Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, w tym miesiacu wystarczy/a nawet zostanie cosik na styczen/,ale co dalej? Przydalby sie jeszcze  grosik stalej....

Pani Ewa wyslala mi zdjecia Tyczuni,poprosilam sharka o wstawienie,za co z gory jej dziekuje:)

Posted
2 godziny temu, DORA1020 napisał:

Tak, w tym miesiacu wystarczy/a nawet zostanie cosik na styczen/,ale co dalej? Przydalby sie jeszcze  grosik stalej....

Ja już raczej nie dam rady podnieść deklaracji, ale w sytuacjach krytycznych będę się starał pomóc dodatkowo. 

Posted
9 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu.

Dziekuje Ingrid:)

Ciesze sie bardzo,ze /chyba/ Tyczunia bedzie juz bezpieczna finansowo.

Posted
10 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu.

Tyczunia bardzo dziękuję kochanej cioci.

Posted
16 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Jeżeli to aktualne, służę swoim, po otrzymaniu natychmiast przeleję na wskazane polskie.

(Już nieraz kasa przechodziła przez moje konto i nikt się nie skarżył :) )

• Upvote 2
Posted
5 godzin temu, memory napisał:

Jeżeli to aktualne, służę swoim, po otrzymaniu natychmiast przeleję na wskazane polskie.

(Już nieraz kasa przechodziła przez moje konto i nikt się nie skarżył :) )

Bardzo dziekuje.Jestem ogromnie wdzieczna za pomoc.  Napisalam PW I wyslalam 50 zl jednorazowo dla Tyczuni. Prosze daj znac czy dostalas .

Posted
22 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Sprawdzałam przed chwilką - jeszcze nie ma, jak tylko dojdzie, natychmiast powiadomię i poproszę o dane do przelewu na konto skarbnika.

Posted
33 minut temu, memory napisał:

Sprawdzałam przed chwilką - jeszcze nie ma, jak tylko dojdzie, natychmiast powiadomię i poproszę o dane do przelewu na konto skarbnika.

Konto wyslalam na PW. Jescze raz wielkie dzieki :)

Posted
Dnia 14.12.2016 o 21:57, Ingrid44 napisał:

Konto wyslalam na PW. Jescze raz wielkie dzieki :)

Nie wiem, jak długo trwa realizacja przy przelewie z karty, sprawdzam konto systematycznie, ale nadal nie wpłynęły pieniążki od Ciebie..

Posted
5 godzin temu, memory napisał:

Nie wiem, jak długo trwa realizacja przy przelewie z karty, sprawdzam konto systematycznie, ale nadal nie wpłynęły pieniążki od Ciebie..

w takim razie bede musila zadzwonic do pay pal. Jak sie cos dowiem to napisze na PW.

Posted

Podajcie konto do wpłaty, widzę tu sporo znajomych osób.Trafiłam przez Onaa, z bazarku.Mam psa, od ponad 6 lat,w maju będzie 7.Śleputek, Edi, 19 lat, z Obornik Wielkopolskich, z Azorka.Jeszcze teraz głuchy, chory i robi gdzie popadnie, ale kochany jak żaden.Stałej nie zrobię, za dużo mam swoich zwierząt, ale mogę podsyłać, w miarę moich możliwości, 30, czasem więcej.Jeszcze mam 3 koty i papugę....dla odmiany.Oprócz moich domowników, jeszcze są bezdomniaki, które kastruję, sterylizuję i dokarmiam.To koty, bardzo nielubiane, tu gdzie teraz mieszkam.Przecież są wolno-żyjące.Śmieszne, przynajmniej dla mnie.Z Psitula miałam 2 sunie.Żabkę i Sarenkę.Druga nawet nie miała wątku, bo gdyby miała, to ciężko by było.Bardzo ciężko było by mi o tym pisać, czy rozmawiać.

Posted
Dnia 19.12.2016 o 13:28, Syla napisał:

Podajcie konto do wpłaty, widzę tu sporo znajomych osób.Trafiłam przez Onaa, z bazarku.Mam psa, od ponad 6 lat,w maju będzie 7.Śleputek, Edi, 19 lat, z Obornik Wielkopolskich, z Azorka.Jeszcze teraz głuchy, chory i robi gdzie popadnie, ale kochany jak żaden.Stałej nie zrobię, za dużo mam swoich zwierząt, ale mogę podsyłać, w miarę moich możliwości, 30, czasem więcej.Jeszcze mam 3 koty i papugę....dla odmiany.Oprócz moich domowników, jeszcze są bezdomniaki, które kastruję, sterylizuję i dokarmiam.To koty, bardzo nielubiane, tu gdzie teraz mieszkam.Przecież są wolno-żyjące.Śmieszne, przynajmniej dla mnie.Z Psitula miałam 2 sunie.Żabkę i Sarenkę.Druga nawet nie miała wątku, bo gdyby miała, to ciężko by było.Bardzo ciężko było by mi o tym pisać, czy rozmawiać.

Syla,bardzo Ci dziekuje:) ale czy dasz rade w takim razie wplacic cokolwiek?

To bardzo duze obciazenie finansowe pomagac tak duzej ilosci zwierzakom/cos na ten temat wiem/

masz dobre serducho:)

Posted
Dnia 13.12.2016 o 22:38, Ingrid44 napisał:

Ja mam paypal, zaraz podeślę:)

Doczytalam, że ta sytuacja już ogarnięta :)