Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brodzio i Misia-para roku! :)

Dokładnie Aniu:):) Patrzę na nich i pychol mi się sam uśmiecha.

wtorkowa Misia

trzeba oddać czyste miski.

2s129zc.jpg

łóżko Misi

1zxaxdi.jpg

Reniu, wygląda na to, że Misia czepia się tylko Ciebie z porządkami,

bo u siebie to ma niezły Sajgon:):)

Posted

Misiula po spacerku pakuje się do swojego wyra i nie ma zbytniej ochoty na dalszą aktywność.Układy z Brodziem idą ku lepszemu, rano Misia była z wizytą w sypialni i o dziwo dziadek na nią nie warczał. Misiul podniósł swoją grubą dupinę, oparł się o łóżko i węszył.

Posted

Dzielny Brodzio, że znosi intruza:) :)

środowy Misiul

Misia na posterunku

1smyoz.jpg

Misia u siebie

1z67gp3.jpg

Czy te oczy mogą kłamać ............

Misia zaatakowana

2q1hpx0.jpg

A ja mam pytanie w czyim posiadaniu jest obecnie kość?

Widzę, że Misia sobie wzięła do serca nasze wydziwiania, bo porządek w wyrze jakby lepszy:)

Posted

Kość była przez chwilę w posiadaniu Misiuli- została przez nią sprytnie ukryta w kocu, ale Brodzio się zorientował, że czegoś mu brakuje i jak Misia opuściła stanowisko, przeprowadził rewizję i kość odzyskał.A u Misi dzisiaj faktycznie wzorowy porządek, zobaczymy jak długo....

Posted

Misiula po spacerku pakuje się do swojego wyra i nie ma zbytniej ochoty na dalszą aktywność.Układy z Brodziem idą ku lepszemu, rano Misia była z wizytą w sypialni i o dziwo dziadek na nią nie warczał. Misiul podniósł swoją grubą dupinę, oparł się o łóżko i węszył.

Czyli nie ma nic przeciwko Misiuni w sypialni i łóżeczku !

Posted

Kość była przez chwilę w posiadaniu Misiuli- została przez nią sprytnie ukryta w kocu, ale Brodzio się zorientował, że czegoś mu brakuje i jak Misia opuściła stanowisko, przeprowadził rewizję i kość odzyskał.A u Misi dzisiaj faktycznie wzorowy porządek, zobaczymy jak długo....

Weekend się zbliża-porządki trza robić :)

Posted

Dzisiaj mija 2 tydzień jak Misia została moją Misią. Niestety pomyliłam się sądząc,że Zezul jest za gruby,żeby podnieść dupinkę i wskoczyć na łóżko.Otóż Zezul jest bardzo skoczny i potrafi wskoczyć na łóżko co też dzisiaj uczynił i tak zszokował biednego Brodzia, że biedny Brodzio leżał na poduszce i nie dychał.A Misia wepchała się pod kołdrę, polizała mnie po nogach i wdzięcznie zeskoczyła....to chyba była taka wizyta- zwiastun...
Był u mnie dzisiaj pan zrobić przegląd pieca przed sezonem grzewczym.Misia na pana szczekała cały czas, zwłaszcza jak pojawił się w kuchni, bo tam ten nieszczęsny piec sobie wisi. Zamknęłam więc Misi drzwi przed nosem, żeby pan mógł w spokoju czynić co trzeba. Misiula się uspokoiła i jak się później okazało chyba jednak nie ułożyłam butów tak jak należało- zdaniem Misi, bo w czasie tego uspokojenia zajęła się porządkami....

kocham Misię

• Upvote 1
Posted

A my kochamy Ciebie:) :), rzeczywiście już dwa tygodnie.

Jak tak patrzę na Twoje cudo z awatarka to się nie dziwię, że Misię wypatrzyłaś.

Zdjęcie zatytułowane "porządki" Bardzo mi się podoba:) :). Misia staje na wysokości zadania

Miała być charakterna jędza i zołza, to jest.

Najwyższy czas zacząć te buty chować do szafki:) :):).

I wskoczyła na łóżko? Bo żeby się wgramoliła to jeszcze:) :)

Biedny Brodzio :(:(

Czwartkowa Misia

Odpoczywamy

egti14.jpg

W słoneczku

v4w9eg.jpg

Misiowe porządki

sfat8k.jpg

Może Brodzio się zastanawia czy jej nie pomóc w porządkach:):)