Dana i Muszkieterowie Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Olenku, stęskniłam się za Tobą :wub:. Może jakieś jesienne fotki :). Quote
Aga Nika Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Eh, ten ciągły brak czasu... ;) Postaramy się poprawić, bo mamy bardzo zaległe zdjęcia :) Tym razem Oli bardzo chciał pomóc śwince w skonsumowaniu kolby, ponieważ stwierdził, że leży już tydzień i chyba jej nie smakuje, więc się poczęstował... i na koniec zapił :-D Quote
Aga Nika Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Na drugi dzień poczęstował się następną :) Quote
Aga Nika Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Podróży część dalsza... Oli zwiedza zamek :) Quote
b-b Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 To, ze Oli zjadał świnkowe kolby świadczy tylko o tym, ze....dbał o jej linię :D i jak widać z chłopaka zrobił się turysta jak się patrzy :) Quote
jotpeg Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Podróży część dalsza... Oli zwiedza zamek :) o rany; Oli na Szlaku Orlich Gniazd? :) Ogrodzieniec? Jak Wam się udało, że nie ma tłumów ludzi? Poranny spacerek :) Oli wspaniale wygląda :) Quote
Aga Nika Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 o rany; Oli na Szlaku Orlich Gniazd? :) Ogrodzieniec? Jak Wam się udało, że nie ma tłumów ludzi? Tak :) Może dlatego, że nie zapowiadali pogody wtedy i cudem wyszło piękne słoneczko na cały dzień :) Quote
jotpeg Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 ale heca, myślałam, że Oli jest wielkości labradora/onka, a tymczasem na fotach widać, że jest znacznie mniejszy od onka, taki czarny średniaczek - tym bardziej mi się podoba :) a atrakcji to ma, nawet konie, fiufiu ;) nie boi się (mój Norek trochę się boi koni, bo tupią tak, aż się ziemia trzęsie ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Piękne zdjęcia :). Oli podjada śwince kolby, podkrada wodę, mały złodziejaszek ;) :D. Zazdroszczę ;) Wam aż tylu atrakcji :). Olenek już pięknie chodzi bez smyczy - Oli, pilnuj się grzecznie swoich Ludzi :). Zamki, konie, wycieczki, nie za dobrze :) Wam :D :). Całusy dla Olenka :). Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 AgaNika, co u Was słychać ? Jak Oli znosi jesienną pogodę ? Quote
Aga Nika Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Witajcie, Oli ma się bardzo dobrze, nie straszne mu na razie wiatry, deszcze i ochłodzenie :) Pozdrawiamy jesiennie :) 2 Quote
Gusiaczek Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Oli, Jesienny Starszy Pan :) po którym żadną miarą nie widać jaki ma PESEL Serdeczności zostawiam Quote
Maciek777 Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Dziękujemy za zdjęcia :) Jak dobrze wiedzieć, że u Olena wszystko dobrze i pogoda mu nie straszna :) W końcu już zahartowany :) Ten wątek zawsze odwiedza się z przyjemnością :) Pozdrawiam :) 1 Quote
Gusiaczek Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ten wątek zawsze odwiedza się z przyjemnością :) Prawda najprawdziwsza :) Quote
Aga Nika Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 A ja jestem za każdym razem pod wrażeniem, że Oli tak dużo dla Was znaczył, że do dziś uwielbiacie czytać co u nas :) Pozdrawiamy! :) 1 Quote
Gusiaczek Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Dlatego że Oli jest wyjątkowy i Wasze bycie razem :) 2 Quote
Panna Marple Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Bo dla nas każdy pies jest ważny, a starszaki mają szczególne miejsce w naszych sercach :). I wiadomości z DS są dla nas nagrodą najpiękniejszą i dowodem na to, że warto walczyć o każde psie istnienie :) 4 Quote
Maciek777 Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Zgadzam się z przedmówczyniami :) Dziwicie się, że nas tu oczarował, a sami przecież z jakiegoś powodu adoptowaliście właśnie jego :D 4 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 A ja jestem za każdym razem pod wrażeniem, że Oli tak dużo dla Was znaczył, że do dziś uwielbiacie czytać co u nas :) Pozdrawiamy! Aga Nika, nie "znaczył", a znaczy :). Pamiętam jak Maciek wypatrzył Olenka w ogłoszeniach i przysłał mi info. Oli wyjątkowo nas chwycił za serce :). Ogłoszeniami Olenka zajmowały się Koniczka z koleżanką :). Zastanawialiśmy się z Maćkiem, jak jeszcze Olenkowi pomóc i postanowiliśmy założyć ten wątek wierząc, że któryś ze sposobów szukania Olenkowi domku zadziała i Oli zostanie pokochany przez Ludzi, którzy czekają właśnie na Niego. I tak się stało :). Jak w bajce z dobrym zakończeniem, a takie uwielbiam :D. I tak jak pisze Panna Marple, to jest dla nas najważniejsze, jest najpiękniejszą nagrodą i stanowi dowód, że warto szukać sposobu pomocy psiakom w potrzebie. Dodam jeszcze, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego, że rozumiecie tą naszą potrzebę newsów ;) Olenkowych. Te wiadomości i fotki radują serce, są takim balsamem dla duszy. Oby było więcej takich Ludzi i takich domków dla skrzywdzonych psiaków :). Uściski dla Was wszystkich, ale takie specjalne - wiadomo - dla Olenka :). Ale się rozpisałam :D. 2 Quote
Gusiaczek Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Dana, nic dodać nic ująć a! rozpisuj się , rozpisuj :) :) 1 Quote
Aga Nika Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Pozdrowienia z nocnego wypadu na spacerek :) 2 Quote
Recommended Posts