Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[font='comic sans ms']Saro [/font]
cegielki z bazarku 
te ktore sa na Felunia -ida prosto do Ciebie na konto 
Feluniu sciskam pozdrawiam

Dziękuję Ewo za informacje, będę odnotowywała wpływy tu na wątku w takim razie:-).
Bardzo dziękuję za bazarek dla Felka :).
Posted

Ja się witam po urlopie. ;) 

Ja jeśli dobrze pamiętam deklarowałam się na Felusia, a potem nabawiłam się tymczasa Logana, którego sama praktycznie finansowałam, więc finansowo nie dałam rady wspierać Felka. Potem mój ślub, ale teraz wracam już do obiegu i od października wznowię deklarację. :) Przepraszam, że tak zaniedbałam Felka, mam nadzieję, że wybaczycie!

Posted

Ja się witam po urlopie. ;) 

Ja jeśli dobrze pamiętam deklarowałam się na Felusia, a potem nabawiłam się tymczasa Logana, którego sama praktycznie finansowałam, więc finansowo nie dałam rady wspierać Felka. Potem mój ślub, ale teraz wracam już do obiegu i od października wznowię deklarację. :) Przepraszam, że tak zaniedbałam Felka, mam nadzieję, że wybaczycie!

Bonsai, czy Pani wolontariuszka z Kalisza nie będzie już wspierała Felusia? Ten miesiąc jeszcze opłacimy z deklaracji i dzięki bazarkowi ewy gonzales ale na przyszły miesiąc już zabraknie.Musimy coś wymyśleć bo kasa stopniała.Boję się co będzie z Felusiem, przecież nie może wrócić do schronu.
Czy nadal nikt nie dzwonił? Na olx ma 100 odsłon telefonów. Pierwszy raz się spotykam z takim przypadkiem, jak miałam na DT psiaki to na kazde 10 odsłon tel zawsze ktoś zadzwonił a tu taka cisza :(.
Posted

Nie pozwolimy ,żeby Feluś wrócił do schronu.Nie ma takiej opcji.

Saro, napisz tu i w rozliczeniach kto nie płaci.Próbowałaś przypomnieć tym osobom ?

Posted

Skontaktuję się z Ewą i dam znać.

Nikt nie dzwonił. Mam podobnie z ogłoszeniami Raksy, Lupusa i Shaggiego - odsłon wiele, brak telefonów...

Elisabeta, tak, 29.08 zmieniłam stan cywilny. :)

Posted

Bonsai, to już niedługo pierwszy miesiąc Wam minie. Dalej poleci... ;)

Może początek jesieni przyniesie dobre zmiany Felusiowi... Nie tracimy nadziei. :)

A jeśli chodzi o rozliczenia... Kto płaci, kto nie płaci... Wszystko jest zawsze na bieżąco w poście rozliczeniowym.

Bo Sara jest skrupulatną i dokładną super księgową. :)

U Felusia problemem jest to, że ma za mało stałych deklaracji... A spadek po Etnie wykorzystał... :(

Posted

Feluniu kciuki mocno mocno 
Saro 
jak beda wplatki cegieleczki 
to prosze tez o potwierdzonka na bazarku 
 http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-krabeuszek-i-felus-zapraszaja-po-ciekawe-ksiazkiherbatkekawedezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/

Ewciu, dzisiaj sprawdzę konto wieczorem, po pracy. Wczoraj nie sprawdzałam. Sprawdzałam natomiast przedwczoraj i jeszcze nic nie było. Ale dzisiaj potwierdzę czy coś sie pojawiło.
Posted

Ewa P. Nie będzie już płacić na Felka z uwagi na "trudną sytuację finansową". Pewnie te kilka podróży, które odbyła tego lata, i którymi nie krępowała się chwalić na fb, tak ją finansowo wykończyły.

Cóż, czas weryfikuje kto jest odpowiedzialnym człowiekiem. Widać nie można ufać komuś, kto oddaje swoje trzy kilkuletnie koty, bo od dwóch miesięcy mieszka z nią nowy facet, uczulony na koty.

Poradzimy sobie bez niej...

Wybaczcie emocjonalny post, ale ręce mi opadają.

Posted

Ewa P. Nie będzie już płacić na Felka z uwagi na "trudną sytuację finansową". Pewnie te kilka podróży, które odbyła tego lata, i którymi nie krępowała się chwalić na fb, tak ją finansowo wykończyły.

Cóż, czas weryfikuje kto jest odpowiedzialnym człowiekiem. Widać nie można ufać komuś, kto oddaje swoje trzy kilkuletnie koty, bo od dwóch miesięcy mieszka z nią nowy facet, uczulony na koty.

Poradzimy sobie bez niej...

Wybaczcie emocjonalny post, ale ręce mi opadają.

Nie jest to budująca informacja, tym bardziej że to była deklaracja w kwocie 30zł/msc.
Posted

Bakusiowa, nie śmiałam tego napisac... Bo wiadomo, jak ciężko jest teraz na Dogo i jak niektórzy są tu "zapsieni" po uszy...

Może Ktoś będzie mógł dorzucic grosz do stałej deklaracji, bo Feluś nie może wpaśc w długi. :( 

Saro, a może PW wysłac do Dekrarujacych, bo mało nas to zagląda, a przynajmniej mało pisze.

Od października zwiększam swoją stałą do 40 zł. Dopłacę do grudnia na początku przyszłego tygodnia i wpłacę coś jednorazowo, żeby choc w części pokryc zaległości z deklaracji, które kilka miesięcy nie były płacone...

Feluś, damy radę. :) A Ty się też staraj... ;)

Posted

Bakusiowa, nie śmiałam tego napisac... Bo wiadomo, jak ciężko jest teraz na Dogo i jak niektórzy są tu "zapsieni" po uszy...
Może Ktoś będzie mógł dorzucic grosz do stałej deklaracji, bo Feluś nie może wpaśc w długi. :( 
Saro, a może PW wysłac do Dekrarujacych, bo mało nas to zagląda, a przynajmniej mało pisze.
Od października zwiększam swoją stałą do 40 zł. Dopłacę do grudnia na początku przyszłego tygodnia i wpłacę coś jednorazowo, żeby choc w części pokryc zaległości z deklaracji, które kilka miesięcy nie były płacone...

Feluś, damy radę. :) A Ty się też staraj... ;)

Elisabeto kochano, już nie wiem nawet jak dziękować. Gdyby Feluś wiedział jak Cioteczki walczą o jego los...
Dziękuję, dziękuję, dziekuję, po stokroć dziękuję.