kolejna kobietka Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Czyli podkarpackie pomimo wszystko też lepiej sobie odpuścić? To robić jedynie na Gliwice, Kraków, Wrocław najlepiej? Sumikowi zmieniłam na olx na Kraków, wyróżnienie do 28 sierpnia, kolejne będę mogła wyróżnić w niedzielę i pozostawię w takim razie dalej Kraków. Ergo zmieniłam na olx na Wrocław, wyróżnienie do 28 sierpnia, kolejne będę mogła wyróżnić w niedzielę i pozostawię dalej na Wrocław. Drugie ma nieustannie na Gliwice, wyróżnienie do 26 września. Tak może być? 1 Quote
Selenga Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Zapraszam na bazarek dla Ergo. http://www.dogomania.com/forum/topic/148506-bi%C5%BCutki-egzotyczne-i-handmade-drobiazgi-i-troche-literatury-dla-ergo-ci%C4%85gle-czekaj%C4%85cego-na-dom-do-100915-do-2200/?p=16354201 i na facebooku: https://www.facebook.com/events/1657079581245616/ 1 Quote
AgaG Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Teraz już wystawiłam to nie mogę zmienić, musiałabym je usunąć, na olx mogę zmieniać. Ok to następnym razem zrobię na Kraków, Wrocław albo Rzeszów, może być Rzeszów? teraz jedno z wyróżnień Ergo ma na Rzeszów. To już wolę Katowice niż Rzeszów :) Warszawa też wchodzi w grę albo Gdańsk. Quote
AgaG Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Czyli podkarpackie pomimo wszystko też lepiej sobie odpuścić? To robić jedynie na Gliwice, Kraków, Wrocław najlepiej? Sumikowi zmieniłam na olx na Kraków, wyróżnienie do 28 sierpnia, kolejne będę mogła wyróżnić w niedzielę i pozostawię w takim razie dalej Kraków. Ergo zmieniłam na olx na Wrocław, wyróżnienie do 28 sierpnia, kolejne będę mogła wyróżnić w niedzielę i pozostawię dalej na Wrocław. Drugie ma nieustannie na Gliwice, wyróżnienie do 26 września. Tak może być? Tak jest super. :) wielkie dzięki Asiu za te ogłoszenia, bo to ogromna pomoc. Quote
AgaG Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015   Zapraszam na bazarek dla Ergo. Chwilowo na dogo tylko, ale na FB już się robi:  http://www.dogomania.com/forum/topic/148506-bi%C5%BCutki-egzotyczne-i-handmade-drobiazgi-i-troche-literatury-dla-ergo-ci%C4%85gle-czekaj%C4%85cego-na-dom-do-100915-do-2200/?p=16354201  Selenga wielkie dzięki tym bardziej, że ja na razie nie znajdę czasu na zrobienie swojego. Moje staruszki bardzo chorują, zwłaszcza jeden i padam na nos :( Wrzuciłam sobie link do podpisu, by nie zapomnieć o podrzucaniu :) Podrzucajcie proszę dla Ergo. Ergo jest na minusie obecnie Quote
ewkar Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Od kiedy zajmuję się zwierzętami bardzo cieszy mnie koniec wakacji.Zwykle wtedy ruszają adopcje i mam ogromną nadzieję, że i Ergo znajdzie swój dom na zawsze.Tyle lat patrzyłam na to biedne stworzenie z okien autobusu, udało się mu pomóc i niech dalej psie bogi czuwają nad nim.On już potrzebuje tylko i aż DOMU.Nie da się tego kupić...... 1 Quote
ewkar Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Mój kolega z klasy ufundował studnię w Czadzie.Zarobił u mnie parę punktów. http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=36584 1 Quote
kolejna kobietka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Piękny gest! Żal tych ludzi okropnie, świat jest podły i niesprawiedliwy, jedni się obżerają i opijają, tyle jedzenia wyrzucają, a z kolei inni z ich braku umierają. https://www.unicef.pl/nmaction/akcja/umieramzglodu/54 Quote
