Tweety Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 a to najnowsze zdjęcie Biduni, to już chyba połowa dawnej Klusiuni:shake: Quote
Agata69 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 niech ktoś z torunia wsiadzie do auta lub pociągu i zawiezie małą,przecież kszty możemy pokryć, sprawa pilna Quote
Tweety Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 to są wieści z fundacji KOT: "Nie ma jednak mowy o tranpsorcie dopoki wet nie powie nam czegos konkretnego- "albo w lewo albo w prawo" Na razie bida dostaje rowniez steryd, ktorego celem bylo miedzy innymi aby zaczela jesc. Bidzia podjada i popija, ale jeszcze nie wiemy jakie to ma skutki dla organizmu, a dokladniej czy poprawia to jego stan. Za ok 7 dni wet kaze powtorzyc znow badania krwi czy cos ruszylo w lepsza strone. JESLI by tak bylo tzn , ze po odkarmieniu i nabraniu sil Bida z zaleceniem trzymania diety i pilnowaniem co jakis czas badan - moglaby jechac do nowego domu. Jesli wyniki wyjda zle, albo tak samo zle jak byly trzeba bedzie zrobic jakies rtg i usg watrony w kierunku np raka.... Podsumowujac... Bida moglaby jechac do nowego domu jak bedzie w lepszym stanie. Teraz stres zdecydowanie moglby ja tylko wykonczyc " Quote
Zosia4 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Tweety - ja już nawet tak sobie po cichu myślałam, że skoro jest w trakcjie leczenia, to lepiej żeby przynajmniej jakiś jego etap dokończyć. Kicucha jeś śliczna, trzymamy kciuki na następną kontrolę. A miejsce u mnie ma zawsze. Quote
Tweety Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 jeszcze raz wielkie dzięki Zosiu:loveu: Quote
fona Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 i jeszcze jeden bazarek dla kociny: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6439370#post6439370 Quote
Szyszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kici wracaj do zdrowia, mam nadzieję, że wszytko dobrze się skończy:loveu: W sprawie transportu, jeśłi ktoś ma auto to niech podliczy koszty, a na paliwo zrobimy zrzutę. Quote
martik b Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dopiero jakoś trafiłam tutaj, ja oferuję transport na mapie dogo, lepiej tam zaglądać i pisać pw, bo dużo pracuję i też nie oglądam wszystkich wątków, jestem z bydgoszczy to koło torunia, gdybym mogła się przydać a raczej moje autko to służę pomocą ;) biedna kicia, życzę dużo zdrówka!!! Quote
Tweety Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 martik b napisał(a):dopiero jakoś trafiłam tutaj, ja oferuję transport na mapie dogo, lepiej tam zaglądać i pisać pw, bo dużo pracuję i też nie oglądam wszystkich wątków, jestem z bydgoszczy to koło torunia, gdybym mogła się przydać a raczej moje autko to służę pomocą ;) biedna kicia, życzę dużo zdrówka!!! super! to czekamy na opinię weta, że może jechać (daj Bóg aby mogła) do domu, do Zosi. Zosiu, napisałam na miau, żę komitet powitalny juz uzgodniony, kwiaty zamówione, orkiestra również a czerwony dywan oddałaś do pralni. Mam nadzieję, że nie rozminęłam się z prawdą w żadnym punkcie?:razz: Quote
Szyszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kiciu, oby wyniki były dobre i żebyś pojechała do domku:loveu: Quote
martik b Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tweety napisał(a):super! to czekamy na opinię weta, że może jechać (daj Bóg aby mogła) do domu, do Zosi. Zosiu, napisałam na miau, żę komitet powitalny juz uzgodniony, kwiaty zamówione, orkiestra również a czerwony dywan oddałaś do pralni. Mam nadzieję, że nie rozminęłam się z prawdą w żadnym punkcie?:razz: a kiedy może być ta opinia, bo muszę wolne sobie jakoś załatwić i wcześniej wiedzieć, bo szef mi zwolnił zmienniczkę i codziennie praktycznie pracuję więc trzeba coś sensownego szefowi wymyślić;) Quote
Tweety Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ponoć do tygodnia czasu powinna się sprawa rozwiązać, oby pozytywnie Quote
martik b Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dobrze to czekam i 3mam kciuki za kocinkę !!! Quote
Tweety Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Kicia tak sobie, jak się jej da jedzenie z ręki to troszkę zje, oczywiście lecznicza karma jest ble !!! . Kolejne badania krwi będą w piątek, wtedy będzie wiadomo coś więcej. Quote
Agata69 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Przyjaciół kotów proszę choćby o przeczytanie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76474 Quote
fona Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jak kocia? wplacilam 47 zl na afn z bazarków dla kitki Quote
Tweety Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Klusiunia strasznie wychudzona, można jej kości policzyć pod futerkiem ale udaje się jej coś dziubnąć. Jutro badania Quote
Zosia4 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Tweety - Ty wiesz i - i wszyscy chyba wiecie, że trzymam kciuki za moją kiciuńkę. Oby jutrzejsza wizyta u weta jak najlepiej wypadła. Wszystko tu na nią czeka ( jak w zwyczaju u mnie - nikt z domowników jeszcze o tym nic nie wie - ale co tam - kićka ma już zaklepany domek). Quote
Tweety Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Zosia, Ty mi nic nie musisz tłumaczyć, ja wszystko wiem;) Żeby tylko Klusiunia mogła przyjechać Quote
Tweety Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Taką informacje dostałam od osoby, która o Klusiuni wie najwięcej i biega z nia do weta, pozwalam sobię wkleić ją tutaj:" Co do transportu to wet powiedzial, ze jego zdaniem teraz bide byloby jeszcze za szybko wyslac. Pierwsze wyniki byly zle, drugie wyniki byly bardzo zle, a trzecie sie poprawily wiec byly w przyblizeniu takie jak te z 1 badania... Aby miec pewnosc ze idzie w dobrym kierunku trzeba poczekac jak zadziala ten steryd co 14 dni i powtorzyc badania. Wtedy bedzie jasne czy watroba dochodzi do siebie." Klusia steryd dostała teraz w piątek i badania będzie miała robione za dwa tygodnie. Więc pozostaje czekać. Quote
Recommended Posts