Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odżyło psisko :)

Na podane przez AgaG konto przelałam 16,80 zł. po połowie dla Ergo i Suma.

Jest to zaległa wpłata od Hope2.

Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarku nasionkowego.

Posted

Dzisiaj przyszedł Caniviton, kosztował 90 zł (już opłacone, ujmę to w rozliczeniu), faktura:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bca413858c708147.html

Ergo dopiero teraz nabrał masy i zaokrąglił się porządnie. Teraz to dopiero robi wrażenie, jak biegnie to się ziemia trzęsie :)

Na dniach zrobię fotki to sami zobaczycie.

Jak miło to czytać.A na fotki czekamy.

Murka, nikt nie pyta się o Demona/Domana i Bambi?

Posted

O Domana nikt niestety nie pyta, choć oglądalność ogłoszeń ma ogromną... Bambi otarła się o super dom, pojechała do Łodzi, ale następnego dnia Państwo ją odwieźli z wielkim żalem, ponieważ bali się o relacje z najmłodszym dzieckiem (2 lata), Bambi coś tam go ustawiała. Z resztą dzieci (np. 4 lata) nie było żadnego problemu. Myślę, że gdyby dali suni czas to by było wszystko ok, ale z drugiej strony ich rozumiem, bo chwila nieuwagi różnie by się mogła skończyć, a takiemu maluchowi nie wytłumaczysz, żeby np. nie podchodził do psiej miski. W każdym razie Państwo stwierdzili, że poczekają z adopcją psa jakieś 1-2 lata.

Posted

Dzisiaj przyszedł Caniviton, kosztował 90 zł (już opłacone, ujmę to w rozliczeniu), faktura:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bca413858c708147.html

Ergo dopiero teraz nabrał masy i zaokrąglił się porządnie. Teraz to dopiero robi wrażenie, jak biegnie to się ziemia trzęsie :)

Na dniach zrobię fotki to sami zobaczycie.

W ogłoszeniach wpisałam "duży", a to istny olbrzym z Ergo się robi  :D  ;)

• Upvote 1
Posted

O Domana nikt niestety nie pyta, choć oglądalność ogłoszeń ma ogromną... Bambi otarła się o super dom, pojechała do Łodzi, ale następnego dnia Państwo ją odwieźli z wielkim żalem, ponieważ bali się o relacje z najmłodszym dzieckiem (2 lata), Bambi coś tam go ustawiała. Z resztą dzieci (np. 4 lata) nie było żadnego problemu. Myślę, że gdyby dali suni czas to by było wszystko ok, ale z drugiej strony ich rozumiem, bo chwila nieuwagi różnie by się mogła skończyć, a takiemu maluchowi nie wytłumaczysz, żeby np. nie podchodził do psiej miski. W każdym razie Państwo stwierdzili, że poczekają z adopcją psa jakieś 1-2 lata.

Szkoda.Takie powroty to stres dla psa.Ale może jeszcze się trafi jakiś nawet fajniejszy domek.Doman to ładny i mądry pies, takiego go zapamiętałam.Na mnie nigdy nie szczeknął, ale na dzieci, które go drażniły owszem.Chyba to pamięta jeszcze.

Posted

Pamietacie może jak jakiś czas temu w styczniu wspominałam na wątku o interwencji w sprawie pobitego psa? którego odebrałam w Krakowie w asysyscie policji od właściciela, który go bił? Świadkowie bicia, którzy tak jak ja składali zeznania na policji dostali informacje z prokuratury o tym, że będzie się toczyć sprawa z trzech paragrafów, bo oprócz agresji wobec psa występowała agresja wobec świadków. Ja na razie dostałam kopię zrzeczenia psa przez właściciela, a więc hurra! można mi robić intensywne ogłoszenie i szukać domu Najlepszego pod Słońcem :)

Posted

A gdzie on jest, ten piesek?

w domu tymczasowym :) teraz już go można ogłaszać, więc mam nadzieję, szybko znajdzie dom stały. :) jet miły i młody, więc na pewno się uda. :)

Posted

Pamietacie może jak jakiś czas temu w styczniu wspominałam na wątku o interwencji w sprawie pobitego psa? którego odebrałam w Krakowie w asysyscie policji od właściciela, który go bił? Świadkowie bicia, którzy tak jak ja składali zeznania na policji dostali informacje z prokuratury o tym, że będzie się toczyć sprawa z trzech paragrafów, bo oprócz agresji wobec psa występowała agresja wobec świadków. Ja na razie dostałam kopię zrzeczenia psa przez właściciela, a więc hurra! można mi robić intensywne ogłoszenie i szukać domu Najlepszego pod Słońcem :)

Dzięki za wiadomość, właśnie o niego pytałam.Biedactwo musi teraz trafić do domu ze snów.

• Upvote 1
Posted

Dzięki za wiadomość, właśnie o niego pytałam.Biedactwo musi teraz trafić do domu ze snów.

O tak:) Tylko taki, Już się nie mogę doczekać tej chwili, maluch  jest gotowy do adopcji, już po kastracji i szczepieniach :).Dokazuje w dt i nawet nie wie, że tyle zmian jeszcze przed nim. :)

Posted

Wielkie kciuki za maleństwo po przejściach - niech mu następny dom wynagrodzi wszystko złe, co go spotkało..

A ja z wielką wielką niecierpliwością czekam na zdjęcia Ergusia, co jak biegnie, to ziemia drży ;) ;)

Oj, Aga miałyśmy szczęście, że jak go zabierałyśmy, to jeszcze pod nim ta ziemia nie drżała, bo nie wiem jak byśmy sobie poradziły :D

• Upvote 1
Posted

Wielkie kciuki za maleństwo po przejściach - niech mu następny dom wynagrodzi wszystko złe, co go spotkało..

A ja z wielką wielką niecierpliwością czekam na zdjęcia Ergusia, co jak biegnie, to ziemia drży ;) ;)

Oj, Aga miałyśmy szczęście, że jak go zabierałyśmy, to jeszcze pod nim ta ziemia nie drżała, bo nie wiem jak byśmy sobie poradziły :D

E no silne jesteśmy :) co do mnie mogę stwierdzić, że jak się często nosi psy na rękach (zwykle nie maleństwa)  to się mięśnie wyrabiają :)

Posted

Potwierdzam ostatnie wpłaty dla Ergo:

28, 45 zł od terra z bazarku :) Terra bardzo Ci dziekuję, że pamietasz o Ergo. jego sytuacja finansowa jest dużo trudniejsza niż Suma bo nie ma deklaracji stałych oprócz jednej. :)

Posted

Potwierdzam ostatnie wpłaty dla Ergo:

28, 45 zł od terra z bazarku :)

Dziękuję z potwierdzenie wpłaty.

Bardzo proszę jeszcze o potwierdzenie na wątkach bazarkowych: pasmanteryjnym (6,25 zł.) i nasionkowym (13.80 zł. + 8.40 zł.) co pozwoli mi zakończyć bazarki.

Linki do bazarków w moim podpisie.