Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Ingrid44 napisał:

Nie znam Brysia osobiscie ale z roznych opisow Murki wychodzi ze Brys to spokojny i łagodny piesek. Raczej nie bedzie szarpał dziecka. 

Też tak mi sie wydaje, dlatego odpowiedziałam:

Witam :)
Brysiu mieszka w hoteliku dla psów, gdzie, jak widać na zdjęciu. mieszka też mała dziewczynka i ma dobre relacje z Brysiem.
Proszę podać nr telefonu, to jutro zadzwonię.
Pozdrawiam serdecznie
Elżbieta M-W

Ale jak na razie nie otrzymałam odpowiedzi

Posted

No i mam odpowiedź, tyle, że zamiast numeru telefonu, mam nowe zapytanie:

Jak wygląda formalnosc? Czy to jest adopcja? Cos podpisuje? Pozdrawiam,

Na co odpowiedziałam

Tak jak jest napisane w ogłoszeniu, warunkiem adopcji jest spotkanie przed adopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej, która jest gwarancją zabezpieczenia psu podstawowych warunków bytowych: karma, woda i opieka weterynaryjna w razie potrzeby. Podpisujący umowę zobowiązuje się, że pies nie będzie uwiązany przy budzie, ani innym specjalnie dla niego wybudowanym obiekcie.
Pozdrawiam

Chyba nic z tego nie będzie.

Posted
O 11.04.2016o16:44, elik napisał:

N...

Chyba nic z tego nie będzie.

No i nie podała numeru telefonu i już nie odpowiedziała. Echchchch....

Posted

Małgorzata K. Zawsze przesyła przez PayPal. Może nie przeszło ? Trzeba chyba dać jej znać ? 

Wlasnie widze ze znowu jest problem na Fb z postem rozliczeniowym. Przez jakiś czas było ok . Co za koszmar. 

Posted
25 minut temu, Ingrid44 napisał:

Małgorzata K. Zawsze przesyła przez PayPal. Może nie przeszło ? Trzeba chyba dać jej znać ? 

Wlasnie widze ze znowu jest problem na Fb z postem rozliczeniowym. Przez jakiś czas było ok . Co za koszmar. 

No właśnie i nikt nie umie podpowiedzieć co robić, żeby było ok.  Może gdybym odpięła post, to można byłoby go rozwinąć, ale wtedy "spadałby" na dół wydarzenia :(

Usiłowałam połączyć się z Małgosią K. ale nie ma Jej teraz na F.B. Będę jeszcze próbowała później.

Posted
40 minut temu, sharka napisał:

podeślę link do FB Juli88, ona prowadzi wydarzenia na FB dla psiaków może coś będzie potrafiła poradzić

Bardzo dziękuję  gif%2Bdaje%2Br%25C3%25B3%25C5%25BCe.gif

Byłoby super, gdyby udało się pokonać ten problem. Wpłacający muszą widzieć pełne rozliczenie :)

Posted

Na kompie też się otwiera, ale, ale okno dialogowe jest bardzo wąskie i nie mieszczą się całe opisy i bardzo trudno jest uzupełniać post. Nie wiem jak to rozwiązać :(

Posted

po kliknięciu na zdjęcie wpłaty są widoczne, dobre choć tyle :) warto w komentarzu napisać żeby klikać na zdjęcie :] więcej chyba nie zwojujemy :/

Posted
28 minut temu, sharka napisał:

po kliknięciu na zdjęcie wpłaty są widoczne, dobre choć tyle :) warto w komentarzu napisać żeby klikać na zdjęcie :] więcej chyba nie zwojujemy :/

Post jest widoczny, gorzej z jego uaktualnianiem, ale bardzo dziękuję :)

• Upvote 1
Posted

Tak jak u Pirata - fotki sprzed dwóch tygodni (zapomniała wrzucić).

Piracik ma teraz ulubioną koleżankę do zabaw i Brysiek jest o to bardzo zazdrosny, zawsze jak się bawią to krąży dookoła, podskubuje i szczeka.

fa82b5c65aef5256gen.jpg

A tu z koleżanką Pirata, która wystraszyła się aparatu i pobiegła pod drzwi domu:

310337fc2ef54436gen.jpg

2e8d31a98864d401gen.jpg

Posted

Ja nie miałam ani jednego telefonu o Brysia :( Skasuję wszystkie moje i po 2 tygodniach dam nowe z nowym tekstem i zdjęciami.

Posted
O April 13, 2016o18:28, sharka napisał:

Nie wiem dlaczego cytuje mi sie to powyżej. 

Ja tez nie wiem dlaczego nie ma zainteresowania Brysiem. Grzeczny, spokojny i śliczny piesek i nadal cisza :(

Posted
7 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Nie wiem dlaczego cytuje mi sie to powyżej. 

...

Po "ulepszeniu" dogo tak ma :)

Ale ma to i dobre strony, bo dawniej, jak pisałam post i zanim zdążyłam go zapisać wywaliło mnie z dogo, to musiałam pisać post od początku. Teraz nie znika i można kontynuować pisanie postu.

9 godzin temu, bakusiowa napisał:

Podczytuję wątek Brysia od jakiegoś czasu. Dziwne jest to, że nie ma zainteresowania. To jest bardzo ładny pies, który zwraca na siebie uwagę.

Dla mnie to też jest niepojęte. Żeby żadnego telefonu ? Żadnego ? Nie rozumiem.

Posted

Dzisiaj na konto Brysia wpłynęła kwota 35,00 zł od Joanny B. z F.B.

i

40,00 dolarów Can na PayPal od Ingrid44, które PayPal przeliczył na PL - 119,46 zł. Przelałam tą kwotę na konto Brysia.

Bardzo serdecznie dziękujemy

gif%2Bserce%2Bz%2Br%25C3%25B3%25C5%25BC.