Mysza2 Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Brodzio i Misia-para roku! :) Dokładnie Aniu:):) Patrzę na nich i pychol mi się sam uśmiecha. wtorkowa Misia trzeba oddać czyste miski. łóżko Misi Reniu, wygląda na to, że Misia czepia się tylko Ciebie z porządkami, bo u siebie to ma niezły Sajgon:):) Quote
ranias Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 No właśnie, moje buty Miśce przeszkadzają, a swojego bajzlu to nie widzi... Quote
Mysza2 Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 No właśnie, moje buty Miśce przeszkadzają, a swojego bajzlu to nie widzi... Chciałaś zołzę , masz zołzę:):) Zakochałam się w Brodziu. Quote
Panna Marple Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Chciałaś zołzę , masz zołzę :):) Zakochałam się w Brodziu. To jesteś moją rywalką, bo ja też :) 1 Quote
AgusiaP Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Misia lubi spać jak sama sobie pościeli. Dobrze, ze przynajmniej na razie tylko, sobie ścieli spanko. Quote
Gabi79 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 A ja się zakochałam w tym cudnym koteczku http://oi59.tinypic.com/2s129zc.jpg 1 Quote
Gabi79 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 A ja się zakochałam w tym cudnym koteczku http://oi59.tinypic.com/2s129zc.jpg Quote
Neelith Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Regularnie podczytuję relacje i podziwiam fotki. Niezła z tej Misi aparatka, no i trafiła do wspaniałego domu! :D 1 Quote
AgusiaP Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Regularnie podczytuję relacje i podziwiam fotki. Niezła z tej Misi aparatka, no i trafiła do wspaniałego domu! :D nie da się ukryć, ze tak jest! Quote
mdk8 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kochani pomocy http://www.dogomania.com/forum/topic/148469-pilne-za-pare-dni-wyw%C3%B3zka-pies-z-padaczk%C4%85-ka%C5%BCda-pomoc-potrzebna-post-14-film/page-3#entry16352654 Quote
ranias Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kochani pomocy http://www.dogomania.com/forum/topic/148469-pilne-za-pare-dni-wyw%C3%B3zka-pies-z-padaczk%C4%85-ka%C5%BCda-pomoc-potrzebna-post-14-film/page-3#entry16352654 byłam Quote
ranias Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Misiula po spacerku pakuje się do swojego wyra i nie ma zbytniej ochoty na dalszą aktywność.Układy z Brodziem idą ku lepszemu, rano Misia była z wizytą w sypialni i o dziwo dziadek na nią nie warczał. Misiul podniósł swoją grubą dupinę, oparł się o łóżko i węszył. Quote
Mysza2 Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Dzielny Brodzio, że znosi intruza:) :) środowy Misiul Misia na posterunku Misia u siebie Czy te oczy mogą kłamać ............ Misia zaatakowana A ja mam pytanie w czyim posiadaniu jest obecnie kość? Widzę, że Misia sobie wzięła do serca nasze wydziwiania, bo porządek w wyrze jakby lepszy:) Quote
ranias Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Kość była przez chwilę w posiadaniu Misiuli- została przez nią sprytnie ukryta w kocu, ale Brodzio się zorientował, że czegoś mu brakuje i jak Misia opuściła stanowisko, przeprowadził rewizję i kość odzyskał.A u Misi dzisiaj faktycznie wzorowy porządek, zobaczymy jak długo.... Quote
Mysza2 Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Nie taki zgredzik z niego jednak, czego nie ma w nogach to ma w głowie:):) Quote
AgusiaP Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Misiula po spacerku pakuje się do swojego wyra i nie ma zbytniej ochoty na dalszą aktywność.Układy z Brodziem idą ku lepszemu, rano Misia była z wizytą w sypialni i o dziwo dziadek na nią nie warczał. Misiul podniósł swoją grubą dupinę, oparł się o łóżko i węszył. Czyli nie ma nic przeciwko Misiuni w sypialni i łóżeczku ! Quote
Panna Marple Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Kość była przez chwilę w posiadaniu Misiuli- została przez nią sprytnie ukryta w kocu, ale Brodzio się zorientował, że czegoś mu brakuje i jak Misia opuściła stanowisko, przeprowadził rewizję i kość odzyskał.A u Misi dzisiaj faktycznie wzorowy porządek, zobaczymy jak długo.... Weekend się zbliża-porządki trza robić :) Quote
ranias Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Dzisiaj mija 2 tydzień jak Misia została moją Misią. Niestety pomyliłam się sądząc,że Zezul jest za gruby,żeby podnieść dupinkę i wskoczyć na łóżko.Otóż Zezul jest bardzo skoczny i potrafi wskoczyć na łóżko co też dzisiaj uczynił i tak zszokował biednego Brodzia, że biedny Brodzio leżał na poduszce i nie dychał.A Misia wepchała się pod kołdrę, polizała mnie po nogach i wdzięcznie zeskoczyła....to chyba była taka wizyta- zwiastun... Był u mnie dzisiaj pan zrobić przegląd pieca przed sezonem grzewczym.Misia na pana szczekała cały czas, zwłaszcza jak pojawił się w kuchni, bo tam ten nieszczęsny piec sobie wisi. Zamknęłam więc Misi drzwi przed nosem, żeby pan mógł w spokoju czynić co trzeba. Misiula się uspokoiła i jak się później okazało chyba jednak nie ułożyłam butów tak jak należało- zdaniem Misi, bo w czasie tego uspokojenia zajęła się porządkami.... kocham Misię 1 Quote
Mysza2 Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 A my kochamy Ciebie:) :), rzeczywiście już dwa tygodnie. Jak tak patrzę na Twoje cudo z awatarka to się nie dziwię, że Misię wypatrzyłaś. Zdjęcie zatytułowane "porządki" Bardzo mi się podoba:) :). Misia staje na wysokości zadania Miała być charakterna jędza i zołza, to jest. Najwyższy czas zacząć te buty chować do szafki:) :):). I wskoczyła na łóżko? Bo żeby się wgramoliła to jeszcze:) :) Biedny Brodzio :(:( Czwartkowa Misia Odpoczywamy W słoneczku Misiowe porządki Może Brodzio się zastanawia czy jej nie pomóc w porządkach:):) Quote
AgusiaP Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 O matko i córko, wiedziałam z relacji Eluni, ze Misia wzięła się wczoraj za porządki, ale nie myślałam, że aż tak zaszalała... Quote
Neelith Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Hahaha, nie dość że buciki wyniosła i poustawiała po swojemu, to nawet wkładki wyjęła :) Cudowna psina! Quote
Mysza2 Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Bo zdolna zgaga jest:) :) Przyszłam sobie jeszcze raz popatrzyć Quote
ranias Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Misiula pozdrawia. Dzisiaj dużo czasu spędziła przy półce z butami.. i miała przy tym dziwną minę. Quote
Recommended Posts