Murka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dzisiaj przyszedł Caniviton, kosztował 90 zł (już opłacone, ujmę to w rozliczeniu), faktura: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bca413858c708147.html Ergo dopiero teraz nabrał masy i zaokrąglił się porządnie. Teraz to dopiero robi wrażenie, jak biegnie to się ziemia trzęsie :) Na dniach zrobię fotki to sami zobaczycie. Quote
terra Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Odżyło psisko :) Na podane przez AgaG konto przelałam 16,80 zł. po połowie dla Ergo i Suma. Jest to zaległa wpłata od Hope2. Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarku nasionkowego. Quote
ewkar Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dzisiaj przyszedł Caniviton, kosztował 90 zł (już opłacone, ujmę to w rozliczeniu), faktura: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bca413858c708147.html Ergo dopiero teraz nabrał masy i zaokrąglił się porządnie. Teraz to dopiero robi wrażenie, jak biegnie to się ziemia trzęsie :) Na dniach zrobię fotki to sami zobaczycie. Jak miło to czytać.A na fotki czekamy. Murka, nikt nie pyta się o Demona/Domana i Bambi? Quote
Murka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 O Domana nikt niestety nie pyta, choć oglądalność ogłoszeń ma ogromną... Bambi otarła się o super dom, pojechała do Łodzi, ale następnego dnia Państwo ją odwieźli z wielkim żalem, ponieważ bali się o relacje z najmłodszym dzieckiem (2 lata), Bambi coś tam go ustawiała. Z resztą dzieci (np. 4 lata) nie było żadnego problemu. Myślę, że gdyby dali suni czas to by było wszystko ok, ale z drugiej strony ich rozumiem, bo chwila nieuwagi różnie by się mogła skończyć, a takiemu maluchowi nie wytłumaczysz, żeby np. nie podchodził do psiej miski. W każdym razie Państwo stwierdzili, że poczekają z adopcją psa jakieś 1-2 lata. Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dzisiaj przyszedł Caniviton, kosztował 90 zł (już opłacone, ujmę to w rozliczeniu), faktura: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bca413858c708147.html Ergo dopiero teraz nabrał masy i zaokrąglił się porządnie. Teraz to dopiero robi wrażenie, jak biegnie to się ziemia trzęsie :) Na dniach zrobię fotki to sami zobaczycie. W ogłoszeniach wpisałam "duży", a to istny olbrzym z Ergo się robi :D ;) 1 Quote
ewkar Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 O Domana nikt niestety nie pyta, choć oglądalność ogłoszeń ma ogromną... Bambi otarła się o super dom, pojechała do Łodzi, ale następnego dnia Państwo ją odwieźli z wielkim żalem, ponieważ bali się o relacje z najmłodszym dzieckiem (2 lata), Bambi coś tam go ustawiała. Z resztą dzieci (np. 4 lata) nie było żadnego problemu. Myślę, że gdyby dali suni czas to by było wszystko ok, ale z drugiej strony ich rozumiem, bo chwila nieuwagi różnie by się mogła skończyć, a takiemu maluchowi nie wytłumaczysz, żeby np. nie podchodził do psiej miski. W każdym razie Państwo stwierdzili, że poczekają z adopcją psa jakieś 1-2 lata. Szkoda.Takie powroty to stres dla psa.Ale może jeszcze się trafi jakiś nawet fajniejszy domek.Doman to ładny i mądry pies, takiego go zapamiętałam.Na mnie nigdy nie szczeknął, ale na dzieci, które go drażniły owszem.Chyba to pamięta jeszcze. Quote
AgaG Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Pamietacie może jak jakiś czas temu w styczniu wspominałam na wątku o interwencji w sprawie pobitego psa? którego odebrałam w Krakowie w asysyscie policji od właściciela, który go bił? Świadkowie bicia, którzy tak jak ja składali zeznania na policji dostali informacje z prokuratury o tym, że będzie się toczyć sprawa z trzech paragrafów, bo oprócz agresji wobec psa występowała agresja wobec świadków. Ja na razie dostałam kopię zrzeczenia psa przez właściciela, a więc hurra! można mi robić intensywne ogłoszenie i szukać domu Najlepszego pod Słońcem :) Quote
AgaG Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 A gdzie on jest, ten piesek? w domu tymczasowym :) teraz już go można ogłaszać, więc mam nadzieję, szybko znajdzie dom stały. :) jet miły i młody, więc na pewno się uda. :) Quote
