Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś się porobiło z postem rozliczeniowym na F.B.

Nie wiem z jakiego powodu pod postem rozliczeniowym Jest napis: =Czytaj dalej= zamiast =Zobacz więcej=
W efekcie, post rozliczeniowy nie otwiera się i nie można zobaczyć całej jego zawartości, czyli pełnego rozliczenia. Zamiast tego, otwiera się kolejna strona z wydarzeniem Brysia, na której także nie można rozwinąć portu rozliczeniowego.
Czy ktoś wie co zrobić, żeby było możliwe zobaczenie całej zawartości postu rozliczeniowego ?
Po wybraniu opcji =Edytuj= post się otwiera i można prowadzić bieżące rozliczenia. Nie można jednak ich odczytać :(
Posted
28 minut temu, sharka napisał:

niestety, nie mam pojęcia co zrobić :/

Po zmianach na f.b. jest jak po zmianach na dogo - znacznie gorzej  !!!

Posted

Godzinę temu, Ingrid44 napisał:

Byłam na fb and widziałam. Co mamy teraz robić żeby było widać rozliczenie? 

Zamierzam zrobić nowy post, a tamten skasować. Mam nadzieję, że nowy post będzie się otwierał. Zobaczymy.

Posted
15 godzin temu, elik napisał:

Zamierzam zrobić nowy post, a tamten skasować. Mam nadzieję, że nowy post będzie się otwierał. Zobaczymy.

Miejmy nadzieje. Chciałam zobaczyć jak stoimy z kasa i czy ktoś zalega a tu taka kicha :(

Posted
5 minut temu, Ingrid44 napisał:

Nie mogę znaleźć rozliczenia na wątku :(  

Na pierwszej stronie wątku jest link do postu rozliczeniowego :)

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Na pierwszej stronie wątku jest link do postu rozliczeniowego :)

Dziękuje. Nie zauważyłam linku. 

Niedobrze sie dzieje z deklaracjami Brysia. Kilka osób nie wpłaca od grudnia :( 

elik ,prosze dodaj ze zapłaciłam za III , IV.  :)

Posted
1 minutę temu, Ingrid44 napisał:

Dziękuje. Nie zauważyłam linku. 

Niedobrze sie dzieje z deklaracjami Brysia. Kilka osób nie wpłaca od grudnia :( 

elik ,prosze dodaj ze zapłaciłam za III , IV.  :)

Już przypominałam zapominalskim, że zalegają z wpłatami. Nie wiem co jeszcze można :(

Uzupełniłam :)

Posted

niestety często deklaracje z FB szybko się wykruszają . Pod tym względem dogo jest lepsze. Poproszę nr. konta po Świętach coś wyskrobię.

Posted
3 minuty temu, mdk8 napisał:

niestety często deklaracje z FB szybko się wykruszają . Pod tym względem dogo jest lepsze. Poproszę nr. konta po Świętach coś wyskrobię.

To niestety prawda :( 

Pieknie Dziękujemy. 

Posted
4 godziny temu, mdk8 napisał:

To prawda, ale tym razem zbyt szybko ! Niektórym musiałam przypomnieć, że krzyczeli żeby szybko brać Brysia do hotelu, po czym jak już był w hotelu, to zapomnieli o deklaracjach.

Bardzo serdecznie dziękujemy za każdą pomoc w utrzymaniu Brysia. Już ślę nr konta :)

Posted

A ja jedynie mogę podsyłać Brysia wszędzie, gdzie szukaja bezproblemowego, spokojnego psa. Mam nadzieję, że w końcu komuś mocniej zabije serducho na jego widok...

Posted
25 minut temu, Tyś napisał:

A ja jedynie mogę podsyłać Brysia wszędzie, gdzie szukaja bezproblemowego, spokojnego psa. Mam nadzieję, że w końcu komuś mocniej zabije serducho na jego widok...

Też myślę, że Brysiu znajdzie swojego kochającego opiekuna.

Posted
1 godzinę temu, Ingrid44 napisał:

Elik , jeśli chodzi o post rozliczeniowy na Fb to jest tam reklama z Moruska. Spróbuj to usunąć , może wtedy pokaże sie reszta tego postu. 

Próbowałam kilka razy, niestety nieskutecznie. Cholerst... nie daje się usunąć gif%2Bw%25C5%259Bciek%25C5%2582y.gif

A może ja nie wiem jak ?

Posted
9 minut temu, elik napisał:

Próbowałam kilka razy, niestety nieskutecznie. Cholerst... nie daje się usunąć gif%2Bw%25C5%259Bciek%25C5%2582y.gif

A może ja nie wiem jak ?

Trzeba popytać bo ja tez nie jestem pewna. Ciekawe jak ta reklama sie tam znalazła? 

Prosimy o pomoc ! Kto sie zna jak to usunąć z FB ? 

Posted

Byłam na Fb i juz nie widać tej reklamy ale dalej post sie nie otwiera. W sobotę w komentarzu była prośba od Malgorzaty K. o numer konta Pay Pal. Ona deklarowała  20 zł. Dzisiaj juz tego komentarza nie widze ale mam jeszcze na mejlu. Okropnie dziwne to wszystko. 

Prosze zapisz tam ze wpłaciłam za III , IV. Dziekuje. 

Posted
19 minut temu, Ingrid44 napisał:

Byłam na Fb i juz nie widać tej reklamy ale dalej post sie nie otwiera. W sobotę w komentarzu była prośba od Malgorzaty K. o numer konta Pay Pal. Ona deklarowała  20 zł. Dzisiaj juz tego komentarza nie widze ale mam jeszcze na mejlu. Okropnie dziwne to wszystko. 

Prosze zapisz tam ze wpłaciłam za III , IV. Dziekuje. 

Nie widać, bo po edytowaniu postu rozliczeniowego skopiowałam całość rozliczeń i wkleiłam do nowego postu. Ten poprzedni odpięłam i potem skasowałam. Zapisałam, że zapłaciłaś do IV.

Dziwne, ale skopiowała się także tamta reklama, jednak udało mi się ją skasować. Była w ramce, a w prawym górnym rogu był znaczek X. Po kliknięciu w niego, reklama zniknęła :) Jednak nadal zamiast postu, otwiera się kolejna strona z wydarzeniem Brysia :(

Totalna porażka. Miałam nadzieję, że nowy post będzie się otwierał.

Posted

Rozliczenie za marzec:

Stan konta na 29 luty wynosił -348 zł

Wpłaty:

+348 zł elik

Razem: 0 zł

Koszty na marzec:

-372 zł hotelowanie

-6 zł Fiprex

Razem: -378 zł

Stan konta na 31 marzec wynosi -378 zł.