Jump to content
Dogomania

Maszeńka, sunia z ruchliwego skrzyżowania za TM :( Będziesz zawsze w naszych sercach [*]

Recommended Posts

Posted

Wielkie dzięki :) :)
Martwiłam się, bo dopiero początek drogi suni do własnego domu, a już dług :(
Wierzę, że dzięki Waszej pomocy wszystko się nam uda :) :)

Czy mogłabyś wkleić link do tego bazarku ? :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/144775-rozliczam-ciuchowisko-36-50-dla-dropiatej-masze%C5%84ki-do-801-2000/

Wpłynęło z Twojego bazarku b-b 16,5 zł od Rodzice.
Na którym bazarku mam potwierdzić wpłatę ? :)

To ten sam co powyżej :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/144775-rozliczam-ciuchowisko-36-50-dla-dropiatej-masze%C5%84ki-do-801-2000/

A przesyłka do cioteczki Uli już dzisiaj poszła bo mi wczoraj pisała, ze wpłaciła :)

Od cioteczki Nutusi z chęcią bym fant wzięła - bo już tak robiłyśmy - ale niestety teraz nie dam rady bo siedzę jak na bombie zegarowej - córka ma rodzić na koniec miesiąca a kiedy małe zechce wyjść tego nikt nie wie :D

Posted

Ładne mi parę groszy :)

To cała stówa :) :) Bardzo serdecznie dziękuję, to wielka kwota :)
Proszę o sugestie, jak mam podzielić, czy po połowie ?

Wpis na wątku Kaji

Wyslalam pare groszy - polowe przelewu na Kaje i Masze.Tak sobie wykombinowalam na chlopski rozum, ze Maja one wspolne Konto. Chyba, ze popelnilam omylke.

Posted

No właśnie wiem, b-b o Twojej "bombce", więc nawet nie pukałam do Cię ;) Może ktoś inny się podejmie bazarkowania ciuszkowego, choć wiem jakie to niewdzięczne, czaso- i pracochłonne zadanie :(

Posted

...
Od cioteczki Nutusi z chęcią bym fant wzięła - bo już tak robiłyśmy - ale niestety teraz nie dam rady bo siedzę jak na bombie zegarowej - córka ma rodzić na koniec miesiąca a kiedy małe zechce wyjść tego nikt nie wie :D

Dzięki :)

W takim razie życzę szybkiego i udanego WYJŚCIA :)
Daj znać kto wyjdzie :) :)
Posted

...)Może ktoś inny się podejmie bazarkowania ciuszkowego, choć wiem jakie to niewdzięczne, czaso- i pracochłonne zadanie :(

Z chęciom podjęłabym się, gdyby było możliwe, żeby ktoś wstawił zdjęcia, a ja prowadziłabym licytacje bazarkowe.
Jestem bardzo zła, wściekła wręcz, że nie mogę nic na dogo, poza pisaniem wrrrr
Posted

Dzięki :)

W takim razie życzę szybkiego i udanego WYJŚCIA :)
Daj znać kto wyjdzie :) :)

Kto to już wiemy - Eryk :) Ale kiedy? :D

Posted

Przez to moje choróbsko pogubiłam się i nie wiem o czyich wpłatach informowałam, a o czyich jeszcze nie.
W związku z tym pozwolę sobie wkleić zestawienie wszystkich wpłat jakie wpłynęły dotychczas na konto Maszeńki

...10,00 zł - elik - 27.12.2014 r.
..100,00 zł - Elisabeta - 29.12.
...20,00 zł - edek
...35,00 zł - Nette
...70,00 zł - ewu
...50,00 zł - Poker + znajoma Pani
...20,00 zł - Olena84 - 31.12.2014 r.
...50,00 zł - Jasza - 2.01.2015 r.
....5,00 zł - milagros19853201
...50,00 zł - Ewa Marta - 5.01.
...20,00 zł - gluchypies
...71,00 zł - cegiełki z bazarku zorganizowanego przez Martika@Aischa - 6.01.
...10,00 zł - elik
...50,00 zł - agat21 - 7.01.
...50,00 zł - teresaa118 - 9.01.
====================================
..611,00 zł

Oprócz powyższych wpłat, na konto Maszki wpływają przelewy z bazarków. Na dzień dzisiejszy wpłynęło 103,80 zł.
Dzięki temu mogłam uregulować:
1) fakturę nr 1/k/2015 z dn.2.01.2015 r. na kwotę 440,- zł za sterylizację i badanie histopatologiczne
2) fakturę nr 2/k/2015 z dn. 3.01.2015 r. na kwotę 46,- zł.

Makila, bardzo proszę o potwierdzenie, gdy przelewy wpłynął na konto.

Pozostaje do uregulowania faktura z grudnia za badanie krwi - 69,- zł i z dnia 5.01.2015 za opiekę pooperacyjną - 54,- zł.

Powoli spływają kwoty z bazarków więc liczę na to, że wkrótce będzie można uregulować pozostałe zaległości.
Wpływy z bazarków będę mogła doliczyć po zebraniu wszystkich należności z danego bazarku i po zwróceniu organizatorowi kosztów przesyłania fantów i ich pakowania.

Wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję za serce i pomoc dla Maszeńki :) :) :)

Posted

Przelew już dotarł. Dziękuję.

Małe sprostowanie do rozliczeń ;)

Elik za badanie krwi już mi zwróciłaś (przelew w dniu 01.01.2015) wtedy był jeden przelew za dwie faktury.

Pozostaje tylko do uregulowania faktura na kwotę 54zł jeżeli dobrze liczę.

Sprawdź elik w przelewach.

Posted

Przelew już dotarł. Dziękuję.
Małe sprostowanie do rozliczeń ;)
Elik za badanie krwi już mi zwróciłaś (przelew w dniu 01.01.2015) wtedy był jeden przelew za dwie faktury.
Pozostaje tylko do uregulowania faktura na kwotę 54zł jeżeli dobrze liczę.
Sprawdź elik w przelewach.

Dziękuję za potwierdzenie przelewu dla Maszeńki :)
Masz rację, za badanie krwi zapłacone razem z fakturą za USG. Dziękuję :)

WYPŁATY:
...69,00 zł - badanie krwi f-ra 151/k/2014 - 1.01.2015 r.
...40,00 zł - badanie USG f-ra 152/k/2014 - 1.01.2015 r.
Posted

Jak tam Maszeńka?

Też jestem ciekawa, chociaż jak ostatnio rozmawiałam z Makilą, to bez zmian, czyli babulinka chodzi sobie bez większego zainteresowania człowiekiem. Jej w zupełności wystarcza micha i posłanko. Szkoda. Miałaby większe szanse na adopcję, gdyby szukała ręki człowieka.

Makilo, może znajdziesz chwilkę czasu na jakieś nowe zdjęcia :) ?? Plisssss :)
Posted

Nie szuka ręki człowieka bo pewnie nie wie co dobrego człowiek może jej dać.

Miejmy nadzieję że za jakiś cas zaufa i sama będzie domagać się miziaków :)

Posted

No właśnie wiem, b-b o Twojej "bombce", więc nawet nie pukałam do Cię ;)Może ktoś inny się podejmie bazarkowania ciuszkowego, choć wiem jakie to niewdzięczne, czaso- i pracochłonne zadanie :(

czy ktoś już się zgłosił? Ja co prawda beznadziejnie stoję z czasem w styczniu, bo mam mnóstwo nowych obowiązków w pracy i potem w domu padam ze zmęczenia, ale jeśli mogę pomóc... to chcę :)
  • Upvote 1
Posted

Dzisiaj majątek kochanej Maszeńki powiększył się o kwotę 81,00 zł, na którą złożyły się wpłaty na cegiełki na bazarku organizowanym przez Martika@Aischa:

30,00 zł – Nufka
10,00 zł – koja
20,00 zł – Olena84
.5,00 zł – caha
.6,00 zł – milagros19853201
10,00 zł – dorcia2

Bardzo serdecznie dziękujemy ;)

Posted

Jeśli to mogłoby pomóc - mogę komuś wysłać paczkę z ciuszkami na bazarek. Sama się niestety bazarku ciuszkowego się nie podejmę :(

czy ktoś już się zgłosił? Ja co prawda beznadziejnie stoję z czasem w styczniu, bo mam mnóstwo nowych obowiązków w pracy i potem w domu padam ze zmęczenia, ale jeśli mogę pomóc... to chcę :)

Będę Ci ogromnie wdzięczna, ale to ogrom pracy, czy faktycznie będziesz mogła podołać ?
Posted

Jeśli to mogłoby pomóc - mogę komuś wysłać paczkę z ciuszkami na bazarek...

Nutusiu, gluchypies chce podjąć wyzwanie :) Czy mogłybyście się porozumieć w sprawie przesłania fantów ?
Ja na ile będę mogła być pomocną, to służę. Na pewno będę podrzucać, zapraszać...
Posted

Dobrze napisane - wyzwanie :) to bardzo proszę o zaproszenia, to mi ułatwi sprawę :) w takim razie czekam na info od Ciebie Nutusiu, jeśli skasowałaś mój adres to daj znać, wyślę ponownie. I napisz proszę, ile tego będzie, to się psychicznie przygotuję ;)

Posted

Dobrze napisane - wyzwanie :)...

Wiem i nie bez powodu tak napisałam :P

...to bardzo proszę o zaproszenia, to mi ułatwi sprawę :)...

Zaproszenia masz pewne :) Jak tylko bazarek będzie gotowy, to prosze daj znać, roześlę zaproszenia :)

D Z I Ę K U J Ę :) :) :)
Posted

Ciocia Gluchypies jak zawsze niezastąpiona!
Dziewczyny, jesteście WIELKIE!
Maszeńka nawet nie wie ile miała fuksa na tym skrzyżowaniu!

To Ciociom wspomagającym finansowo należą się podziękowania, bo to Ich pomoc daje Maszeńce ciepłe miejsce, miche i poczucie bezpieczeństwa i to, że już nie boli brzucholek ropiejący.
Wielkie dzięki Kochane Cioteczki i tu byłaby moc serduszek, róż z całuskami itp, ale jak już wiecie nie mam nic na dogo poza możliwością pisania i kopiowania tego, co napisałam wcześniej :)

022e41998a2329f48c5f689f8af3f20d.gif