Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.07.2022 o 10:50, elficzkowa napisał:

Napędziła Wam strachu. Czy wet powiedział jaka była przyczyna ?

Wykluczono środki chemiczne - truciznę.

Badanie krwi + USG, bardzo szybko pogarszający się stan zdrowia + wywiad - bardzo duże prawdopodobieństwo że to była ropucha.

Po kilku dniach dowiedziałam się, że inny piesek nie miał tyle szczęścia i zmarł..., za późno postawiono trafną diagnozę..., ale to w jeszcze innej lecznicy.

Na naszym terenie ( w okolicach Białego), nie wiem czy więcej jest kleszczy czy ropuch w tym roku.

Posted

Kaja..., w 2020 znalazła swój DS ❤️

746b42a10d5272c3med.jpg

dziś rodzinka przyjedzie poznać Teya 🙂

Może Tey będzie miał DS i nową koleżankę...

Proszę o kciuki.

ps

Mam aktualna zdjęcia panienki z Rodziną ale muszę zapytać czy mogę udostępnić. Przed chwilą rozmawiałam z Panią..., zdjęcia mogę udostępnić.

9c8d88ce04af38e2med.jpg

db904dda8b4b218fmed.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 28.07.2022 o 16:35, Aldrumka napisał:

To jeszcze kciuki potrzebne Teyowi ?

Czy Flapi ma sponsorki ?

Kciuki potrzebne..., przed chwilą rozmawiałam z Panią, przyjadą za około 30 minut.

Siedzę jak na szpilkach hihi 😉

Flapi nie ma sponsorów.

Przez kilka lat  wizyty w lecznicy opłacali byli właściciele / hodowcy ale Państwo bardzo się pochorowali i teraz my płacimy za wszystko.

Posted

Podoba się chłopczyk. Tey niepewny ale nie uciekał, brał smaczki, pozwalał się głaskać.

Rodzina zdecydowana na adopcję..., przyjadą po Teya w poniedziałek (pierwszy dzień urlopu) rano około 8 - 9 godziny.

Proszę o kciuki 🤗

baf3bfd1bb1222b0med.jpg

490af3a12381373amed.jpg

4301587b5375914cmed.jpg

156376c3e0ad9a26med.jpg

Posted
Dnia 28.07.2022 o 19:56, Tyśka) napisał:

Kaja wizualnie bardzo podoba do Teya. Trzymam kciuki za adopcję. 

Fajni hodowcy Flapi, że wspierali finansowo przez lata. Zdrówka dla psinki.

Kciuki potrzebne 🙂

Hodowcy opłacali (bezpośrednio w lecznicy) wizyty u weta

Posted

Przed wczoraj jeździłam do Krynek po 4 koty (kotka i trójka podrostków). Fajnie było  przejechać - 122km a nie tylko sklep - dom, lecznica - dom 😉

Koty zostały zabrane od starszej Pani..., opieka przerosła jej możliwości. Mieszkanie w bloku (2 piętro) przesiąknięte odorem moczu. Niezabezpieczone okna nie były otwierane, mieszkanie niewietrzone. W miarę możliwości dbała o koty - socjalizowane, odkarmione, futerka ładne ale też przesiąknięte odorkiem. Samochód wietrzyłam.

Pani mieszka sama i też potrzebuje pomocy (demencja)- lekarza, pracownika socjalnego....

Koty odwiozłam do lecznicy w Białym..., po zabiegach, przeglądach trafią do kocich DT. Koty bardzo ładne, szybko znajdą DS

• Like 1
Posted

Kciukamy 🤗

SMS - od rodziny

"Cieszę się, że Tey będzie miał swój dom. Wreszcie na niego przyszła pora. Tak jak kiedyś na Kaję. Do poniedziałku 😀"

b2a85feb0415544emed.jpg

Posted

Grzeczne, ciekawskie panienki 😀

Mamy nowych sąsiadów...,  6 osobowa ekipa porządkuje teren (wycinka drzew, koszenie itp ) a za chwilę ruszą z przebudową domu

d88c6a5ec1047af6med.jpg

1f3d9022fc328d33med.jpg

27d1f796bffbd92emed.jpg

Posted
Dnia 4.07.2022 o 05:38, Moli@ napisał:

wpłata od E.R - " PSY I SPOLKA " - 80,00 PLN / 28.06

Stan konta 'Psy i spółka" - 80zł / 04.07

Wpłynęło na konto "PSY I SPOLKA - 80,00 PLN / 28.07" od E.R

Dziękuję 🙂

Stan konta "Psy i spółka"

160zł / 31.07

Posted

Przed chwilą przyleciał sms...

"Dzień dobry 😀. Dopiero wstaliśmy. Jak będziemy wyjeżdżać z Białego po Teya to damy znać."

Proszę o  kciuki...dla chłopczyka

Posted
Dnia 1.08.2022 o 12:54, Moli@ napisał:

Tey, pojechał do DS.

Mam nadzieję że będzie OK..., szybko zaaklimatyzuje się w domu, pokocha Rodzinę, zaprzyjaźni z Kają.

Niech go kochają. Tey, bądź szczęśliwy !

• Like 1