DORA1020 Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Tak, w tym miesiacu wystarczy/a nawet zostanie cosik na styczen/,ale co dalej? Przydalby sie jeszcze grosik stalej.... Pani Ewa wyslala mi zdjecia Tyczuni,poprosilam sharka o wstawienie,za co z gory jej dziekuje:) Quote
ALMA2 Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Może dopisać w tytule - "brakuje stałych deklaracji na leczenie" Quote
Radek Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Tak, w tym miesiacu wystarczy/a nawet zostanie cosik na styczen/,ale co dalej? Przydalby sie jeszcze grosik stalej.... Ja już raczej nie dam rady podnieść deklaracji, ale w sytuacjach krytycznych będę się starał pomóc dodatkowo. Quote
Radek Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Niezmiennie się cieszę gdy widzę Tyczunie. Quote
DORA1020 Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Dziekuje sharka za wstawienie zdjec:) Przydaloby sie jakies poslanko Tyczuni,moze ktos ma takowe? Quote
DORA1020 Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 9 godzin temu, ALMA2 napisał: Może dopisać w tytule - "brakuje stałych deklaracji na leczenie" Napisalam.... Quote
Ingrid44 Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu. 4 Quote
DORA1020 Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 9 godzin temu, Ingrid44 napisał: Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu. Dziekuje Ingrid:) Ciesze sie bardzo,ze /chyba/ Tyczunia bedzie juz bezpieczna finansowo. Quote
DORA1020 Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 chyba jednak bedzie jeszcze brakowalo... szukamy dalej......dobrych serduszek... 1 Quote
bakusiowa Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 10 godzin temu, Ingrid44 napisał: Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu. Tyczunia bardzo dziękuję kochanej cioci. Quote
memory Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 16 godzin temu, Ingrid44 napisał: Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu. Jeżeli to aktualne, służę swoim, po otrzymaniu natychmiast przeleję na wskazane polskie. (Już nieraz kasa przechodziła przez moje konto i nikt się nie skarżył :) ) 2 Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 5 godzin temu, memory napisał: Jeżeli to aktualne, służę swoim, po otrzymaniu natychmiast przeleję na wskazane polskie. (Już nieraz kasa przechodziła przez moje konto i nikt się nie skarżył :) ) Bardzo dziekuje.Jestem ogromnie wdzieczna za pomoc. Napisalam PW I wyslalam 50 zl jednorazowo dla Tyczuni. Prosze daj znac czy dostalas . Quote
memory Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 22 godzin temu, Ingrid44 napisał: Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu. Sprawdzałam przed chwilką - jeszcze nie ma, jak tylko dojdzie, natychmiast powiadomię i poproszę o dane do przelewu na konto skarbnika. Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 33 minut temu, memory napisał: Sprawdzałam przed chwilką - jeszcze nie ma, jak tylko dojdzie, natychmiast powiadomię i poproszę o dane do przelewu na konto skarbnika. Konto wyslalam na PW. Jescze raz wielkie dzieki :) Quote
DORA1020 Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Dziekuje Ingrid:) Przytulam Tyczunie bardzo mocno:) szkoda,ze mieszkam tak daleko..... Quote
asikowska Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 proszę o dane do przelewu Tyczunia dostanie wsparcie od skarpety im Talcott:) 1 Quote
memory Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Dnia 14.12.2016 o 21:57, Ingrid44 napisał: Konto wyslalam na PW. Jescze raz wielkie dzieki :) Nie wiem, jak długo trwa realizacja przy przelewie z karty, sprawdzam konto systematycznie, ale nadal nie wpłynęły pieniążki od Ciebie.. Quote
Ingrid44 Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 5 godzin temu, memory napisał: Nie wiem, jak długo trwa realizacja przy przelewie z karty, sprawdzam konto systematycznie, ale nadal nie wpłynęły pieniążki od Ciebie.. w takim razie bede musila zadzwonic do pay pal. Jak sie cos dowiem to napisze na PW. Quote
Syla Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Podajcie konto do wpłaty, widzę tu sporo znajomych osób.Trafiłam przez Onaa, z bazarku.Mam psa, od ponad 6 lat,w maju będzie 7.Śleputek, Edi, 19 lat, z Obornik Wielkopolskich, z Azorka.Jeszcze teraz głuchy, chory i robi gdzie popadnie, ale kochany jak żaden.Stałej nie zrobię, za dużo mam swoich zwierząt, ale mogę podsyłać, w miarę moich możliwości, 30, czasem więcej.Jeszcze mam 3 koty i papugę....dla odmiany.Oprócz moich domowników, jeszcze są bezdomniaki, które kastruję, sterylizuję i dokarmiam.To koty, bardzo nielubiane, tu gdzie teraz mieszkam.Przecież są wolno-żyjące.Śmieszne, przynajmniej dla mnie.Z Psitula miałam 2 sunie.Żabkę i Sarenkę.Druga nawet nie miała wątku, bo gdyby miała, to ciężko by było.Bardzo ciężko było by mi o tym pisać, czy rozmawiać. Quote
DORA1020 Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Dnia 19.12.2016 o 13:28, Syla napisał: Podajcie konto do wpłaty, widzę tu sporo znajomych osób.Trafiłam przez Onaa, z bazarku.Mam psa, od ponad 6 lat,w maju będzie 7.Śleputek, Edi, 19 lat, z Obornik Wielkopolskich, z Azorka.Jeszcze teraz głuchy, chory i robi gdzie popadnie, ale kochany jak żaden.Stałej nie zrobię, za dużo mam swoich zwierząt, ale mogę podsyłać, w miarę moich możliwości, 30, czasem więcej.Jeszcze mam 3 koty i papugę....dla odmiany.Oprócz moich domowników, jeszcze są bezdomniaki, które kastruję, sterylizuję i dokarmiam.To koty, bardzo nielubiane, tu gdzie teraz mieszkam.Przecież są wolno-żyjące.Śmieszne, przynajmniej dla mnie.Z Psitula miałam 2 sunie.Żabkę i Sarenkę.Druga nawet nie miała wątku, bo gdyby miała, to ciężko by było.Bardzo ciężko było by mi o tym pisać, czy rozmawiać. Syla,bardzo Ci dziekuje:) ale czy dasz rade w takim razie wplacic cokolwiek? To bardzo duze obciazenie finansowe pomagac tak duzej ilosci zwierzakom/cos na ten temat wiem/ masz dobre serducho:) Quote
Radek Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Dobrych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla Tyczuni, opiekunek i wszystkich kibicujących kochanej staruszce Quote
DORA1020 Posted December 24, 2016 Author Posted December 24, 2016 Napisalam do handzi,napewno poda numer konta Quote
handzia Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Dnia 13.12.2016 o 22:38, Ingrid44 napisał: Chetnie pomoge . Daje stala od stycznia 20 zl miesiecznie. Jesli ktos ma pay pal to moge podeslac juz dzisuaj cos dodatkowego. Bez pay pal dopiero bedzie mozliwe w styczniu. Ja mam paypal, zaraz podeślę:) Doczytalam, że ta sytuacja już ogarnięta :) Quote
Recommended Posts