elik Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Dziękujemy za odwiedziny :) Makila (jeśli już na tyle dobrze się czujesz) może udałoby Ci sie kilka zdjęć Maszeńki zrobić :) Quote
elik Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Zaglądam do Maszeńki... Tobie się udało, a ja zainstalowałam sobie przeglądarkę Google Chrome i nic, nadal nie mam paska narzędzi :( Quote
elik Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Wpadam i ja :) Czekamy na nowe zdjęcia ;) Też jestem ciekawa Maszeńki nawet jeśli tak samo wygląda, bo przecież to nie szczeniak i nie rośnie :) Nie chce naciskać na Makilę, bo nie wiem czy już wyzdrowiała :( Quote
elik Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 I ja zaglądam do Maszeńki :) Miło nam :) Miłych gości nigdy za wiele :D Quote
Martika&Aischa Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 na zdjęcia i wieści czekamy cierpliwie a Makili życzymy zdrówka :) Quote
elik Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 na zdjęcia i wieści czekamy cierpliwie a Makili życzymy zdrówka :) Jak najbardziej, dużo zdrówka Makili życzymy :) Quote
Gabi79 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Zaglądam do Maszeńki i melduję, że przelałam dla ślicznotki 141,50 z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/144836-rozliczamciuszki-i-nie-tylko-dla-maszki-zgarni%C4%99tej-z-ulicy-do-2101-godz2000/ Elu, jak przelew dojdzie bardzo proszę potwierdź na bazarku. Makila życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! Quote
elik Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Zaglądam do Maszeńki i melduję, że przelałam dla ślicznotki 141,50 z bazarkuhttp://www.dogomania.com/forum/topic/144836-rozliczamciuszki-i-nie-tylko-dla-maszki-zgarni%C4%99tej-z-ulicy-do-2101-godz2000/ Elu, jak przelew dojdzie bardzo proszę potwierdź na bazarku. Makila życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! Gabrysiu kochana wielkie dzięki, to ogrom kasiory :) :) :) Oczywiście jak tylko kasa wpłynie na konto, zaraz dam znać i potwierdzę na wątkach :) Dzięki :) Quote
Gabi79 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Gabrysiu kochana wielkie dzięki, to ogrom kasiory :) :) :) Oczywiście jak tylko kasa wpłynie na konto, zaraz dam znać i potwierdzę na wątkach :) Dzięki :) Bardzo proszę!!! Jak zawsze polecam się na przyszłość!!! 1 Quote
elik Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Bardzo proszę!!! Jak zawsze polecam się na przyszłość!!! Dzięki, jeśli pozwolisz w przyszłości skorzystam :) Maszeńka niestety ma tylko 15 zł deklaracji, a potrzeby ogromne :( Quote
Makila Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Dzisiaj byłam z Maszą u weta żeby sprawdzić dlaczego ma takie problemy ze wstawaniem. Miała zrobine RTG stawów biodrowych i okazało się, że niestety lewy staw jest w bardzo złym stanie. O ile nic mi się nie pomyliło, to kość wyskoczyła z panewki i są tam zmiany zwyrodnieniowe które ją bolą. Prawdopodobnie jest to operacyjne, ale to jeszcze muszę skonsultować z wetem ortopedą. Masza dostała leki przeciwbólowe do soboty. W niedzielę i poniedziałek ma nie dostawać leków i mam obserwować czy jest po lekach lepiej czy nie. Są też wyniki histopatologiczne i na szczęście guzki to mięśniaki. Prawdopodobnie trzeba będzie usunąć guzek z listwy mlecznej, ale to nie wcześniej niż druga połowa lutego. Quote
b-b Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Wspaniale, wspaniale, ze to nic poważnego!!! :D Szkoda tylko, ze nóżki niedomagają. Przynajmniej już wiadomo co małej dolega i będzie można coś z tym zrobić - mam nadzieję :) 1 Quote
EVA2406 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Dzięki, jeśli pozwolisz w przyszłości skorzystam :) Maszeńka niestety ma tylko 15 zł deklaracji, a potrzeby ogromne :( Pamiętam, że obiecałam bazarek na Maszeńkę. Teraz tylko ogarnę wysyłkę z kończących się bazarków i coś zrobię dla suni. Tym bardziej, że potrzeby nowe widać. Na szczęście histopatologia w porządku, ale problem ze stawem.........ech, życie. 1 Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 I mnie cieszy, że obcy nie okazał się złośliwcem 1 Quote
elik Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Kochane Cioteczki, ja na prawdę kilka razy podskoczyłam z radości :D Maszeńka słodka psinko jeszcze trochu pożyjesz. Może znajdziemy Ci dobry domek, żebyś choć w sędziwych latach była zadbanym psem :) Pamiętam, że obiecałam bazarek na Maszeńkę. Teraz tylko ogarnę wysyłkę z kończących się bazarków i coś zrobię dla suni. Tym bardziej, że potrzeby nowe widać. Na szczęście histopatologia w porządku, ale problem ze stawem.........ech, życie. Tak kasa na pewno będzie bardzo potrzebna. Operacje ortopedyczne do tanich niestety nie należą, ale nie możemy skazywać na cierpienie sunię, która całe swoje dotychczasowe życie miała pod przysłowiowym psem :( Niech chociaż starość ma bezbolesną. Gdyby wiedziała, że tyle kochanych, troskliwych Ludzi zgromadziło się wokół Niej, pewnie byłaby szczęśliwsza :) Dzisiaj wpłynęło na rachunek Maszeńki 141,50 zł od kochanej Gabi79 uzbierane na bazarku, który zorganizowała. Gbrysiu, WIELKIE, OGROMNE DZIĘKI :D :D Duża buzia :D Wczoraj na konto Maszki wpłynęło 20 zł od Ani75. Aniu wielkie, serdeczne dzięki :D :D Makila, bardzo, bardzo Ci dziękujemy za wizytę z Maszeńka u weta. Bardzo Cię proszę, przy najbliższej okazji zapytaj o koszt usunięcia tych guzków z listwy mlecznej i ewentualny koszt operacji ortopedycznej. Gdyby się okazało, że jest to w naszych możliwościach finansowych, to może dałoby się połączyć w jedną operację, żeby nie za często usypiać sunię. Pewnie głupstwa pletę, ale zapytać warto :) A jak Twoje zdrowie Makila ?? Już wszystko ok ? Quote
elik Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Odwiedzam Maszeńkę. :) Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na następne :) Quote
ania68 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Odwiedzam Maszkę :) Dobrze, że to nie złośliwe :) Quote
elik Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Odwiedzam Maszkę :) Dobrze, że to nie złośliwe :) Tak Aniu, to bardzo pocieszające. Babulinka ma szanse jeszcze sobie pożyć :P Quote
Recommended Posts