Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koss']Damy radę -niech tylko opuści mnie gorączka-warzą:shake: mi sie myśli...

Życzę zdrowia :lol:

Miałabym taką propozycję, aby zacząć znowu Bartka ogłaszać, ale po świętach. Te ogłoszenia, które ja robiłam za chwilę znikną pod stertą kolejnych i znowu nikt Bartka nie zauważy :shake:
Możnaby w jednym czasie dać mnóstwo ogłoszeń, żeby zarzucic net ogłoszeniami. We dwójke możemy natrzaskac sporo tych ogłoszeń.
Co Ty na to?

Posted

JAK ... na lato:p,to mi po myśli ,rzeczywiście choroba mnie wyłączyła, a tu zaliczenia,oceny,piesy, dom,pierogi, dzieci, mąż...boszeee( kolejnosc przypadkowa:razz:)

Posted

mafik napisał(a):
Czekamy aż Bartuś przemówi w wigilijną noc ;) . Będzie miał sporo do powiedzenia...a domek musi się znaleźć dla takiej ślicznoty!

Gdyby każdy pies w tę noc wypowiedział choć szeptem wszystkie swoje krzywdy mielibyśmy ogromna burzę z piorunami w powietrzu :shake:

Posted

Nie rozumiem dlaczego :shake:

Tekst ten sam co poprzednio, zdjęcia również. Wtedy kilka osób zainteresowało się Bartkiem a teraz cisza. :placz:
Może dlatego, że ten okres przedświateczny ludzi absorbuje. :shake: Myślę też o tym, że sterylka Bartka odstrasza ludzi myślących że sterylka zmienia charakter i nie chcą takich samców...sama nie wiem....

Aniu, po świętach Bartek będzie miał nowe ogłoszenia. ;)

Posted

Sama nie wiem o co chodzi. Bartkowi już długo szukamy domu:shake:. On jest cudownym psiakiem i bardzo ładnym, ale niestety nie wychodzi najlepiej na zdjęciach. Zresztą bardzo cieżko jest zrobić mu zdjęcia - on jest cały czas w ruchu.

Ale trzeba być cierpliwym i spokojnie czekać na ten jedyny, najlepszy dom.

Posted

COŚ NIE TAK -ZAJRZYJCIE NA OST. STRONĘ -GACKA( BANEREK) ZOBACZYCIE ISTNE CUDO I JUZ OD PRAWIE ROKU NICCCCCCCCCCCCCCCCC, GACEK, BARTEK -POWINNI BYĆ WYSTAWIANI DO OGLADANIA ZA OPŁATĄ A TU ...:shake:
Ludzie pogubili miare w tym swoim egoizmie i pielęgnowaniu " miłego,przyjemnego" istnienia.
A przy wigilijnym stole -tradycyjny pusty talerzyk-znak naszych ludzkich otwartych na oścież, jak wrota serc..na samotność,opuszszenie... i tyle jej na ulicach,azylach, ..czasami to ...

Posted

koss napisał(a):

Ludzie pogubili miare w tym swoim egoizmie i pielęgnowaniu " miłego,przyjemnego" istnienia.
A przy wigilijnym stole -tradycyjny pusty talerzyk-znak naszych ludzkich otwartych na oścież, jak wrota serc..na samotność,opuszszenie... i tyle jej na ulicach,azylach, ..czasami to ...

Ta myśl prześladuje mnie od jakiegoś czasu i dochodzę do takiego samego wniosku :shake:
Posiadanie psa i wszystkie "wyrzeczenia" z tym związane to ponad możliwości dla ludzi przepełnionych egoizmem. Z psem trzeba się dzielić czasem, uwagą, pieniędzmi....

Nie chciałam tych myśli precyzować. Trzymam się nadzieji.

Posted

Może szukać wśród miłośników owczarków nizinnych , on ma w sobie coś z owczarka (może ma trochę łapki dłuższe,ale to nie wada). Jest prześliczny :loveu:

Posted

No i okres przedświąteczny niestety nie jest ciekawy dla psiaków w potrzebie... Jeśli chcecie mogę spróbować zrobić Bartkowi lepsze zdjęcia (mam dość jasny obiektyw, więc nawet gdy psiak się rusza to może wyjść coś ciekawego). Tylko gdzie jest siedziba fundacji Maja? Za Ząbkami?

Posted

"Maja" jest w Zielonce, to jest za Ząbkami. Zaraz wyszperam dokładniejszy adres, chyba że Anouk tu zajrzy i napisze konkretnie jak dojechac do przytuliska.

Bonsai - wielkie dzieki. :loveu: Bartek to cuduś, tylko bez szczęścia jakoś.

Posted

To może zabiorę się z kimś, kto będzie tam jechał? Wiem, że bez auta może być ciężko, bo pracuję w Ząbkach i zawsze muszę się prosić o transport.

Posted

Anouk jeździ do Zielonki (chyba się wybiera nawet w najbliższym czasie). Zaraz pewnie tu wpadnie i wszystko się wyjaśni.

Bonsai, cudownie, że mieszkasz tak blisko Bartka. :multi: Jakby miał nowe fotki i mógłby pokazać ten słodki pychol w całej krasie...ech, może by coś drgnęło w ludziach wreszcie

Posted

Mieszkam daleko od Bartka, bo na Ursynowie (od lutego na Ochocie), ale pracuję w Ząbkach, tzn. bywam tam średnio raz na dwa tygodnie. :eviltong:

Chętnie porobię Bartkowi nowe fotki, może uda się zrobić coś ciekawego, a najcudowniej byłoby, gdyby dzięki temu znalazł najwspanialszy domek na świecie! :)

A gdyby ktoś w ten weekend wybierał się do Bartka, to mogę się dołączyć - do Kalisza wracam dopiero w Wigilię (wracam pociągiem z psem, więc muszę ominąć największy tłok).