ewkar Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Pamietacie może jak jakiś czas temu w styczniu wspominałam na wątku o interwencji w sprawie pobitego psa? którego odebrałam w Krakowie w asysyscie policji od właściciela, który go bił? Świadkowie bicia, którzy tak jak ja składali zeznania na policji dostali informacje z prokuratury o tym, że będzie się toczyć sprawa z trzech paragrafów, bo oprócz agresji wobec psa występowała agresja wobec świadków. Ja na razie dostałam kopię zrzeczenia psa przez właściciela, a więc hurra! można mi robić intensywne ogłoszenie i szukać domu Najlepszego pod Słońcem :) Dzięki za wiadomość, właśnie o niego pytałam.Biedactwo musi teraz trafić do domu ze snów. 1 Quote
ewkar Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Bardzo proszę osoby z Warszawy o przekazanie ostrzeżenia przed wetem o nazwisku Okapa.Zobaczcie, co zrobił z kociakami, podaję link na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=140016&start=405 Podejrzewam, że psy traktuje podobnie. Quote
AgaG Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Dzięki za wiadomość, właśnie o niego pytałam.Biedactwo musi teraz trafić do domu ze snów. O tak:) Tylko taki, Już się nie mogę doczekać tej chwili, maluch jest gotowy do adopcji, już po kastracji i szczepieniach :).Dokazuje w dt i nawet nie wie, że tyle zmian jeszcze przed nim. :) Quote
agat21 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Wielkie kciuki za maleństwo po przejściach - niech mu następny dom wynagrodzi wszystko złe, co go spotkało.. A ja z wielką wielką niecierpliwością czekam na zdjęcia Ergusia, co jak biegnie, to ziemia drży ;) ;) Oj, Aga miałyśmy szczęście, że jak go zabierałyśmy, to jeszcze pod nim ta ziemia nie drżała, bo nie wiem jak byśmy sobie poradziły :D 1 Quote
AgaG Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Wielkie kciuki za maleństwo po przejściach - niech mu następny dom wynagrodzi wszystko złe, co go spotkało.. A ja z wielką wielką niecierpliwością czekam na zdjęcia Ergusia, co jak biegnie, to ziemia drży ;) ;) Oj, Aga miałyśmy szczęście, że jak go zabierałyśmy, to jeszcze pod nim ta ziemia nie drżała, bo nie wiem jak byśmy sobie poradziły :D E no silne jesteśmy :) co do mnie mogę stwierdzić, że jak się często nosi psy na rękach (zwykle nie maleństwa) to się mięśnie wyrabiają :) Quote
AgaG Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Potwierdzam ostatnie wpłaty dla Ergo: 28, 45 zł od terra z bazarku :) Terra bardzo Ci dziekuję, że pamietasz o Ergo. jego sytuacja finansowa jest dużo trudniejsza niż Suma bo nie ma deklaracji stałych oprócz jednej. :) Quote
ewkar Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 AgaG., nie chcę się wtrącać, ale chyba są trzy deklaracje stałe. Quote
ewkar Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Czekamy na obiecane zdjęcia, zobaczymy jak Ergo urósł. Quote
terra Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Potwierdzam ostatnie wpłaty dla Ergo: 28, 45 zł od terra z bazarku :) Dziękuję z potwierdzenie wpłaty. Bardzo proszę jeszcze o potwierdzenie na wątkach bazarkowych: pasmanteryjnym (6,25 zł.) i nasionkowym (13.80 zł. + 8.40 zł.) co pozwoli mi zakończyć bazarki. Linki do bazarków w moim podpisie. Quote
Murka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 U nas trzeci dzień deszcz pada, więc zdjęcia muszą chwilę poczekać. Quote
Nadziejka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Erguniu zagladam i sciskam ogromnie szalenstwa z Bambi przecudne przecudne zdrowenk kochany domenkuuuuuuu serduchem zycze Quote
ewkar Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 U nas trzeci dzień deszcz pada, więc zdjęcia muszą chwilę poczekać. Poczekamy. Quote
mar.gajko Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 No, dzisiaj było całkiem przyzwoicie z pogodą, u nas w Krakowie. Nareszcie. Bo cały poprzedni tydzień, to okropny był. Quote
Recommended Posts