Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poza malarstwem jest jeszcze literatura i tu zdziwienie moje bo naaawet w powiesci Rodziewiczowny "Magnat" (hue, hue) moja zona znalazla slady polowania z chartami

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Moi Mili przedstawiam Wam dziś palstelinową ! statuetkę deerhounda ku czci Jassi wykonaną przez jej właścicielkę znaną nam jako "Sagittarius" :) Zdolny ten Strzelec prawda? :D

scanimage42.jpg

Posted

o! ale śliczna, ja też chcę taką :oops: :) :)

ja też Wam coś pokażę ;) niestety skaner mam, delikatnie mówiąc, do d..., ale kto zgadnie kto to temu duże :beerchug: (wirtualne :D :D )

borysek_mm.jpg

Posted

Tilia-czy pytasz o rase?no to chyba jest borzojstwo,co?szlachetnosc do bolu zebow...milo oko zawiesic.

Co do figurki,to na pewno cos dla Ciebie tez ulepie,niech tylko dostane jakies sensowne tworzywo do lap!Dobrze wychodza mi wszelkie lezace charty,latwiejsze konstrukcyjnie,nie trzeba rusztowanka zadnego robic.

Posted

Drogie Panie :D z tego co się orientuję, to właśnie Tilia popełniła ten obrazek :wink:

Męczył talent dziewczynę 8)

A czemu pyta co on przedstawia...? hmmmm, zapomniała, co chciała narysować??? :o :wink:

Posted

Sagit :) :) :) :)

Wirka- nie, to nie Sesilka ;) (kurcze a jego Pańcia mówiła że podobny...)

Olu :P :P (dla Ciebie też coś mam niech tylko lepszy skaner dorwę)