Nadziejka Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Moc pozdrowien dla przecudnych lapeczek i Panciostwa Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Serdeczności zostawiam dla całej Ferajny :) Quote
Maciek777 Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 I ja się dołączam do pozdrowień:) Zawsze nowe zdjęcia Olena poprawiają mi nastrój bo On jest dowodem, nie można tracić nadziei:) Quote
Gusiaczek Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Hej, Olenkowa Rodzinko, co u Was? Buziaki :) Quote
Aga Nika Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Kochani, przepraszam za długą ciszę, czas tak leci. W skrócie - Oli ma się dobrze, jest po operacji kręgosłupa równy miesiąc. Obecnie jeździmy na rehabilitację i mamy się bardzo dobrze :) 2 Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Zdrowiej matuszenku kochany zdrowiej mnostwo goracych mysli sle ku Wam Olenkowie Quote
Maciek777 Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 Hydroterapia tak profilaktycznie czy pogorszyło mu się zdrowie? Tak czy inaczej, jak dobrze, że ją ma! Jak dobrze, że ma Was:) Mało który pies ma do tego dostęp. 1 Quote
Aga Nika Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Witam, W poprzedniej wiadomości napisałam, że Olenek miał m-c temu operację kręgosłupa (dekompresja dysku) i teraz trzeba poćwiczyć. Tak, mało jaki piesek może dostąpić tych zaszczytów, zdaję sobie z tego sprawę i bardzo żałuję. Przy okazji ma zabiegi na swoje schorowane bardzo stawy w przednich łapkach. Więc cieszę się, że mamy w swoim mieście taką możliwość i nie trzeba jeździć daleko, bo ludzie tu dojeżdżają po 70 km. To się nazywa miłość do swojego członka rodziny... My dojeżdżalibyśmy jeszcze dalej, jakby była taka konieczność. Zresztą - operacja miała miejsce 100 km od domu :) ...dla Olenka WSZYSTKO! Pozdrawiamy! 3 Quote
Maciek777 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Dnia 28.01.2019 o 12:10, Aga Nika napisał: Witam, W poprzedniej wiadomości napisałam, że Olenek miał m-c temu operację kręgosłupa (dekompresja dysku) i teraz trzeba poćwiczyć. Tak, mało jaki piesek może dostąpić tych zaszczytów, zdaję sobie z tego sprawę i bardzo żałuję. Przy okazji ma zabiegi na swoje schorowane bardzo stawy w przednich łapkach. Więc cieszę się, że mamy w swoim mieście taką możliwość i nie trzeba jeździć daleko, bo ludzie tu dojeżdżają po 70 km. To się nazywa miłość do swojego członka rodziny... My dojeżdżalibyśmy jeszcze dalej, jakby była taka konieczność. Zresztą - operacja miała miejsce 100 km od domu :) ...dla Olenka WSZYSTKO! Pozdrawiamy! Musiała mi umknąć ta informacja o operacji lub zapomniałem... Z taką opieką, Olen na wiosnę będzie biegał jak szczeniak:) No tak, jak wycenić zdrowie lub życie członka rodziny:) Również pozdrawiam i cieszę się, że Olenowi nigdy niczego nie zabraknie:) 2 Quote
Maciek777 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 Ale on ma dobrze:D Wesołych Świąt życzę:) Quote
Recommended Posts