Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Kasią.

Misiunia zaczęła się w stróża domostwa bawić.

Już nie pamiętam czy o pana z elektrowni czy z gazowni chodziło, ale pokazała co to znaczy pilnować obejścia.

Pan był za siatką, ale pokazała klasę:):)

Poza tym wszystko ok:):)

Posted

Rozmawiałam z Kasią.

Już nie pamiętam czy o pana z elektrowni czy z gazowni chodziło, ale pokazała co to znaczy pilnować obejścia.

Pan był za siatką, ale pokazała klasę :):)

Poza tym wszystko ok:) :)

Poczuła się Panią na włościach, to pilnuje :P

Posted

Rozmawiałam z Kasią.

Pan był za siatką, ale pokazała klasę :):)

Poza tym wszystko ok:) :)

Dokładnie o pana z gazowni.

Posted

Misiunia jest super, tylko super domku brakuje. A jak z chodzniem na smyczy, pewnie przeoczyłam informacje na ten temat

Kasia mówiła, że już bardzo ładnie chodzi na smyczy.

ciocie  czy Misia jest już ogłaszana? jeśli nie to oczywiście chętnie pomogę :)

Jeszcze nie, będziemy oczywiście bardzo wdzięczne za ogłoszenia! Dzięki wielkie!

Posted

Agusiu a czy jest gdzieś na wątku jakiś tekst do ogłoszeń? :) jeśli nie to będę prosiła o tekst,miasto,imię i nr.do kontaktu ;)

Nie ma jeszcze kochana, wiec mam ogromna prośbę do Gabrysi...

Gabrysiu, jak będziesz miał wolna chwilkę i wenę, napiszesz Misi jakiś tekst do ogłoszeń?
Posted

Dziewczyny, nie wiem czy przegapiłam gdzieś, czy nie wracano już do tematu...

Chodzi mi o to, czy Misia już przestała drapać w drzwi????Oczywiście- mam nadzieje, że tak właśnie jest...

Cieszą ogromnie te dobre wieści o postępach Misi w chodzeniu na smyczy i socjalizacji:)

Posted

Jasne, że napiszę, z przyjemnością!!!

Gabuniu dziękujemy:):)

Dziewczyny, nie wiem czy przegapiłam gdzieś, czy nie wracano już do tematu...

Chodzi mi o to, czy Misia już przestała drapać w drzwi????Oczywiście- mam nadzieje, że tak właśnie jest...

Cieszą ogromnie te dobre wieści o postępach Misi w chodzeniu na smyczy i socjalizacji:)

Bo chyba zapomniałam napisać, od jakiegoś czasu już drzwi odetchnęły z ulgą :):)

Posted

Gabrysiu jeszcze raz wielkie dzięki!

Aguś, to nic wielkiego, nie ma za co dziękować, poza tym jeszcze nic nie napisałam.

Tworzę...

W domu przepiszę z kartki, bo mnie ciągle wywala z internetu.

Posted

W domu przepiszę z kartki, bo mnie ciągle wywala z internetu.

To witaj w klubie, bo ja wczoraj zaczęłam tworzyć i nie zapisałam:):)

Ale nie ma czego żałować bo słabo mi szło.

Tytuł dałam "Misia -  jamnikowata sunia z charakterem"

Rozmawiałam dzisiaj z Kasią.

Misia staje się coraz większym pilnowaczem posesji.

Posted

Misia to niewielka sunia w typie jamnika, ma około 6 lat.

Całe dotychczasowe życie spędziła u boku ukochanej Pani, niemal 100-letniej staruszki.

Warunki życia Pani i Misi pozostawiały wiele do życzenia, ale to był cały świat Misi, innego nie znała i była szczęśliwa.

Niestety Pani zginęła tragicznie pod kołami pociągu i na sunię zapadł wyrok: SCHRONISKO!!!

Dzięki determinacji wielu osób Misia nie pojechała do schroniska, lecz do domu tymczasowego.

Szybko nauczyła się dobrych manier i spodobało jej się bycie pieskiem domowym.

Najbardziej na świecie kocha długie spacery, dobrze dogaduje się z innymi psami.

W domu tymczasowym odzyskała radość życia i odmłodniała o kilka lat.

Szukamy dla Misi domu, gdzie będzie członkiem rodziny i ukochanym pupilem, na pewno jeszcze wiele lat życia przed nią.

Pragniemy by była szczęśliwa i już nigdy nie spotkało jej nic złego.

Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, wyłącznie w trosce o dobro suni.

Posted

Misia to niewielka sunia w typie jamnika, ma około 6 lat.

Całe dotychczasowe życie spędziła u boku ukochanej Pani, niemal 100-letniej staruszki.

Warunki życia Pani i Misi pozostawiały wiele do życzenia, ale to był cały świat Misi, innego nie znała i była szczęśliwa.

Niestety Pani zginęła tragicznie pod kołami pociągu i na sunię zapadł wyrok: SCHRONISKO!!!

Dzięki determinacji wielu osób Misia nie pojechała do schroniska, lecz do domu tymczasowego.

Szybko nauczyła się dobrych manier i spodobało jej się bycie pieskiem domowym.

Najbardziej na świecie kocha długie spacery, dobrze dogaduje się z innymi psami.

W domu tymczasowym odzyskała radość życia i odmłodniała o kilka lat.

Szukamy dla Misi domu, gdzie będzie członkiem rodziny i ukochanym pupilem, na pewno jeszcze wiele lat życia przed nią.

Pragniemy by była szczęśliwa i już nigdy nie spotkało jej nic złego.

Oczywiście nie mam pomysłu na tytuł.