiłam wiadomośc o Twoim ślubie? Chyba tu nic nikt nie pisał... Bonsai, wszystkiego dobrego. :) Quote
Sara2011 Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Ja się witam po urlopie. ;) Ja jeśli dobrze pamiętam deklarowałam się na Felusia, a potem nabawiłam się tymczasa Logana, którego sama praktycznie finansowałam, więc finansowo nie dałam rady wspierać Felka. Potem mój ślub, ale teraz wracam już do obiegu i od października wznowię deklarację. :) Przepraszam, że tak zaniedbałam Felka, mam nadzieję, że wybaczycie! Bonsai, czy Pani wolontariuszka z Kalisza nie będzie już wspierała Felusia? Ten miesiąc jeszcze opłacimy z deklaracji i dzięki bazarkowi ewy gonzales ale na przyszły miesiąc już zabraknie.Musimy coś wymyśleć bo kasa stopniała.Boję się co będzie z Felusiem, przecież nie może wrócić do schronu. Czy nadal nikt nie dzwonił? Na olx ma 100 odsłon telefonów. Pierwszy raz się spotykam z takim przypadkiem, jak miałam na DT psiaki to na kazde 10 odsłon tel zawsze ktoś zadzwonił a tu taka cisza :(. Quote
Elisabeta Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 To rzeczywiście smutne i dziwne... :( Feluś nie może wrócic do schronu... Quote
Poker Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nie pozwolimy ,żeby Feluś wrócił do schronu.Nie ma takiej opcji. Saro, napisz tu i w rozliczeniach kto nie płaci.Próbowałaś przypomnieć tym osobom ? Quote
Bonsai Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Skontaktuję się z Ewą i dam znać. Nikt nie dzwonił. Mam podobnie z ogłoszeniami Raksy, Lupusa i Shaggiego - odsłon wiele, brak telefonów... Elisabeta, tak, 29.08 zmieniłam stan cywilny. :) Quote
Elisabeta Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Bonsai, to już niedługo pierwszy miesiąc Wam minie. Dalej poleci... ;) Może początek jesieni przyniesie dobre zmiany Felusiowi... Nie tracimy nadziei. :) A jeśli chodzi o rozliczenia... Kto płaci, kto nie płaci... Wszystko jest zawsze na bieżąco w poście rozliczeniowym. Bo Sara jest skrupulatną i dokładną super księgową. :) U Felusia problemem jest to, że ma za mało stałych deklaracji... A spadek po Etnie wykorzystał... :( Quote
Nadziejka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Feluniu kciuki mocno mocno Saro jak beda wplatki cegieleczki to prosze tez o potwierdzonka na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-krabeuszek-i-felus-zapraszaja-po-ciekawe-ksiazkiherbatkekawedezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/ Quote
Sara2011 Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Feluniu kciuki mocno mocno Saro jak beda wplatki cegieleczki to prosze tez o potwierdzonka na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-krabeuszek-i-felus-zapraszaja-po-ciekawe-ksiazkiherbatkekawedezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/ Ewciu, dzisiaj sprawdzę konto wieczorem, po pracy. Wczoraj nie sprawdzałam. Sprawdzałam natomiast przedwczoraj i jeszcze nic nie było. Ale dzisiaj potwierdzę czy coś sie pojawiło. Quote
Bonsai Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ewa P. Nie będzie już płacić na Felka z uwagi na "trudną sytuację finansową". Pewnie te kilka podróży, które odbyła tego lata, i którymi nie krępowała się chwalić na fb, tak ją finansowo wykończyły. Cóż, czas weryfikuje kto jest odpowiedzialnym człowiekiem. Widać nie można ufać komuś, kto oddaje swoje trzy kilkuletnie koty, bo od dwóch miesięcy mieszka z nią nowy facet, uczulony na koty. Poradzimy sobie bez niej... Wybaczcie emocjonalny post, ale ręce mi opadają. Quote
