Nadziejka Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Witamy sie witamy sercem cale zwierzunkowo hoteliczkowe pozdrawiamy Quote
konfirm31 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Przyłączam się do pozdrowień i przesyłam głaski dla Ptysia :) 1 Quote
dorcia2 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 odwiedzam Krabiszonka , czy jakiś potencjalny domek się o niego pytał ? stała lipcowa w drodze 1 Quote
Nadziejka Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 serdecznosci Krabciowym cioteczkom dziekujemy slicznie za wszystko Patrycja wejdzie to napisze nic narazie chyba nic ....a szkoda boc takie cudne serce Ptysiowe zeby tak ktos z podworeczkiem ' z miloscia niechaj sie spelni dla tego cudownego psiaczka Quote
yucca Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 I ja odwiedzam chłopaka w ten piękny dzień :) 1 Quote
Mazowszanka13 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Z rozpędu wysłałam 20 zł za czerwiec i lipiec bezpośrednio do hotelu, a nie do Ewy. Sorry za pomyłkę. Ewo skoryguj to jakoś, proszę :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Przelałam Ewie zaległą wpłatę za maj. Przepraszam za przeoczenie :) Quote
Nutusia Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Trochę cierpliwości, dom się po niego zgłosi! Jak Krabiszon stoi z ogłoszeniami? Są jakieś aktualne?... Bo sam to się dom raczej nie zgłosi ;) Quote
papryka Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Witamy, przepraszamy za dłuższą nieobecność ale coś z dogo nie tak, poginęły mi wszystkie wątki psiaków z zapisanych... jutro wstawimy aktualne fotki. Krab się wyciszył, zachowuje się spokojnie do innych psiaków, dogaduje się ze wszystkimi oprócz Dżeja. Więc chłopaków osobno puszczamy na wybiegu:) Łapy wyglądają bardzo ładnie, po ustaleniu z Ewą robimy kontrolny wymaz. pozdrawiamy:) Quote
asiuniab Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Witamy, przepraszamy za dłuższą nieobecność ale coś z dogo nie tak, poginęły mi wszystkie wątki psiaków z zapisanych... jutro wstawimy aktualne fotki. Krab się wyciszył, zachowuje się spokojnie do innych psiaków, dogaduje się ze wszystkimi oprócz Dżeja. Więc chłopaków osobno puszczamy na wybiegu:) Łapy wyglądają bardzo ładnie, po ustaleniu z Ewą robimy kontrolny wymaz. pozdrawiamy:) papryka to czekamy na zdjęcia wyciszonego Kraba, a jeśli o Twoją zawartość to jest ścieżka jn: wejść w "zobacz nową zawartość" i po lewej stronie w ramce zaznaczyć okres z jakiego chcemy zobaczyć naszą zawartość Quote
Nadziejka Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Witajcie witajcie kochane dziekuje za wplate 10 zl za maj Mazowszanko dziekuje 20 zl od cioci Bogusik i Anuli za lipiec! dziekuje dorcia 2 20 zl za lipiec dziekuje! Patrycjo dziekujemy robcie badania robcie kochani czy doszly wplaty za hotelik za maj 350, czerwiec 350 ? i od Mazowszanki na konto hoteliczki 20 zl za czerwiec i liepiec? Na dzien 15 czerwiec!- jest z deklaracji stalych 1000 zl! minus 350 zl za hotelik czerwiec! zostalo 650 zl! na dzien 2 lipiec jest deklaracji stalych suma 690zl! Quote
Mazowszanka13 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Tak, ode mnie za czerwiec i lipiec na konto hoteliku. A Tobie Ewo za przeoczony, niezapłacony maj. Quote
Nadziejka Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Witajcie witajcie kochane dziekuje za wplate 10 zl za maj Mazowszanko dziekuje 20 zl od cioci Bogusik i Anuli za lipiec! dziekuje dorcia 2 20 zl za lipiec dziekuje! Patrycjo dziekujemy robcie badania robcie kochani czy doszly wplaty za hotelik za maj 350, czerwiec 350 ? i od Mazowszanki na konto hoteliczki 20 zl za czerwiec i liepiec? Na dzien 15 czerwiec!- jest z deklaracji stalych 1000 zl! minus 350 zl za hotelik czerwiec! zostalo 650 zl! na dzien 2 lipiec jest deklaracji stalych suma 690zl! tak Mazowszanko wszystko uzupelnilam str wczesniej dziekuje Quote
papryka Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Dziękujemy za wplaty, od Ewy za hotelik za Krabcia i potwierdzamy, ze od Mazowszanki przyszla wplata na Kraba na konto hoteliku. Kraba lapy wygladaja dobrze, chłopak wyciszyl sie do innych psow, jest mniej zaczepny, z Dzejem naszym tylko sie chlopaki nie lubią:) pozdrawiamy:) 1 Quote
Nadziejka Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Dziekujemy dziekujemy pieknie za opieke za zdjatka sciskamy i oby te uplaly juz minely ech .. Quote
dorcia2 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 mam do wykorzystania pakiet 30 ogłoszeń , przyda się ? jeżeli tak to poproszę o tekst, 5 zdjęć i na jakie województwo ma być ogłoszenie na adres : [email protected] chyba , że tekst ogłoszenia jest gdzieś na wątku jak Krabiszonek znosi te upały? buziaczki przesyłam pysiowi 2 Quote
papryka Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Całkiem nieźle psiaki znoszą upały, popodkopywały sobie doły i w nich się chłodzą - jak widać na zdjęciach. Wylegują się w miejscach, gdzie nie ma trawy tylko ziemia. Sporo cienia jest na wybiegu:) Quote
Xibalba Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Pozdrowienia dla Kraba :) Rzeczywiście na zdjęciach widać jakby psiaki lepiej znosiły upały niż my :) Quote
asiuniab Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 podczytuję i kibicuję Krabikowi, zakochałam się w Nim od pierwszego zdjęcia, jeszcze na fb, i z radością tu trafiłam jak zobaczyłam, że Krabik ma szansę na opuszczenie Radys, jedynie co mnie martwi, to brak kolejek po ta fajnego psiaka; 1 Quote
Recommended Posts