ewu Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Po zakończeniu serii zabiegów , na które teraz Franio uczęszcza będzie miał 10 zabiegów na bieżni wodnej i masaże. Najgorsza to ta suszarka:):):) Quote
elik Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Po zakończeniu serii zabiegów , na które teraz Franio uczęszcza będzie miał 10 zabiegów na bieżni wodnej i masaże. Najgorsza to ta suszarka:):):) Niech sobie będzie najgorsza, ważne są wyniki, a te są świetne :) Quote
gluchypies Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Przelałam dla Frania 498 złotych z bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/145447-rozliczam-cegie%C5%82ka-dla-frania-na-rehabilitacj%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-chodzi%C4%87-do-19-lutego-godz20/ Oraz 15 zł od haliza, trafiły do mnie z opisem "rehabilitacja Frania". Proszę o potwierdzenie tutaj wpływu 513 zł oraz na bazarku 498 zł :) dziękuję! Quote
elik Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Przelałam dla Frania 498 złotych z bazarku:http://www.dogomania.com/forum/topic/145447-rozliczam-cegie%C5%82ka-dla-frania-na-rehabilitacj%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-chodzi%C4%87-do-19-lutego-godz20/ Oraz 15 zł od haliza, trafiły do mnie z opisem "rehabilitacja Frania". Proszę o potwierdzenie tutaj wpływu 513 zł oraz na bazarku 498 zł :) dziękuję! Bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
Joanna1235 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Franio pozdrawia wszystkich , którzy mu pomagają i kibicują w powrocie do całkowitej sprawności. Zabiegi na bieżni zaczynamy od 9 marca , kończymy zastrzyki z nivalinu i musimy pomyśleć o szczepieniu . Franio rano po przebudzeniu wykonuje szaleńczy galop do drzwi na siku , potem pędzi do pokoju na jedzonko , które szybciutko zjada ( zresztą Franio wszysko robi na najwyższych obrotach) Później wita się wylewnie z psami rezydentami i zaczepia do zabawy . Bardzo upodobał sobie Caspara jego molestuje najwięcej nie zwracając uwagi na ostrzeżenia z jego strony , więc ciągle trzeba być czujnym.Na spacerach Franeczek zmienia się w torpedę i z predkością światła aportuje patyki , na smyczy ciągnie jak smok , ale pani rehabilitantka mówi ,że to dobrze bo pracują tylne nóżki wzmacniając mięśnie.Potrafi sam wdrapać się na łóżko więc babka rezydentka nie ma już gdzie się schować, ale radzi sobie ze szczylkiem pokazując mu te swoje resztki uzębienia. Nabardziej cierpliwa do Frania - torpedy jest moja Calina , potrafi nie robiąc mu krzywdy szybko przywołać go do porządku. Frano przytył , boczki się zaokrągliły ,sierść zaczyna błyszczeć i podrósł troszkę. Quote
Poker Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Wspaniałe wiadomości o szczylku bardzo cieszą.Jak trafił do psiego raju , to nie mógł zawieść i nie robić postępów. Franio wyjdzie na porządne i zdrowe psy. Quote
elik Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Biegnę powiadomić, że na koncie Frania zameldowała się kwota 513,00 zł od gluchypies. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Gusiaczek Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Cudowne wieści tak zdrowotne, jak finansowe (gluchypies Brawo! Gratuluję :)) Franiu, Torpedo jesteś Kochany! :) Quote
gluchypies Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Biegnę powiadomić, że na koncie Frania zameldowała się kwota 513,00 zł od gluchypies. Bardzo serdecznie dziękujemy Super, błyskawicznie :) Quote
elik Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Super, błyskawicznie :) Tak, nadzwyczaj szybko :) A ja Cię jednak poproszę o fotki tego sweterka :) Quote
elik Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Przelałam Basiu na Twoje konto kwotę 563,00 zł. Daj znać proszę, jak znajdzie się na Twoim koncie. Quote
ewu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Przelałam dla Frania 498 złotych z bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/145447-rozliczam-cegie%C5%82ka-dla-frania-na-rehabilitacj%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-chodzi%C4%87-do-19-lutego-godz20/ Oraz 15 zł od haliza, trafiły do mnie z opisem "rehabilitacja Frania". Proszę o potwierdzenie tutaj wpływu 513 zł oraz na bazarku 498 zł :) dziękuję! Dziękuję:) Quote
ewu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Franio pozdrawia wszystkich , którzy mu pomagają i kibicują w powrocie do całkowitej sprawności. Zabiegi na bieżni zaczynamy od 9 marca , kończymy zastrzyki z nivalinu i musimy pomyśleć o szczepieniu . Franio rano po przebudzeniu wykonuje szaleńczy galop do drzwi na siku , potem pędzi do pokoju na jedzonko , które szybciutko zjada ( zresztą Franio wszysko robi na najwyższych obrotach) Później wita się wylewnie z psami rezydentami i zaczepia do zabawy . Bardzo upodobał sobie Caspara jego molestuje najwięcej nie zwracając uwagi na ostrzeżenia z jego strony , więc ciągle trzeba być czujnym.Na spacerach Franeczek zmienia się w torpedę i z predkością światła aportuje patyki , na smyczy ciągnie jak smok , ale pani rehabilitantka mówi ,że to dobrze bo pracują tylne nóżki wzmacniając mięśnie.Potrafi sam wdrapać się na łóżko więc babka rezydentka nie ma już gdzie się schować, ale radzi sobie ze szczylkiem pokazując mu te swoje resztki uzębienia. Nabardziej cierpliwa do Frania - torpedy jest moja Calina , potrafi nie robiąc mu krzywdy szybko przywołać go do porządku. Frano przytył , boczki się zaokrągliły ,sierść zaczyna błyszczeć i podrósł troszkę. Dzięku Asiu, to Twoja wyłączna zasługa:) Quote
ewu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Przelałam Basiu na Twoje konto kwotę 563,00 zł. Daj znać proszę, jak znajdzie się na Twoim koncie. Dziękuję:) Przed Franiem kolejna rehabilitacja. Potem zamieszczę rozliczenie bo Skrzydlaty Pies zwrócił mi za faktury:) Quote
ewu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Franiowi trzeba pstryknąć super fotki i chyba zacząć ogłaszać. Z pewnością do ds może pójść po pełnym zakończeniu leczenia. Quote
Nadziejka Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Franuniu Franciku serdunko stokroc przecudowne jakie cuda sie zadzialy serce rosniee ogromnie radujac milion pozdrowien Franeczku przecudny jak bryka malenkie kochane hohoooo Quote
Recommended Posts