Sara2011 Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015   Ewa P. Nie będzie już płacić na Felka z uwagi na "trudną sytuację finansową". Pewnie te kilka podróży, które odbyła tego lata, i którymi nie krępowała się chwalić na fb, tak ją finansowo wykończyły. Cóż, czas weryfikuje kto jest odpowiedzialnym człowiekiem. Widać nie można ufać komuś, kto oddaje swoje trzy kilkuletnie koty, bo od dwóch miesięcy mieszka z nią nowy facet, uczulony na koty. Poradzimy sobie bez niej... Wybaczcie emocjonalny post, ale ręce mi opadają.  Nie jest to budująca informacja, tym bardziej że to była deklaracja w kwocie 30zł/msc. Quote
Sara2011 Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Wpłynęły cegiełki dla Felusia od Elisabety i Bogusik. Feluś przesyła Cioteczkom buziaczki :). Quote
Elisabeta Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Dla buziaka od Felusia warto było kupic cegiełki. :) Zresztą bazarek Ewuni nadal się kręci. ;) Quote
Elisabeta Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Lilu, kiedy będzie pierwsza wywiadówka w szkole Felusia? ;) Dobrej niedzieli Wszystkim. :) Quote
Sara2011 Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 I ja się przywitam niedzielnie :) Quote
bakusiowa Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Jeżeli Felus stracił deklarację to może my tutaj wpłacający dołożymy po piątaku. Quote
Elisabeta Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Bakusiowa, nie śmiałam tego napisac... Bo wiadomo, jak ciężko jest teraz na Dogo i jak niektórzy są tu "zapsieni" po uszy... Może Ktoś będzie mógł dorzucic grosz do stałej deklaracji, bo Feluś nie może wpaśc w długi. :( Saro, a może PW wysłac do Dekrarujacych, bo mało nas to zagląda, a przynajmniej mało pisze. Od października zwiększam swoją stałą do 40 zł. Dopłacę do grudnia na początku przyszłego tygodnia i wpłacę coś jednorazowo, żeby choc w części pokryc zaległości z deklaracji, które kilka miesięcy nie były płacone... Feluś, damy radę. :) A Ty się też staraj... ;) Quote
Bonsai Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Myślę, że trzeba mu zrobić wydarzenie na fb. Mogę się tym zająć. Quote
Elisabeta Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Bonsai, to bardzo dobra myśl. :) Może tam ktoś zechce pomóc Felusiowi... Quote
Sara2011 Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Myślę, że trzeba mu zrobić wydarzenie na fb. Mogę się tym zająć. Bonsai, jeśli możesz bardzo proszę. Quote
Sara2011 Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Bakusiowa, nie śmiałam tego napisac... Bo wiadomo, jak ciężko jest teraz na Dogo i jak niektórzy są tu "zapsieni" po uszy... Może Ktoś będzie mógł dorzucic grosz do stałej deklaracji, bo Feluś nie może wpaśc w długi. :( Saro, a może PW wysłac do Dekrarujacych, bo mało nas to zagląda, a przynajmniej mało pisze. Od października zwiększam swoją stałą do 40 zł. Dopłacę do grudnia na początku przyszłego tygodnia i wpłacę coś jednorazowo, żeby choc w części pokryc zaległości z deklaracji, które kilka miesięcy nie były płacone... Feluś, damy radę. :) A Ty się też staraj... ;) Elisabeto kochano, już nie wiem nawet jak dziękować. Gdyby Feluś wiedział jak Cioteczki walczą o jego los... Dziękuję, dziękuję, dziekuję, po stokroć dziękuję. Quote
Nadziejka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 bazarenki zakonczone rozliczam zrobilam nowy kramiczek dla dwoch serduszek zapraszam z nadzieja http://www.dogomania.com/forum/topic/333497-perfumyksiazkaplyta-dla-krabeuszka-i-felusia-zapraszam-serduchem-do-10-pazdziernika-g2200/ Quote
Recommended Posts