Moli@ Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Dnia 13.12.2017 o 10:36, anica napisał: No to spróbujemy ,wieczorkiem usiądem i... tak całym sercem zabiorę się do tego :) Dziękuję :) Quote
Moli@ Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 https://wiadomosci.wp.pl/rodzina-wysiadla-z-samochodu-pod-biedronka-to-co-zrobili-pozniej-rozwscieczylo-setki-internautow-6198408028558977a Świąteczne porządki... Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :) Dianeczko, jednak muszę zostawić to na poŚwiętach! Moli@ przepraszam, może wytłumaczę się... tym co zobaczyłam idąc do pracy, wtrąciło mnie to z równowagi ale tylko na chwilę ,nie zapomniałam o Tobie ,Dianeczko :) Ś Quote
Moli@ Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Sierściuch dostały prezent.... 15 kg worek suchej karmy Brit :). Święty Mikołaj :) to nasi sąsiedzi z Królowego. Dziękujemy :) Quote
Moli@ Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Sąsiedzi rozpieszczają sierściuchy.... dostały dywanik :) Dziękujemy :) Quote
Moli@ Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 Misia & Agusia pozdrawiają świątecznie...smacznych, spokojnych, wesołych Świąt życzą :) Quote
Moli@ Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 ufff przestały szaleć na moim materacyku... mogę spokojnie odpocząć :) Quote
Moli@ Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 W tym roku muszę zabezpieczyć niektóre psiaki przed odgłosami sylwestrowymi, (kilka godzin będą same) W lecznicy kupiłam tablety / 29 zł Quote
Moli@ Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Spokojnego szczęśliwego Nowego Roku.... wspaniałych domków dla sierściuchów Dianka :) Misia :) Quote
Moli@ Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Gościnnie... koleżanka z Królowego ( adoptowana ze schroniska ) pobawimy się ,) Łatusia :)... hura śnieg ,) Quote
Moli@ Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 Dianka w wyśmienitym nastroju wita się i pozdrawia w nowym roku 2018 :) Quote
Moli@ Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 01.01.2018... kwitną bratki :) w północno wschodniej Polsce ,) Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Alez zima :) hihi Życzę, aby ten rok przyniósł domki dla Dianki i jej współtowarzyszy DT :) Na Diance żadne wybuchy nie wywarły wrażenia? Quote
Moli@ Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Alez zima :) hihi Życzę, aby ten rok przyniósł domki dla Dianki i jej współtowarzyszy DT :) Na Diance żadne wybuchy nie wywarły wrażenia? Taka zima pasuje :) Nadal wierzę że ktoś wypatrzy piękną :) W tym roku, pierwszy raz, zaopatrzyłam się w Promazynę...bojaźliwe w tym Dianka dostały. Dawka odpowiednia do wagi i wieku pieska zalecona przez wetkę (miałam rozpiskę). Zadziałało...psy były spokojne. Remik przespał pod śpiworem, Dianka kilka razy zaszczekała z obowiązku bo coś się dzieje... ułożyła się wygodnie na kanapie i lulu :) Quote
anica Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Musimy zadbać ,żeby ją wypatrzył TEN domek, odszukam ogłoszenie i spróbuję ogłosić Diankę na kilku portalach, tak długo czekała... że może właśnie teraz? Moli@ mam prośbę, czy mogłabyś? przysłać mi te zdjęcia Dianeczki ,które dawałyśmy do poprzednich ogłoszeń na OLX? próbuję poprzeklejać z wątku Dianeczki,... ale coś mi to nie wychodzi, przepraszam :( i jeśli można to jeszcze to, niech zobaczą jaka jest cudna! ja całuję w sam czubeczek noska :) Quote
Moli@ Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 Anica, wielkie dzięki za pamięć o Diance :) w końcu udało się...wysłałam zdjęcia na pw Quote
Moli@ Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 Dreag przekazała psiakom 65kg suchej karmy... 8,8 kg suchej karmy dla kociambrów Dziękuję :) Quote
anica Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Moli@ powoli zacznę robić Dianeczce ogłoszenia tak jak umiem, czas płynie a żeby coś się zaczeło, wyróżniłam OLX i puszczam na Lento ,będę szukała jeszcze innych portali :) na Lento podałam na razie swój e-mail proszę napisz mi na PW swój adres e-mail jako imię podałam Moli i może jeszcze w jakiej mieszkacie dzielnicy? takie było pytanie na Lento? http://bialystok.lento.pl/diana-kochana-sunia-szuka-swojego-domku-,6367131.html https://www.olx.pl/bundles/confirmpaid/?payment_id=51722723 Olx jest na Białystok Quote
Moli@ Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 Anica, wielkie dzięki :) adres poleciał... dzielnica...wieś ,) ale jeżeli ogłoszenia na Białystok to Dojlidy Zima nieśmiało nadchodzi... dziś minus 9 za oknem, poranne wyjście błyskawicznie obleciały ,) Quote
Moli@ Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 39 minut temu, anica napisał: No to kciuki na pokład ... telefon pod ręką :) Quote
Recommended Posts