elik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Dzisiaj na konto Brysia wpłynęła kwota 35,00 zł od Joanny B. z F.B. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Coś się porobiło z postem rozliczeniowym na F.B. Nie wiem z jakiego powodu pod postem rozliczeniowym Jest napis: =Czytaj dalej= zamiast =Zobacz więcej= W efekcie, post rozliczeniowy nie otwiera się i nie można zobaczyć całej jego zawartości, czyli pełnego rozliczenia. Zamiast tego, otwiera się kolejna strona z wydarzeniem Brysia, na której także nie można rozwinąć portu rozliczeniowego. Czy ktoś wie co zrobić, żeby było możliwe zobaczenie całej zawartości postu rozliczeniowego ? Po wybraniu opcji =Edytuj= post się otwiera i można prowadzić bieżące rozliczenia. Nie można jednak ich odczytać :( Quote
elik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 28 minut temu, sharka napisał: niestety, nie mam pojęcia co zrobić :/ Po zmianach na f.b. jest jak po zmianach na dogo - znacznie gorzej !!! Quote
Tyśka) Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 NIestety, mamy takie same obserwacje :( Wydarzenia stały się bardzo nieczytelne... Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Byłam na fb and widziałam. Co mamy teraz robić żeby było widać rozliczenie? Quote
elik Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Godzinę temu, Ingrid44 napisał: Byłam na fb and widziałam. Co mamy teraz robić żeby było widać rozliczenie? Zamierzam zrobić nowy post, a tamten skasować. Mam nadzieję, że nowy post będzie się otwierał. Zobaczymy. Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 15 godzin temu, elik napisał: Zamierzam zrobić nowy post, a tamten skasować. Mam nadzieję, że nowy post będzie się otwierał. Zobaczymy. Miejmy nadzieje. Chciałam zobaczyć jak stoimy z kasa i czy ktoś zalega a tu taka kicha :( Quote
elik Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 5 minut temu, Ingrid44 napisał: Nie mogę znaleźć rozliczenia na wątku :( Na pierwszej stronie wątku jest link do postu rozliczeniowego :) Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Na pierwszej stronie wątku jest link do postu rozliczeniowego :) Dziękuje. Nie zauważyłam linku. Niedobrze sie dzieje z deklaracjami Brysia. Kilka osób nie wpłaca od grudnia :( elik ,prosze dodaj ze zapłaciłam za III , IV. :) Quote
elik Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 1 minutę temu, Ingrid44 napisał: Dziękuje. Nie zauważyłam linku. Niedobrze sie dzieje z deklaracjami Brysia. Kilka osób nie wpłaca od grudnia :( elik ,prosze dodaj ze zapłaciłam za III , IV. :) Już przypominałam zapominalskim, że zalegają z wpłatami. Nie wiem co jeszcze można :( Uzupełniłam :) Quote
mdk8 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 niestety często deklaracje z FB szybko się wykruszają . Pod tym względem dogo jest lepsze. Poproszę nr. konta po Świętach coś wyskrobię. Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 3 minuty temu, mdk8 napisał: niestety często deklaracje z FB szybko się wykruszają . Pod tym względem dogo jest lepsze. Poproszę nr. konta po Świętach coś wyskrobię. To niestety prawda :( Pieknie Dziękujemy. Quote
elik Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 4 godziny temu, mdk8 napisał: niestety często deklaracje z FB szybko się wykruszają . Pod tym względem dogo jest lepsze. Poproszę nr. konta po Świętach coś wyskrobię. To prawda, ale tym razem zbyt szybko ! Niektórym musiałam przypomnieć, że krzyczeli żeby szybko brać Brysia do hotelu, po czym jak już był w hotelu, to zapomnieli o deklaracjach. Bardzo serdecznie dziękujemy za każdą pomoc w utrzymaniu Brysia. Już ślę nr konta :) Quote
Tyśka) Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 A ja jedynie mogę podsyłać Brysia wszędzie, gdzie szukaja bezproblemowego, spokojnego psa. Mam nadzieję, że w końcu komuś mocniej zabije serducho na jego widok... Quote
elik Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 25 minut temu, Tyś napisał: A ja jedynie mogę podsyłać Brysia wszędzie, gdzie szukaja bezproblemowego, spokojnego psa. Mam nadzieję, że w końcu komuś mocniej zabije serducho na jego widok... Też myślę, że Brysiu znajdzie swojego kochającego opiekuna. Quote
Tyśka) Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Mamy wiosnę, może akurat ktoś będzie szukał przyjaciela? ;) Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Elik , jeśli chodzi o post rozliczeniowy na Fb to jest tam reklama z Moruska. Spróbuj to usunąć , może wtedy pokaże sie reszta tego postu. Quote
elik Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 1 godzinę temu, Ingrid44 napisał: Elik , jeśli chodzi o post rozliczeniowy na Fb to jest tam reklama z Moruska. Spróbuj to usunąć , może wtedy pokaże sie reszta tego postu. Próbowałam kilka razy, niestety nieskutecznie. Cholerst... nie daje się usunąć A może ja nie wiem jak ? Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 9 minut temu, elik napisał: Próbowałam kilka razy, niestety nieskutecznie. Cholerst... nie daje się usunąć A może ja nie wiem jak ? Trzeba popytać bo ja tez nie jestem pewna. Ciekawe jak ta reklama sie tam znalazła? Prosimy o pomoc ! Kto sie zna jak to usunąć z FB ? Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Byłam na Fb i juz nie widać tej reklamy ale dalej post sie nie otwiera. W sobotę w komentarzu była prośba od Malgorzaty K. o numer konta Pay Pal. Ona deklarowała 20 zł. Dzisiaj juz tego komentarza nie widze ale mam jeszcze na mejlu. Okropnie dziwne to wszystko. Prosze zapisz tam ze wpłaciłam za III , IV. Dziekuje. Quote
elik Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 19 minut temu, Ingrid44 napisał: Byłam na Fb i juz nie widać tej reklamy ale dalej post sie nie otwiera. W sobotę w komentarzu była prośba od Malgorzaty K. o numer konta Pay Pal. Ona deklarowała 20 zł. Dzisiaj juz tego komentarza nie widze ale mam jeszcze na mejlu. Okropnie dziwne to wszystko. Prosze zapisz tam ze wpłaciłam za III , IV. Dziekuje. Nie widać, bo po edytowaniu postu rozliczeniowego skopiowałam całość rozliczeń i wkleiłam do nowego postu. Ten poprzedni odpięłam i potem skasowałam. Zapisałam, że zapłaciłaś do IV. Dziwne, ale skopiowała się także tamta reklama, jednak udało mi się ją skasować. Była w ramce, a w prawym górnym rogu był znaczek X. Po kliknięciu w niego, reklama zniknęła :) Jednak nadal zamiast postu, otwiera się kolejna strona z wydarzeniem Brysia :( Totalna porażka. Miałam nadzieję, że nowy post będzie się otwierał. Quote
Tyśka) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 :( Fejsbuk naprawdę ostatnio jest beznadziejny... Quote
Murka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Rozliczenie za marzec: Stan konta na 29 luty wynosił -348 zł Wpłaty: +348 zł elik Razem: 0 zł Koszty na marzec: -372 zł hotelowanie -6 zł Fiprex Razem: -378 zł Stan konta na 31 marzec wynosi -378 zł. Quote
Recommended Posts