Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edek kochana z Emiś współpracuję już kilka lat :) odwiedzam często z yolanovi hotelik :) i życzę wszystkim psiakom aby były tak zaopiekowane jak są właśnie psiaki u Emiś :)
Wystarczy przejrzec wątki psiaków które są lub były u naszej Emiś :)

Rozumiem Ciebie. Ale postaraj się też zrozumieć mnie, moje zaufanie zostało nadwyrężone, dlatego proszę o zdjęcie. Wcześniej nigdy nie byłam tak uparta o zdjęcia teraz będę.
Posted

Cioteczki, nie ma naniesionej mojej deklaracji dla Marsika na luty. Wpłacałam 2 lutego na to samo konto co wcześniej. Za kilka dni będę wpłacać na marzec wiec bardzo proszę o sprawdzenie czy wpłata lutowa dotarła. Zdrówka dla Marsa !

Posted

Cioteczki, nie ma naniesionej mojej deklaracji dla Marsika na luty. Wpłacałam 2 lutego na to samo konto co wcześniej. Za kilka dni będę wpłacać na marzec wiec bardzo proszę o sprawdzenie czy wpłata lutowa dotarła. Zdrówka dla Marsa !

ciocia yolanovi na pewno sprawdzi i potwierdzi :) Dziękujemy kochana :*:*:* :)

Posted

Ciociu, pewnie, że wpłynęła a ja przegapiłam. Bardzo przepraszam i już zapisuję. Dziękuję za czujność :)

Posted

Dobre wieści :) Miałam tel. z lecznicy. Obie badane próbki - i ta z brodawki pod pyszczkiem i ta z jąder nie są złośliwe :)

W czwartek jedziemy na kontrolę, odbiorę wtedy wyniki. No i trzymajcie kciuki, żeby siusiakowa odyseja się zakończyła :)

Niestety trzeba dopłacić 55zł za badanie histopatologiczne, bo laboratorium policzyło więcej za zbadanie próbek - 100zł byłoby za badanie próbek z jednego miejsca, za próbki z dwóch miejsc wyszło 155zł.

Posted

Wczoraj lawina deklaracji wpadła na konto Marsika: od Agnieszka103, Elficzkowa, Czarna Kafka, Pani Janina od Brunka i Koja. Wszystkim pięknie dziękujemy za pamięć i solidność :)

Posted

nie widzę mojej wpłaty z końca lutego, proszę sprawdzić czy doszła.

na moje konto nie wpłynęła Twoja wpłata. kiedy dokładnie robiłaś przelew i na jakie konto?