Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto zdjęcia Renatki. Za adopcje trzymam kciuki. Być może Pan chce podjąć świadomą decyzję i dlatego tak przebiera, by być pewnym, że to już będzie TEN pies. Choć po ostatnich wydarzeniach całkowicie straciłam wiarę w ludzi...

11146156_824262537610666_241696814_n.jpg

11139696_824262514277335_2102174431_n.jp

11134443_824262530944000_691347929_n.jpg

11134266_824262500944003_722423687_n.jpg

11131942_824262547610665_74394127_n.jpg

Posted

Ale szaleństwo na tych zdjęciach widać :D

Dziewczyny nie możemy się poddawać! Zresztą lepiej jak się tylko interesuje, a nie bierze i po chwili oddaje do schroniska:(

Posted

Renia została dziś adoptowana. Nie wiem przez kogo, Pani Ania wysłała mi namiary, ludzie z Jaworzna. Podobno jakaś rodzina. Mocno się powstrzymuję żeby nie dzwonić tam dziś!
Trzymajcie proszę ze mną kciuki, żeby wszystko było dobrze! stresuję się :(

Swoją drogą kolejny raz gdy ktoś jest chętny na adopcję mojego podopiecznego i jestem z nim w kontakcie, to nagle wyskakuje ktoś, kto bez ceregieli adoptuje :P
Mateńko, dbajcie ludzie o naszą kochaną Renatkę..

Posted

Właśnie mijałam jej pusty boks i się zastanawiałam gdzież ją wywiało ;)
Mam nadzieję, że to będzie super domek. Trzymam za nią kciuki! :)

Swoją drogą nie tylko Ty masz takie sytuacje, ale cóż poradzić.
A Vita chyba wyczuła, że Reni nie ma, bo dzisiaj minęła jej boks bez żadnej reakcji :D

Posted

Ja powiem tylko, że miałam okazję pożegnać się z Renią :) Ludzie wydają się w porządku, więc życzę jej wszystkiego najlepszego. A, i Renatka została od razu przechrzczona na Lolę ;)

Posted

Ja powiem tylko, że miałam okazję pożegnać się z Renią :) Ludzie wydają się w porządku, więc życzę jej wszystkiego najlepszego. A, i Renatka została od razu przechrzczona na Lolę ;)

Dzięki choba za info. Lola? :o jakieś takie mało renatkowe to imię!
Posted

Aga, ja bym nie wytrzymała i bym zadzwoniła :P Trzymam kciuki najmocniej na świecie!

Gapię się w telefon cały czas! lepiej niech odbiorą jutro telefon bo chyba mnie skręci i wyjdę z siebie :P
Posted

jak będziesz wiedzieć dokładnie w której dzielnicy Jaworzno to daj znać, bo może będzie pod czujnym okiem jak coś, a na razie mooocno trzymam kciuki za dziewczynę :)

Mam adres dokładny, wyślę Ci na priv. :) super by było!
Posted

Żebym zbyt zrelaksowana nie była, Pan, który odebrał telefon powiedział, że to pomyłka i nie jest tym, o kogo pytam. Czekam na wiadomość od Pani Ani. Ma sprawdzić czy dobre namiary mi podała. Mam szczerą nadzieję, że machnęła się z numerem telefonu.