Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki, może zajrzycie na szybki wielkanocny bazarek na kastrację mojego podopiecznego czekającego na wymarzony dom w hotelu u papryki?

Posted

Czekam w takim razie na zdjęcia :) i cieszę się, że tak ładnie się goi.

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, kolejna kobietka napisał:

Zaglądam do Ergo. Tyle ogłoszeń, Selenga też ogłasza, żadnego odzewu, oj będzie ciężko z domem :(

A ja wierze ze gdzies jest dobry i odpowiedzialny dom dla Ergo. Cierpliwosci i wytrwałości cioteczki.

• Upvote 1
Posted

Już podaję rozliczenie:

nowe wpłaty to:

Dana i Muszkieterowie 10 zł

Yoana 15 zł za marzec

Wielkie dzięki :) 

Murko czy wet kazał robić Ergo jakieś badania kontrolne typu usg? badania krwi?  

Posted

Czyli Ergo ma 25 złotych na koncie. Kiepska sprawa. :Zapytałam dziś darczyńców Suma, który jest w nieporównywalnej sytuacji, czy nie przerzuciliby cześci chociaz swoich wpłat dla Ergo. Nie oszukujmy sie, ale pies z chorobą nowotworową, która została zastopowana, ale może wracać , ma jeszcze mniejsze szanse na dom:(

Posted

Tak obecnie wygląda łapinka (to czerwonawe na dole, to ślad po rozlizaniu jak mu pierwszy raz zdjęłam kołnierz, ale jest zaschnięte na amen i codziennie sprawdzam - Ergo tego nie tyka):

47656f9d72f102dagen.jpg

Ze słońcem było różnie, ale przynajmniej było sucho, więc parę fotek (może coś przyda się do ogłoszeń):

37a36c93ae450699gen.jpg

1608dfc69e1a2679gen.jpg

f33ed77b6fdaa0ebgen.jpg

470d49e7a116cd0fgen.jpg

08cd8e84d80a552cgen.jpg

Posted
2 minuty temu, Murka napisał:

Na razie fotki z TZem, jak się trochę ociepli i zazieleni to może uda się zrobić fotki z dziecięciem.

A on dziecięcia lubi? Nie ma koszarowych manier?

Posted

No właśnie trochę jest słoniowaty (agresywny absolutnie), dlatego fotek z Hanią jeszcze nie ma:) Ale już się trochę ogładził, więc może się coś uda zrobić. 

• Upvote 1
Posted

Murko zdjęcia przepiękne. :) Ergo jest na nich chyba jeszcze większy niż w rzeczywistości. :) Hmm widać, że kocha jeść. Bardzo się przydadzą do ogłoszeń.

Posted
25 minut temu, mar.gajko napisał:

Ktoś wie co się dzieje z p. Ewą? Nie odzywa się tu wcale. Może ktoś na miau zobaczy.

Aby nie jakieś nieszczęście, choroba, albo co? Niepokoję się.

Wyślę do niej smska i zapytam