Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wujku Zmyśle drogi :lol:
Spadłeś jak z nieba.

Zobacz ile ciotek kręciło się koło tego fajnego psiaka.
Jednak cała sprawa rozbiła się o zdjęcia. Wiem, że to nie jest prosta sprawa, ale może znajdziesz jakiś sposób, żeby go obfocić :razz:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Wujku Zmyśle drogi :lol:
Spadłeś jak z nieba.

Zobacz ile ciotek kręciło się koło tego fajnego psiaka.
Jednak cała sprawa rozbiła się o zdjęcia. Wiem, że to nie jest prosta sprawa, ale może znajdziesz jakiś sposób, żeby go obfocić :razz:

spróbuję. a gdzie się znajduje teraz psiak?

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniła do mnie p. Joanna. W Fundacji pilnie potrzebna jest kocia karma, bo ilość kociaków wzrosła dramatycznie. Rozpoczynam zbiórkę. W poniedziałek jadę kupić choć trochę. Kto może pomóc proszę o kontakt ze mną. W sobotę chcę zawieźć do Fundacji zapas karmy.

Posted

Zmyśle drogi ;)
A weź ze sobą aparat i przydybaj Bartka. Nóż widelec fotę jakąś Bartkowi cykniesz.

Kurcze, on to już dorosły facet jest :cool3: Mam nadzieję, że cały czas z niego żywe sreberko :-(

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Zmyśle drogi ;)
A weź ze sobą aparat i przydybaj Bartka. Nóż widelec fotę jakąś Bartkowi cykniesz.

Kurcze, on to już dorosły facet jest :cool3: Mam nadzieję, że cały czas z niego żywe sreberko :-(

jutro biorę i przydybię Fari i Frascati. Potem wezmę się za Bartka

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

paros napisał(a):
Nie ma :shake: Tyle miał ogłoszeń i nic :shake:

Kolej na nową turę ogłoszeń

Jeśli mogę coś zasugerować to nowe, fajne fotki. Właściwie to one decydują o tym, czy zainrteresowany przeczyta ogłoszenie. Tak to już jest..............