Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DS Kongresa przekazał 200 zł na psiaki w hotelu, którym nie mogli podarować domu. Z tego 10,50 zł zostawiam dla Kongresa, aby pokryć całość kosztów wet (rozliczenie w pierwszym poście na jego wątku), a resztę (189,50 zł) przekazuję na konto Erga, ponieważ to jego najbardziej było żal Państwu, że nie mogą go adoptować - suńka chciała go zjeść ;)  Ergo był najmniej adopcyjny z kliki psów, które brali pod uwagę.

• Upvote 4
Posted

DS Kongresa przekazał 200 zł na psiaki w hotelu, którym nie mogli podarować domu. Z tego 10,50 zł zostawiam dla Kongresa, aby pokryć całość kosztów wet (rozliczenie w pierwszym poście na jego wątku), a resztę (189,50 zł) przekazuję na konto Erga, ponieważ to jego najbardziej było żal Państwu, że nie mogą go adoptować - suńka chciała go zjeść ;)  Ergo był najmniej adopcyjny z kliki psów, które brali pod uwagę.

Bardzo dziękuję :) to wielka pomoc :)
Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 24 czerwca wynosił -344 zł

Wpłaty:

+344 zł AgaG

+200 zł jess

+189,50 zł DS Kongresa

Razem: +389,50 zł

Koszty:

-450 zł hotelowanie

-20 zł odrobaczenie

Razem: -470 zł

+389,50 zł - 470 zł = -80,50 zł

Stan konta na 24 lipiec wynosi -80,50 zł.

Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 24 czerwca wynosił -344 zł
Wpłaty:
+344 zł AgaG
+200 zł jess
+189,50 zł DS Kongresa
Razem: +389,50 zł

Koszty:
-450 zł hotelowanie
-20 zł odrobaczenie
Razem: -470 zł

+389,50 zł - 470 zł = -80,50 zł
Stan konta na 24 lipiec wynosi -80,50 zł.

a u Ergo było tak: po wpłatach: od Yoana (deklaracja stała za lipiec) 15 zł. oraz

od jolantina (za drugie półrocze) 60 zł. saldo w dniu 9.07 2015 to + 85,26

Następnie doszły wpłaty 108 z bazarku Ewkar oraz 10 zł od dorcia 2 w sumie dziś saldo to 203, 26

Wpisuję to rozliczenie na pierwszą, w poniedziałek zrobię przelew za hotel i uwzględnię :) Dziękuję wszystkim, którzy pomagają Ergusiowi.
Posted

Zdjęcia wspaniałe! 

A Państwo, którzy adoptowali Kongresa rzeczywiście muszą być bardzo fajni i wrażliwi, jeśli podarowali Ergusiowi kolejne dni w hotelu :) 

Posted

Zdjęcia wspaniałe! 

A Państwo, którzy adoptowali Kongresa rzeczywiście muszą być bardzo fajni i wrażliwi, jeśli podarowali Ergusiowi kolejne dni w hotelu :)

To są naprawdę fajni ludzie.Wyjątkowo zwierzęcolubni, bardzo sympatyczni.Poprzednie psy były też przygarnięte, jeden znaleziony w lesie z podciętym gardłem.Mają dwa koty, zajmują się również stadem bezdomniaków, które wysterylizowali i wykastrowali na własny koszt.Mam nadzieję, że nie naruszam ich prywatności, ale chciałam to napisać.Wokół nas nie ma tylko złych ludzi, zwyrodnialców, bezdusznych istot.Są i tacy, jak Monika i jej TŻ, których poznałam przez siostrę Moniki, forumowiczkę z miau.Na co dzień tacy ludzie są mniej widoczni, ale są i to jest budujące.

• Upvote 1
Posted

Może już zaczną się powroty z wakacji i ktoś postanowi, że Ergo powinien zamieszkać w jego domu? Takim z dużym ogrodem.Niech tak będzie!

Posted

Bazarek się skończył, na pewno parę groszy wpadnie, cieszę się bardzo i dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób pomagają temu psu.

Pozwolę sobie wkleić zdjęcia pięknych i szczęśliwych piesków.Miły chłopczyk cieszy się ich względami, ale one mają zaledwie kilka takich osób, które darzą zaufaniem.Piękne są, prawda?

[url=http://naforum.zapodaj.net/84afb20557ac.jpg.html]84afb20557ac.jpg[/url] [url=http://naforum.zapodaj.net/13af93084915.jpg.html]13af93084915.jpg[/url]

• Upvote 1
Posted

Przelew zrobiony.AgaG., mogłabyś potwierdzić na wątku bazarkowym kiedy pieniądze dotrą? Poprosiłam dorcia2 o przelew 10 zł na Twoje konto, podałam jej Twoje dane.

Posted

Przelew zrobiony.AgaG., mogłabyś potwierdzić na wątku bazarkowym kiedy pieniądze dotrą? Poprosiłam dorcia2 o przelew 10 zł na Twoje konto, podałam jej Twoje dane.

Wielkie dzięki zaraz zerknę na konto. :)Z bazarku jeszcze nie przyszła wpłata, natomiast 30 zł deklracji stałej od pani Anny G-R
bardzo dziękuję

OBECNE SALDO po wpłacie za hotel Ergo to +152,76

Jak się skończy mój pierwszy bazarek dla Ergo, zamierzam zaraz następny zrobić.
Posted

I nikt nie pyta o cudownego psiaka? Szkoda.. To kolejny pies, który mimo swoich zalet już tyle czeka.

Niestety nikt
Posted

A ja takiego bezdomnego psa spotkałam, zgłosiłam do UM, mieli go zabrać i umieścić w hotelu.Muszę zadzwonić i się dopytać.Z psami jest tak, że gdzieś się pojawią, potem zmieniają miejsce pobytu i nie wiadomo gdzie ich szukać.Pies łagodny, miły.

[url=http://naforum.zapodaj.net/b27e8fb0de1f.jpg.html]b27e8fb0de1f.jpg[/url] [url=http://naforum.zapodaj.net/5a1fb39c2855.jpg.html]5a1fb39c2855.jpg[/url]

Posted

Wielkie dzięki zaraz zerknę na konto. :)Z bazarku jeszcze nie przyszła wpłata, natomiast 30 zł deklracji stałej od pani Anny G-R
bardzo dziękuję

OBECNE SALDO po wpłacie za hotel Ergo to +152,76

Po ostatnich wpłatach edytuję:
przyszły wpłaty od

ewkar 74,30 zł
dorcia2 10 zł
saldo dziś to + 237,06

Bardzo dziękuję wszystkim pomagającym Ergo

Moja znajoma, której kiedyś wydałam psa do adopcji, też obiecała pomoc dla Ergo :)