mortikia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Proszę o pomoc i podnoszenie, żeby wątek ''nie zginął" ..... :( http://www.dogomania.pl/forum/f1161/3-mlod*****-bez-domu-husky-rod-terierek-ratlerek-pilne-145122/#post12857038 Quote
Bonsai Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Coś czuję, że długo jeszcze tam pobędzie, jeśli nie dożywotnio. Brak ogłoszeń, brak zdjęć, brak zainteresowania... mortikia, link nie działa. Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Bonsai napisał(a):Coś czuję, że długo jeszcze tam pobędzie, jeśli nie dożywotnio. Brak ogłoszeń, brak zdjęć, brak zainteresowania... mortikia, link nie działa. W najbliższym czasie porobię ogłoszenia. Quote
leni356 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 __Lara napisał(a):W najbliższym czasie porobię ogłoszenia. Bez nowych zdjęć to będzie marnie :-( Muszę jakoś znaleźć czas i tam podjechać Ja polecam Bartka osobom które szukają kudłaczy, ale na razie brak zainteresowania Trzeba ogłaszać Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pamiętajcie o tym, że dom dla Bartka może być tylko w Warszawie lub w najbliższej okolicy :roll: Quote
leni356 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pamiętajcie o tym, że dom dla Bartka może być tylko w Warszawie lub w najbliższej okolicy :roll: Serio? Nic o tym nie wiem. A z jakiego powodu? Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Serio serio ;) W razie nieudanej adopcji łatwiej jest odzyskać psa. Tak zdecydowała Pani Prezes Fundacji, która opiekuje się Bartkiem. Quote
leni356 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Negri_2008 napisał(a):Serio serio ;) W razie nieudanej adopcji łatwiej jest odzyskać psa. Tak zdecydowała Pani Prezes Fundacji, która opiekuje się Bartkiem. On już czeka 2 lata na adopcję i tak ograniczać :shake: Mam kilka domków które były chętne na Mohera, myślałam żeby jego polecać, ale żaden nie jest z Wwy, więc nie ma szans Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To będzie ciężko z taką adopcją jeżeli jest takie ograniczenie :shake: Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 __Lara napisał(a):To będzie ciężko z taką adopcją jeżeli jest takie ograniczenie :shake: Może niekoniecznie. Przecież sporo fajnych domów znajduje się w Warszawie :lol: Jesli trzeba - służę tekstem do ogłoszeń: Bartek to dwuletni piesek o pięknej, szorstkowłosej sierści. Jego żywocik nie rozpoczął się radośnie. Jako szczeniaczek błąkał się w lesie bardzo wygłodzony i przestraszony. Pod troskliwą opieką Fundacji "Maja" wyrósł na pieska pełnego radości. Bartek umili każdy spacer i wypad za miasto. Jego ciepło i serdeczny charakter sprawi, że rozjaśnią się wszystkie pochmurne dni. Bartek to żywe sreberko z iskierkami w oczach z nieustannie merdającym ogonkiem. Jego oczy na wszystko i wszystkich patrzą radośnie. A jest taki dlatego, ponieważ ma nadzieję, że każdy gość w schronisku może stać się jego przyjacielem, jego kochanym człowiekiem. Jeszcze nie wie, że obojetność ludzi może sprawić, że jego nadzieje na przyjaźń człowieka i ciepły dom nigdy sie nie spełnią. A wtedy te iskierki w oczach Bartka zgasną jak płomyki świec. Bo takie właśnie są psy; ufne i pełne nadzieji. Gdy ją tracą, tracą wszystko. Nie pozwól, aby najlepsze lata życia Bartka upłynęły bez Twojego udziału. Ciesz się jego energią i radością życia. Zabierz go do swojego domu. Bartuś jest wysterylizowany. ______________________________ telefon do kontaktu jest w pierwszym poście ;) Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ok, to porobię wkrótce ogłoszonka z wykorzystaniem tego tekstu:p Quote
tomcug Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 JA bym się upierała przy nowych fotach. Z tymi, które są Bartuś miał całą serię ogłoszeń i nic. :shake: Nie ma się co oszukiwać, dobre zdjęcia o podstawa. Przyciąga wzrok, potem dopiero czyta się tekst. ;) Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 tomcug napisał(a):JA bym się upierała przy nowych fotach. Z tymi, które są Bartuś miał całą serię ogłoszeń i nic. :shake: Nie ma się co oszukiwać, dobre zdjęcia o podstawa. Przyciąga wzrok, potem dopiero czyta się tekst. ;) Witaj Tomcug :loveu: Ja też się upieram przy nowych fotach tylko że ja ich zrobić nie mam jak :shake: Quote
Bonsai Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja się oferuję ze swoim aparatem, tylko ktoś musi mnie tam zabrać, bo nie wiem gdzie to jest, jak dojechać ani czy mnie wpuszczą na posesję. :p Quote
Marfi Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Prosimy o głos w ankciecie Krakvetu :loveu:, Fundajca MAJA pozycja nr 2[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/#post13475010[/FONT] Quote
Marfi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zapraszamy na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/178054-Bazarek-dla-Fundacji-Maja-torebki-zabawki-pA-yty-upominki-do-25-01-godz-20-00?p=13926654#post13926654 Quote
Vasco Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Co u psiaka? kolejny zapomniany wątek.... Quote
anouk92 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zapomniany wątek który ma już 3 lata a Bartek nadal czeka :( Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bartek jest cały czas na kudłaczach w potrzebie. Czy nikt z wolontariuszy nie był tam w schronie? Quote
Vasco Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A kto koordynował ogłoszenia dal niego? Moge zakupic pakiet 49 na bazarku, ale na kogo namiary? Oprócz Pani Joanny? Quote
Marfi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Albo mnie wzrok mylił albo Bartek jest u Joanny w Zielonce, niestety zdjecia obecnie nie bedą odpowiednie bo psiak jest skudłaczony a kąpać go w te mrozy na razie nie można, po co komu jeszcze zapalenie płuc. Vasco, najlepiej wrzuć swój telefon lub mój, przepprowadzimy wstępną selekcję a potem gdy już sie upewnimy, że to własnie to ;) będziemy rozmawiać z Joanną. Quote
Recommended Posts