jola&tina Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Z tymi województwami złymi i dobrymi to bywa różnie. Woj. świętokrzyskie ma złą opinię, ale spotkałam się z równie złą opinią jeżeli chodzi o woj. lubelskie, podkarpackie, podlaskie i pewnie jakieś inne też. Na temat woj śląskiego natomiast ja mam złe zdanie - na podstawie własnych obserwacji i opinii z Dogo. Myślę, że wszędzie są Ludzie i ludziska! Kilka lat temu Pani z woj podkarpackiego adoptowała z Dogo sunię. Sunia ma jak w raju a Pani, chociaż rzadko bywa na Dogo, nadal wspiera Dogomaniacki psy. Quote
AgaG Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Szukamy najlepszego domu gdziekolwiek by nie był w Polsce i mam wielką nadzieję, że w końcu się uda. Łatwo pewnie nie będzie... Jeśli ktoś dysponuje kolorową drukarką i chciały pomóc Ergo w taki sposób, by wydrukowac plakaty dostępne na pierwszej stronie u góry do pobrania i wysłać pocztą na mój adres, to bardzo proszę. Zamieszczę też taką informację - prośbę na wątku krakowskim Quote
kolejna kobietka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 i kolejne wyróżnienie dla Ergo na Gliwice do 26 września: pozostało 32 zł Ergo z drugiego konta na Wrocław do 29 września: Sumik na Kraków do 29 września: pozostało 20 zł. Quote
AgaG Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Asia pmiętasz ile jest jeszcze u mnie na wyróżnienia? Chciałabym Ci wysłać, ale nie pamiętam ile Quote
kolejna kobietka Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Na razie nie wysylaj, bo zostalo jeszcze 20 zl. Chyba 100 zl jest jeszcze u ciebie. Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ja moge takich plakatów trochę druknąć i wysłać. chcecie? w jakim formacie? Jesli aktualne, poprosze adres wysyłki na PW. 2 Quote
AgaG Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 ja moge takich plakatów trochę druknąć i wysłać. chcecie? w jakim formacie? Jesli aktualne, poprosze adres wysyłki na PW. Byłoby świetnie :) Drkuknij ile możesz. Na pewno nic się nie zmarnuje :) Może większą liczbę w formacie a4 takie do koszulek , a około 20 sztuk duzych? Te duże byśmy w gabinetach i innych zaprzyjażnionych miejscach powiesili. JUz wysyłam adres na pw :) dziękuję bardzo Quote
ewkar Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jak miło czytać, że tyle osób pomaga Ergo.Dziękuję bardzo. Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ok, dostałam adres, jutro druknę, co do ilości -zoabczymy, jak się ogarnę z pacą, najwyżej w dwóch partiach wam wyslę. Quote
mar.gajko Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ago, uaktualnij rozliczenie, bo chyba jest nieaktualne na 1-szej stronie. Tam chyba jest jakiś minus na dzień dzisiejszy. Po ostatniej opłacie hotelowej. Quote
AgaG Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Ago, uaktualnij rozliczenie, bo chyba jest nieaktualne na 1-szej stronie. Tam chyba jest jakiś minus na dzień dzisiejszy. Po ostatniej opłacie hotelowej. RAZEM SALDO W DNIU 21.08 + 508,30 ZŁ wpłata na hotel i leki Ergo 536 zł saldo w dniu 1 września Ergo jest na minusie - 27,70 złotych :( Quote
AgaG Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Juz jest wpłata od Anny G.-R. 30 zł dzieki temu saldo wynosi + 2, 30 zł Quote
ewkar Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Zapraszam na bazarek dla Ergo, link w moim podpisie. 2 Quote
ewkar Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nikt na mój bazarek nie zagląda :( :( :( Quote
jola&tina Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ja też już lecę i do roboty się biorę :) Quote
Recommended Posts