ranias Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Myślę,że jednak nazwałam Misię grubaską i teraz muszę za to zapłacić. Ta bambaryła ściągnęła Brodziową narzutę z fotela, wyżarła w niej dziury, a potem zadowolona z siebie położyła się na niej. I Brodzio teraz ma ażurkową narzutkę. Misia widać uznała,że teraz musi mi zmienić wystrój w pokoju. Fakt, narzutka nabrała lekkości... A bambaryłka chyba zapałała uczuciem do piesa, którego codziennie widujemy w drodze spacerowej. Reksio jest dużym mieszańcem, na moje oko bernardyn , dalmatyńczyk i wilczur w jednym. Kiedy przechodzimy obok ogrodzenia za którym urzęduje, Misia zaczyna piszczeć i wymachiwać ogonkiem. Quote
ranias Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Dzisiaj upływa miesiąc odkąd zamieszkała ze mną Misia, poczciwa bambaryłka, wredna i łakoma- mam nadzieję że tego nie przeczyta ( zresztą pozwoliłam sobie na szczerość podpisując zdjęcia).Miała strzelać focha no to strzela i wcale nie przeszkadza jej to w pakowaniu się do łóżka i rozpychaniu na poduszkach.W ramach dzisiejszych humorów lady Misia walnęła kupsko w pokoju, potem ostentacyjnie wymaszerowała na podwórko i tam zrobiła drugie.No i pomyśleć że tylko nazwałam ją grubaską Quote
AgusiaP Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Pokazuje rożki, pewnie gdzieś podsłuchała, ze właśnie tak ma sie zachowywać, zeby Ci Raniasku pasowała! Cwana bestia ! Quote
Mysza2 Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Reniu, kurcze nie wiem co jest z tam waleniem kupska, mam nadzieję, że się nie przyzwyczai:( A co do posłanka Brodzia, to może brzydkie było i wymagało renowacji:):) Misia przed spacerem Paskudna grubaska 1 Paskudna grubaska 2 Quote
bou Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 AgusiaP,Mysza2 - przepraszam,ze Was tu "dopadłam",ale mailowo nie jesteście dostępne.Mam pytanie odnośnie Henia,zadałam je w jego wątku,ale tam - cisza... I zadnych informacji od 26 lipca.Co z tym psem,wiecie coś?Napiszcie,bardzo proszę. Quote
ranias Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Od dzisiaj to już mam u Misiuni całkiem przechlapane, bo przyłożyłam jej w tyłek gazetą. Wypuściłam rano piesy jak zawsze na podwórko, otworzyłam drzwi balkonowe i patrzę, a Misia obeszła gospodarstwo, wróciła do domu i w przedpokoju zrobiła kupsko- zresztą zdrowo wyglądające. Jak dostała w tyłek gazetą, to dumnie wymaszerowała z domu i na balkonie wpakowała się za krzesło i już. Cały czas mam wrażenie,że ta pieronica doskonale wie o co chodzi...i jak tu nie kochać takiej komediantki zarzucającej dupskiem... Paskudna grubaska do kochania. Quote
Mysza2 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Ale co jest z tym załatwianiem :(:( Oj Raniasku, jak dobrze, że to Ty się w niej zakochałaś:):) Misia obrażona Quote
AgusiaP Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ja juz sobie wyobrażam Misiunie jak odchodzi obrażona... Misiunia juz wystarczy, juz pokazałaś swój charakterek! Quote
Panna Marple Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Bo to zła kobieta była... ;) 1 Quote
ranias Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Misiula wredota chyba coś knuje. Kupsko na podwórku i na spacerku jak dawniej, w krzakach nie siedziała, butów nie ruszyła, kocyków nie rozwaliła...o co to chodzi? Oczyskami tylko wywraca. Quote
Mysza2 Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Reniu, nie chcę Cię straszyć, ale kołdrę to lepiej schowaj do szafy. Na poduszce się na pewno nie skończy, to cisza przed burzą:):):) Już myślałam że nowej miny nie wymyśli, a tu proszę Misia wredota wywracająca oczami:) Quote
elik Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Nie, nie, nie !!!! Nie można tak konfabulować na temat tak niewinnie wyglądającej suczynki ! Robią bałagan, a na Misiunię zganiają. Jak tak można !!! Misiunia miałaby buty i co inksze jeszcze z chałupy wynosić ??? Ależ skąd, nigdy ! To są bezpodstawne oskarżenia. Tak nie można !!! 1 Quote
AgusiaP Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Misiula wredota chyba coś knuje. Kupsko na podwórku i na spacerku jak dawniej, w krzakach nie siedziała, butów nie ruszyła, kocyków nie rozwaliła...o co to chodzi? Oczyskami tylko wywraca. Moze sobie w koncu posprzątała tak, jak chciała. Raniasku nic nie przestawiaj ! Quote
Mysza2 Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Ciekawe czym nas Misiul dzisiaj zaskoczy:):) Strach się bać Quote
ranias Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 No nie wiem zupełnie co myśleć. Kibel na spacerku i na podwórku, buty na półce, kocyki ok. Czyżby Misiul knuł jakąś intrygę? Wczoraj mnie rozśmieszyła, bo wpakowała się do łózka i usiłowała mnie iskać kielcokami, myśli że mam pchły czy co.....W ogóle to skacze po łóżku jak kózka z nadwagą i jak hopnie na me ciało to jest co poczuć....kawał baby... 1 Quote
AgusiaP Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Oby to nie była cisza przed burza... Juz sobie Misiunie wyobrażam skacząca po łożku, nie mówią juz o iskaniu Ciebie Raniasku! Quote
Mysza2 Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Misia sarenka z nadwagą:):) Jak nic coś knuje zołza Misia i Pierzaty Quote
AgusiaP Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Czy na tej szafce nie stało przypadkiem jakies jedzonko? Quote
Mysza2 Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Może to szafka z butami, ale zamknieta:) :) Prześmieszna ta bambaryłka Quote
ranias Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Misia sarenka z nadwagą :) :) Jak nic coś knuje zołza Misia i Pierzaty Na tym zdjęciu Misia siedzi przed szafką kuchenną i jest to miejsce szczególne, bo zawsze się można załapać na coś do konsumpcji. Pierzatego trudno sfotografować, to kotka bardzo ruchliwa, chodzi własnymi ścieżkami i ma wszystkich w głębokim poważaniu. Misia została dzisiaj nazwana kózką, tak śmiesznie przeskakiwała przez zarośla- Brodzio też przeskakiwał tylko na moich rękach. Kiedy wreszcie Misiula zakończyła penetrację zarośli i wylazła na drogę, to jęzor jej wisiał tak jak cycki. I długo wlekliśmy się do domu..tylko Brodzio wyjątkowo żwawo truchtał. Na dzisiejszej fotce Zezul siedzi przy moim fotelu i zagląda chyba czy czegoś nie jem w ukryciu.... Quote
AgusiaP Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Tak właśnie myślałam, jak zobaczyłam te oczęta, ze tam musi być cos do zjedzenia! Oj Misiuniu, jedzonko najważniejsze. Quote
Mysza2 Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 A ja stawiałam głupia na buty w tej szafce Misia kózka:):):) skoczna bambaryłka Misia pokojowa 1 Quote
wieso Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wpadlam tutaj na chwilke, nieproszona w prawdzie i chcialam tylko napisac ze Misia jest boska :) 1 Quote
Mysza2 Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Wpadlam tutaj na chwilke, nieproszona w prawdzie i chcialam tylko napisac ze Misia jest boska :) Witaj u Misi i zostań z nami:):) Bambaryłka jest the best Quote
Recommended Posts