ania91sc Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Witamy wszystkich na wątku!!! :) TinTin to uroczy i energiczny psiak, który trafił do katowickiego schroniska 14 stycznia 2015 r. Ma ewidentnie w sobie coś z amstaffa, jest przyjaźnie nastawiony do wszystkich ludzi i psów. Niestety (prawdopodobnie w schronisku) poranił sobie łapki, które często mu jeszcze dokuczają i przy dłuższych spacerach daje się we znaki. Tutaj cały opis TinTina: Sympatyczny pies średniej wielkości, waży 23 kg, ma 53 cm w kłębie. Przyjaźnie nastawiony do ludzi, chętnie przyjmuje czułości i z daleka merda ogonkiem do napotkanych ludzi, czasami jest przy tym nachalny i zdarza mu się od czasu do czasu skoczyć na człowieka z zamiarem obdarowania buziakami. Jest bardzo żywiołowy i energiczny, ciężko mu ustać w jednym miejscu. Z pewnością będzie trzeba z nim popracować nad prawidłowym zachowaniem i poświęcić codziennie dość dużo czasu, aby psiak mógł rozładować nadmiar energii. Do psów nastawiony jest przyjaźnie, sam nie rozpoczyna bójek. Potrafi wykonywać komendę siad, łapa, waruj. Na smyczy mocno ciągnie, stara się sam nadać kierunek i tempo spaceru. Lubi być głaskanym, ale z pewnością to czego mu najbardziej brakuje to zabawy i spacerów. Także powinien trafić do aktywnego domu, takiego, w którym by się nie nudził i mógł ze swoimi właścicielami spędzać czas na świeżym powietrzu. Kontakt do opiekuna: tel. 668-452-677 A tak wygląda nasz bohater: Tutaj znajdziecie cały album ze zdjęciami: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/TinTin361525Roku53Cm23Kg14012015RMarcinKabza?noredirect=1 Quote
aniah Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zapisuję ;) Coś się stało z linkiem do albumu i nie działa, jak powinien. Quote
ania91sc Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Zapisuję ;) Coś się stało z linkiem do albumu i nie działa, jak powinien. Poprawiony :) Quote
Istar19 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 banerki dla TinTina, a jak coś zrobię nowe :) Quote
ania91sc Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Pięknie dziękuję :) Banerki jak zawsze cudne!!! Tylko, który wybrać... Quote
ania91sc Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 TinTin znalazł domek, ale na razie nic nie wiem gdzie co i jak, bo Pani Ani nie było. Miałam też jeszcze jeden telefon w jego sprawie, no ale było już za późno... Quote
Agnieszka.D Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 To nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki mocno, bardzo mocno za domek! Mam nadzieję, że trafił w dobre ręce. Za dużo ostatnio złego się dzieje :( Quote
saphira18 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Aniu daj znać gdzie poszedł, niestety nie znalazłam tego adresu, ale mieszkał wcześniej na Giszowcu na pewno Quote
Recommended Posts